Nasıl Bakımlı Kadın Olunur Acil Yardım Hattı

cnm en başta benim fikrim kendine yakışacak kıyafet bulman nasıl bi tarzın var onu öğren
Tarzımın nasıl olduğunu bilmiyorum.Yoğunluk sıradan kıyafetlerle ve ne olduğu belirsiz şekilde devam ediyorum.Tarzımı nasıl belirlerim neye göre?

ayy maşallah çok güzelsin
inan ki yemin bile edebilirim şurada
yaaani elimizde mükemmel bir alt yapı var hehe
cidden muhteşem bir kadın olbilirsin dudakların burnun gözlerin maşallah :nazar:
Anam kendimi bir an angeline jolie gibi hissettirdin kız,
Teşekkür ederim
Alyapı benden üstyapıda sizden olacak inşallah

Cildine alnındaki sivilceler için bir ilaç al bence doktora gidip dermatologdan
sonracığıma sanırım cildiniz yağlı kil maskesi dener misiniz? çok işe yarıyor kil maskesi
ve dudak ve gözlerinizin de yapısına göre makyaj tipleri keşfederseniz süper olur:)
bir de saçlarınıza kuaföre model kesim yaptırabilirsiniz saçlarınız ne alemde merak ettim toplu fotoda çünkü?

Tarzımın nasıl olduğunu bilmiyorum.Yoğunluk sıradan kıyafetlerle ve ne olduğu belirsiz şekilde devam ediyorum.Tarzımı nasıl belirlerim neye göre?
cnm hoşlandığın renkler yokmu başla onlardan renkleri birbirine uydurmayı kombinlemeyi bilmen lazım.

Anam kendimi bir an angeline jolie gibi hissettirdin kız,
Teşekkür ederim
Alyapı benden üstyapıda sizden olacak inşallah
Makyajdan önce cilt bakımı diyorum. Yaş 30 olmuş geç bile kalınmış (ben de geç kavradım Cildime iyi bakmam gerektiğini). Eğer cildine bakmazsan makyaj hem daha kötü gösterir hem de daha çok yıpratır yüzünü.
Önce güzelinden bir yüz yıkama jeli ve tonik alıyorsun. Sonra gece gündüz kremleri ve göz çevresi kremleri. Olursa bir de yüz serumu. Marka tavsiye etmeyeyim, kendine iyi geleni deneyerek bulacaksın. Ucuza kaçmamanı tavsiye ederim. Sabah akşam muhakkak yüzünü temizleyip nemlendirmelisin. Göz çevren kırışmaya başlamış acil önlem almalısın. Bir de makyaj yapacaksan bir makyaj temizleme sütü falan almalısın.
Makyaj falan zaten burdan anlatmakla olmaz. Youtube'dan sebibebi, makyajmıdedin,pembedefter, melislimes, güzelleşelim gibi youtuberları takip edebilirsin. Teni başlayanlar için makyaj yazıp videoları seyredebilirsin.

alt yapı muhteşem yalnız....
deneme yanılma yoluyla bulacaksın kendini
başta cildin için bakım yaptır..
param var artık diyordun,cilt bakımı yaptır önce...
makyaj fırçaları edinmelisin...çok güzel
makyaj çıkarırsın ortaya ..youtubeda bunla ilgili videolar var...
yine güzel bir kuaförün elinw bırakmalısın kendini...boyamaya cesaret edemezsen en azından yüzüne yakışan bir kesim olmalı

Saçlarım u
Cildine alnındaki sivilceler için bir ilaç al bence doktora gidip dermatologdan
sonracığıma sanırım cildiniz yağlı kil maskesi dener misiniz? çok işe yarıyor kil maskesi
ve dudak ve gözlerinizin de yapısına göre makyaj tipleri keşfederseniz süper olur:)
bir de saçlarınıza kuaföre model kesim yaptırabilirsiniz saçlarınız ne alemde merak ettim toplu fotoda çünkü?
Saçlarım uzun katları var ama o kadarda hoş sayılmaz

Makyajdan önce cilt bakımı diyorum. Yaş 30 olmuş geç bile kalınmış (ben de geç kavradım Cildime iyi bakmam gerektiğini). Eğer cildine bakmazsan makyaj hem daha kötü gösterir hem de daha çok yıpratır yüzünü.
Önce güzelinden bir yüz yıkama jeli ve tonik alıyorsun. Sonra gece gündüz kremleri ve göz çevresi kremleri. Olursa bir de yüz serumu. Marka tavsiye etmeyeyim, kendine iyi geleni deneyerek bulacaksın. Ucuza kaçmamanı tavsiye ederim. Sabah akşam muhakkak yüzünü temizleyip nemlendirmelisin. Göz çevren kırışmaya başlamış acil önlem almalısın. Bir de makyaj yapacaksan bir makyaj temizleme sütü falan almalısın.
Makyaj falan zaten burdan anlatmakla olmaz. Youtube'dan sebibebi, makyajmıdedin,pembedefter, melislimes, güzelleşelim gibi youtuberları takip edebilirsin. Teni başlayanlar için makyaj yazıp videoları seyredebilirsin.
Anladım canım kendime en kısa zamanda cilt bakımı malzemeleri edinebilir im

Tamam
alt yapı muhteşem yalnız....
deneme yanılma yoluyla bulacaksın kendini
başta cildin için bakım yaptır..
param var artık diyordun,cilt bakımı yaptır önce...
makyaj fırçaları edinmelisin...çok güzel
makyaj çıkarırsın ortaya ..youtubeda bunla ilgili videolar var...
yine güzel bir kuaförün elinw bırakmalısın kendini...boyamaya cesaret edemezsen en azından yüzüne yakışan bir kesim olmalı
Tamam canım benim teşekkür ederim önerileri ni değerlendirme ye başlayacağım

Öncelikle modayı takip edebileceğin programları, videoları izle. Moda bloglarını takip et. Giyim konusunda bir fikrin olsun.

Sonrasında iyi bir bakımdan geçirin kendizi.

Cilt bakımı ilk sırada olmalı.
Sonrasında fazla kiloları istikrarlı bir şekilde verme, ağız ve diş bakımı ile saç bakımı ve modeli.
Deneme yanılma yöntem ile kendinize uygun bir tarz yapabilirsiniz.

Emel Acar´ın baştan yarat programı vardı eskiden, çok güzel bir programdı. Şuan bir kanalda varmı bilmiyorum ama onu takip edebilirsin.

Öncelikle modayı takip edebileceğin programları, videoları izle. Moda bloglarını takip et. Giyim konusunda bir fikrin olsun.

Sonrasında iyi bir bakımdan geçirin kendizi.

Cilt bakımı ilk sırada olmalı.
Sonrasında fazla kiloları istikrarlı bir şekilde verme, ağız ve diş bakımı ile saç bakımı ve modeli.
Deneme yanılma yöntem ile kendinize uygun bir tarz yapabilirsiniz.

Emel Acar´ın baştan yarat programı vardı eskiden, çok güzel bir programdı. Şuan bir kanalda varmı bilmiyorum ama onu takip edebilirsin.
Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim canım ,
Kilo verme işine başladım zaten, uzman yardımıyla verecem inşallah
Ağız ve diş bakımımı günlük yapıyorum ama tabi onun için de diş doktoruna gitmem lazım.
ama 20likler duruyor ben aldırmaya korkuyorum bakalım nasıl olacak,
umarım dediğini başarır kendime uygun bir tarz yaratırım canım
sevgilerimle
öptüm

Ben vücut tipi olarak armut tipliyim,
Basenlerim geniş, bacaklarım oldukça kalın , kıyafet konusunda bunları göz önünde bulundururak öneri yapabilir misiniz acaba?
Şimdiden yardımcı olan ve olmaya çalışan herkese teşekkür ederim,
Sevgiyle kalın,
Öpüyorum :KK22:

Ben vücut tipi olarak armut tipliyim,
Basenlerim geniş, bacaklarım oldukça kalın , kıyafet konusunda bunları göz önünde bulundururak öneri yapabilir misiniz acaba?
Şimdiden yardımcı olan ve olmaya çalışan herkese teşekkür ederim,
Sevgiyle kalın,
Öpüyorum :KK22:
merhaba canım bence gayet güzelsin.. kedin de sen de çok güzel çıkmışsınız :)vücut tipine göre dar patnolonlar,skinny kotlar yerine boru paça pantalonları,kotları tercih edebilirsin.basenlerin oldugu için kolye veya şık bir bluzla dikkati üst tarafa çekip orantisizligi dengelemiş olursun,bir de koyu renk pantolon ve açık renk bluz öneririrm yine dengelemek için. kıyafet seçimi renk seçimi için www.bukombin.com dan model renk ürün bilgisi ve fikri alabilirsin..ne kadar sade ve düz renk seçersen o kadar şık olur ilk başlar için çok risk almamış olursun,sonra kendine neyin yakıştıgını gördükçe zamanla kıyafetlerini renklendirip desenlendirirsin..makyaj yapmak için bir arkadaş mahsetmiş muhakkak temiz bir cilt gerekir.. bütçene uygun temizleyici, tonik(cildin karma veya yaglı ise gül suyuda olabilir) nemlendirici ve göz altı kremi almak şart.. maskeleri dogal tariflerle de yapabilirsin.. sevgiler..

X