- 20 Şubat 2015
- 94
- 24
- 13
- 36
- Konu Sahibi arya_arya_arya
-
bir şeyler hissediyorsan çocuğun kardeşine değil bunu çocuğa demeniz lazımdı.
kazık kadar insanlar olmuşunuz liseliler gibi facede silmeler ,selam vermemeler!!
ayrıca kız kardeşine yazdıgınızı anlatırken , dedim -dedim -dedim demeniz
yaa canımmben pek anlayamadım sanırım şimdi sen bu çocuğu istiyor musun,istemiyor musun?
Hayır yani istiyosan niye öyle dedin kız kardeşine daha olgun davranabilirdin diye düşünüyorum
"Oda" kelimesinden dolayi olaya odaklanamadim..
ablamla bir alakaları yok onların.Ablasına söylemesi kötü olmuş. Hayatımda kimse yok dedikten sonra daha fazla konuşmamalıydı.gerçi bu işler kader kısmet yani kaderinde bu çocuk varsa zaten olur eninde sonunda. Ama bana sanki ailesi ablanızı beğeniyor ve çocuğa ablanız konusunda baskı yapıyor gibi geldi , yoksa bir erkek ciddi düşündüğü bir kızla böyle kaçak dövüşmez normalde
birşey hissediyorsan akraba muhabbeti yapmayacaktın...tamam çocukta tutarsız bir arıyor bir siliyor falan...
Canım aklı ve gönlü ablana kaydıysa bir kere, kesinlikle tekrar döner dolaşır geri gelirablamla bir alakaları yok onların.
çünkü bu çocuğun birinci dereden bir akrabası ablama görücü gelmişti. bu yüzden bu benim hoşlandığım ile ablamla arasında birşey olamaz. ailesi o şekilde baskı yapmaz diye düşünüyorum.
kader kısmet tabiki. ama insan durmak beklemek istemiyor.yaş olarak büyük olmasamda küçükte değilim
kendi kendine gelin-güvey gibi bir durum olmuş , çocouğu itmiş olabilir..
"ne olacaksa olsun" ne demek ?
cocugu baskı altına almıssınzı dırek..
ablamla bir ilişkileri yokki. bunu nereden çıkardınız anlamadım :SCanım aklı ve gönlü ablana kaydıysa bir kere kesinlikle tekrar döner dolaşır geri gelir
Arada masustan kiza birseyler sorma bahanesiyle konusmaya calis abin nasil ne yapiyor vs de.. Ama neden aramiyor yazmiyor vs deme.. Sadece nasil oldugunu sor..Selam soyle vs de..
Kiz kardeside olsa ikinizin arasinda gelisen olaylari anlatmayin bir daha bence...
evet akraba muhabetine girmem yanlış oldu. bu sefer çocukta cidden akraba sayılır ters bir şey yapmıyayım diye geri çekilmişte olabilir.
ben ne yapabilirim artık. mantıklı olan susmak mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?