Önerilerini değerlendirmeye alıyorum canım,merhaba canım bence gayet güzelsin.. kedin de sen de çok güzel çıkmışsınız :)vücut tipine göre dar patnolonlar,skinny kotlar yerine boru paça pantalonları,kotları tercih edebilirsin.basenlerin oldugu için kolye veya şık bir bluzla dikkati üst tarafa çekip orantisizligi dengelemiş olursun,bir de koyu renk pantolon ve açık renk bluz öneririrm yine dengelemek için. kıyafet seçimi renk seçimi için www.bukombin.com dan model renk ürün bilgisi ve fikri alabilirsin..ne kadar sade ve düz renk seçersen o kadar şık olur ilk başlar için çok risk almamış olursun,sonra kendine neyin yakıştıgını gördükçe zamanla kıyafetlerini renklendirip desenlendirirsin..makyaj yapmak için bir arkadaş mahsetmiş muhakkak temiz bir cilt gerekir.. bütçene uygun temizleyici, tonik(cildin karma veya yaglı ise gül suyuda olabilir) nemlendirici ve göz altı kremi almak şart.. maskeleri dogal tariflerle de yapabilirsin.. sevgiler..
Abla merhaba bence öncelikle iyi bir kuaförde güzel, şık bir kahkül kestirmelisiniz. Kahkül suratınıza çok yakışır ve daha modern bi hava katar. Saçlarınızı omuz hızasından biraz daha uzun kullanıp, birde çok canlı ışıltılı bir kahveye boyatırsanız çok hoş olur. Bunun haricinde dudak kalemi kullanmanızı tafsiye ederim. Dudaklarınızı biraZcık belirginleştirebilirsiniz. Youtube de bunla ilgili bi çok video var. Cildinizde yağlı gözüküyor kil maskesi yapabilirsiniz bunu için. Birazcıkta zayıfladınız mı çok hoş bir hanımefendi olursunuz. Ayrıca şu anda çok hoşsunuz zaten kendinize haksızlık etmeyin. Kendinizle barışık olun..Eki Görüntüle 1399567
Kucağımdaki kedi bile benden sevimli çıkmış iyi mi
teşekkür ederim canım,Abla merhaba bence öncelikle iyi bir kuaförde güzel, şık bir kahkül kestirmelisiniz. Kahkül suratınıza çok yakışır ve daha modern bi hava katar. Saçlarınızı omuz hızasından biraz daha uzun kullanıp, birde çok canlı ışıltılı bir kahveye boyatırsanız çok hoş olur. Bunun haricinde dudak kalemi kullanmanızı tafsiye ederim. Dudaklarınızı biraZcık belirginleştirebilirsiniz. Youtube de bunla ilgili bi çok video var. Cildinizde yağlı gözüküyor kil maskesi yapabilirsiniz bunu için. Birazcıkta zayıfladınız mı çok hoş bir hanımefendi olursunuz. Ayrıca şu anda çok hoşsunuz zaten kendinize haksızlık etmeyin. Kendinizle barışık olun..
Ya benimde ellerim sertOnce el ve ayaklardan başla bence
Bi bayanda çok çok önemli bana göre manikür pedikur yumusacik eller
Kız benim de derim ince damarlarım belli olur ama git güzelde manikürunu yaptır bak nasıl bakımlı oluyo :)Ya benimde ellerim sertzeytinyagi surup yattim bepanthen kullandim cok aşırı nemlendirici kullandm fakat malesef. Ellerimin yapısı cok düzgün , tirnaklarim tam oje surmelik cok guzel ama gel gelelim ki derim ince ve damarlarim cikio ( ne oje ne takı yakistiramiyorummm
Maniküru hic aksatmam canim tirnaklarimla hic sorunum yok ama napicaz bu elleri :)Kız benim de derim ince damarlarım belli olur ama git güzelde manikürunu yaptır bak nasıl bakımlı oluyo :)
Guzel kız ellerimiz bosverrr:)) bakımlı ölsün yeter :)Maniküru hic aksatmam canim tirnaklarimla hic sorunum yok ama napicaz bu elleri :)
: )) olsun bakalimGuzel kız ellerimiz bosverrr:)) bakımlı ölsün yeter :)
canim oncelille cirkin bayan yoktur bakimsiz bayan vardir bu bi gercek. video dolu makyajla.ilgili.giyi tarziyla ilgili dolu video var takip et derimMerhaba kızlar,
Size önce kendimden bahsedeyim, 30 yaşında yeni iş bulmuş, daha önce ev kızı, olan bir bayanım. Hayatım boyunca hep kilolu bir bayandım. Şimdi kilo verme kararı aldım ve diyetisyen yardımı ile kilo vermeye çalışıyorum.Boyum da 156, pek öyle güzelim diyebilecek değil de orta halli bir kadınım.
Ama konu bakım ve giyinme olunca sıfırım. Annem 83 yaşında yani anlayacağınız kızlar bir nebze anneye özenipte başlar lafı ben de işe yaramadı. Bir kadın nasıl makyaj yapar, nasıl giyinsem bana yakışır gibi konularda hiçbir bilgim yok. Eskiden param yoktu yapamadım, şimdi param var ama ben cahil kaldım anlayacağınız.
Bu yüzden bana yardım etmenizi beni hayata dahil olunacak hale getirmenizi rica ediyorum. Hayat benim yanımdan akıp gidiyor ve ben de içinde olmak istiyorum.
Lütfen bana yardım edin....
Merhaba kızlar,
Size önce kendimden bahsedeyim, 30 yaşında yeni iş bulmuş, daha önce ev kızı, olan bir bayanım. Hayatım boyunca hep kilolu bir bayandım. Şimdi kilo verme kararı aldım ve diyetisyen yardımı ile kilo vermeye çalışıyorum.Boyum da 156, pek öyle güzelim diyebilecek değil de orta halli bir kadınım.
Ama konu bakım ve giyinme olunca sıfırım. Annem 83 yaşında yani anlayacağınız kızlar bir nebze anneye özenipte başlar lafı ben de işe yaramadı. Bir kadın nasıl makyaj yapar, nasıl giyinsem bana yakışır gibi konularda hiçbir bilgim yok. Eskiden param yoktu yapamadım, şimdi param var ama ben cahil kaldım anlayacağınız.
Bu yüzden bana yardım etmenizi beni hayata dahil olunacak hale getirmenizi rica ediyorum. Hayat benim yanımdan akıp gidiyor ve ben de içinde olmak istiyorum.
Lütfen bana yardım edin....
Tavsiyelerin için ve zaman ayırdığın için çok teşekkür ederim canımBakim cok uzun is ya sadece ruj ve goz kaleminden ibaret degil. Benim her gun bakim adina rutin yaptiklarimi anlatayim sen de bunlari yap bakimli bi kadin olursun:
Oncelikle her sabah guzel bi banyo sonra saclara guzel gelen bir sac bakim urunu. Lorealin yagi guzel tavsiye ederim. sonra vucuda guzel kokulu bi vucut losyonu buna da biraz badem yagi karistir cildina parlaklik veriyo. Bu islem sonrasinda komple butun vucuda ve yuze gunes koruma losyonu sur. Saclarini duzlestirerek kurut, guzel bi fondoten ve ustune makyaj daha sonra guzelce giyin kusan bak bakalim bakimli misin degil misin. Ama bunlar her gun olcak.
Tabiki epilasyonla tuglerinden de kurtul. Ajda jilet falan o isleri unut artik kadinin cildini mahvediyo onlar. Tuglerinden tam anlamiyla kurtul. Tug cikan delikler ciltte nokta nokta duruyo bazen o delikler sivilceye donusuyo yani tam anlamiyla bakimlilik istiyosan epilasyon sart.
Gece de yuzunu guzel bi losyonla yika ve gece kremini yine hafif badem yagiyla karistirarak sur sabah da parlak bir ciltle uyanirsin.