Nasıl Bakımlı Kadın Olunur Acil Yardım Hattı

Önerilerini değerlendirmeye alıyorum canım,
en kısa zamanda kıyafet alışverişini yapacağım. Yardımın için teşekkür ederim canım

Eki Görüntüle 1399567
Kucağımdaki kedi bile benden sevimli çıkmış iyi mi
Abla merhaba bence öncelikle iyi bir kuaförde güzel, şık bir kahkül kestirmelisiniz. Kahkül suratınıza çok yakışır ve daha modern bi hava katar. Saçlarınızı omuz hızasından biraz daha uzun kullanıp, birde çok canlı ışıltılı bir kahveye boyatırsanız çok hoş olur. Bunun haricinde dudak kalemi kullanmanızı tafsiye ederim. Dudaklarınızı biraZcık belirginleştirebilirsiniz. Youtube de bunla ilgili bi çok video var. Cildinizde yağlı gözüküyor kil maskesi yapabilirsiniz bunu için. Birazcıkta zayıfladınız mı çok hoş bir hanımefendi olursunuz. Ayrıca şu anda çok hoşsunuz zaten kendinize haksızlık etmeyin. Kendinizle barışık olun..

teşekkür ederim canım,
zaman ayırıp yazman çok hoş bir incelik, önerilerini değerlendireceğim

Merhaba ben de bir kaç tavsiyede bulunmak istiyorum,öncelikle yüzünüzdeki sivilcelerden kurtulmak için bir uzmandan yardım almalısınız aynı zamanda kaküllü katlı kesim saç modeli size çok yakışır,saçınıza lütfen çizgi çizgi röfle yaptırmayın genel olarak herkesi yaşlı gösteriyor onun yerine komple beğendiğiniz bir renkle boyayın kesim olarak da eklediğim resimdekiler size çok yakışır,alnınız yüzünüze göre biraz geniş gibi onu dengeler hoş olur

Kıyafet olarak da bol paça ispanyol paça tercih edin ve altına topuklu,dolgu topuklu ayakkkabılar tercih edin,üst kısmı dapdar kıyafetler tercih etmeyin,olduğunuzdan daha kilolu gösterir salaş şeyler tercih edebilirsiniz, e tabi biraz kilo verip spor,egzersiz yaparsanız daha hoş görünürsünüz

Son olarak da makyaj,gözleriniz çukur olduğu için göz üstlerinize eyeliner veya siyah göz kalemi çekmelisiniz,üzerinden rimelle geçin,yanaklarınıza hafif şeftali tonlarında bir allık sürün bir de yine şeftali tonlarında ruj veya parlatıcıyla makyajı tamamlayın,öyle çok makyaj yapmanıza gerek yok bunlar yeterli başlangıç için.

Ilerleme kaydedildimi merak ettim.

Yanliz alt yapi gercekten cok iyi abi .
Ileri yaslardasin ama herseye ragmen cocuksu guzel yuz hatlarin var.
Az bi bakim ve guzel bi sac bu isi cok kolay halleder.

Giyim tarzi olarak bence en guzeli sen bi kac parca elbise sec dolabindan farkli tarzlarda.
Biz yakisti yada yakismadi diye ilerleyelim ve o begendigimiz yone dgru derinleselim.

Once el ve ayaklardan başla bence
Bi bayanda çok çok önemli bana göre manikür pedikur yumusacik eller

Once el ve ayaklardan başla bence
Bi bayanda çok çok önemli bana göre manikür pedikur yumusacik eller
Ya benimde ellerim sert zeytinyagi surup yattim bepanthen kullandim cok aşırı nemlendirici kullandm fakat malesef. Ellerimin yapısı cok düzgün , tirnaklarim tam oje surmelik cok guzel ama gel gelelim ki derim ince ve damarlarim cikio ( ne oje ne takı yakistiramiyorummm

Kız benim de derim ince damarlarım belli olur ama git güzelde manikürunu yaptır bak nasıl bakımlı oluyo :)

canim oncelille cirkin bayan yoktur bakimsiz bayan vardir bu bi gercek. video dolu makyajla.ilgili.giyi tarziyla ilgili dolu video var takip et derim

Bakim cok uzun is ya sadece ruj ve goz kaleminden ibaret degil. Benim her gun bakim adina rutin yaptiklarimi anlatayim sen de bunlari yap bakimli bi kadin olursun:

Oncelikle her sabah guzel bi banyo sonra saclara guzel gelen bir sac bakim urunu. Lorealin yagi guzel tavsiye ederim. sonra vucuda guzel kokulu bi vucut losyonu buna da biraz badem yagi karistir cildina parlaklik veriyo. Bu islem sonrasinda komple butun vucuda ve yuze gunes koruma losyonu sur. Saclarini duzlestirerek kurut, guzel bi fondoten ve ustune makyaj daha sonra guzelce giyin kusan bak bakalim bakimli misin degil misin. Ama bunlar her gun olcak.

Tabiki epilasyonla tuglerinden de kurtul. Ajda jilet falan o isleri unut artik kadinin cildini mahvediyo onlar. Tuglerinden tam anlamiyla kurtul. Tug cikan delikler ciltte nokta nokta duruyo bazen o delikler sivilceye donusuyo yani tam anlamiyla bakimlilik istiyosan epilasyon sart.

Gece de yuzunu guzel bi losyonla yika ve gece kremini yine hafif badem yagiyla karistirarak sur sabah da parlak bir ciltle uyanirsin.

Tavsiyelerin için ve zaman ayırdığın için çok teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…