- Konu Sahibi Canansever
-
kılo falan alma sakın gaza gelıp
gayet ıyısın bole herkes senın gbı olmak ıcın spor diyet yapıyor
Senin neden küçük sırlardaki kızın tarzını örnek almak istediğini anladım şuanda fotoğrafını görünce. Ten rengi dudaklarının yapısı filan biraz benziyor çünkü, ama bence illa saçlarını boyamak istiyorsan simsiyah yerine kızıl dene ve omuz hizasında ya da biraz daha kısa bir şekilde dümdüz kestir.Perçemlerini de çok çabuk yağlanmıyorlarsa kahkül yapabilirsin ya da katlı bir şekilde yana doğru kestirebilirsin ne deniyor o kesime bilmiyorum.Saçlarının modelini değiştirince tüm havan değişecek zaten, şuanki kesimin yüzüne hiç uymuyor. Kahverengi düşünüyorsan da asla içinde altın tonları olanları deneme beyaz tenli insanlarda olmuyor. Ben yaptım bikere o hatayı zamanında şimdi kimseye önermiyorum. Emin ol çok yakışacak ve çok daha tarz sahibi görüneceksin. Şuanda fotoğraf ekleyemiyorum ama merve boluğurunda kızıl saçlı halleri var ve bayağı güzel gözüküyor orada. Tenin çok beyaz, ben beyaz teni çok beğenirim ama mutlaka allık ve ruj kullanmayı gerektirir.
Bir de Güzellik bölümü var bu forumun. Sıkıntıdan kendime sardığım biraralar bu forumun güzellik bölümünü keşfetmiştim ilk olarak. Her konu hakkında tarifler güzellik önerileri paylaşmış insanlar.Bayağı işe yarayan şeyler vardı. Cildinde sevmediğin özellikler varsa siyah nokta vs. çözüm bulabilirsin hem bakımlı hissedersin kendini.
Ben sitenin güzelli önerileri bölümünün başına oturup ordan işime yarayacak tüm tarifleri, önerileri yazmaya başladım bi keresinde. İşte el ayak bakımı,maskeler, peelingler, makyaj, göğüs büyütme, egzersizler filan. Sonra gittim liste yaptım aktardan vs almam gerekenleri aldım eve arkadaşlarımı çağırıp, kızlara özel güzellik partisi tarzı birşey düzenledim. Tabiki bunlar düzenli yapıldığında daha çok işe yarayan şeyler..Ama arada sırada böyle toplu halde yapılan bakımlar vs. de hem güzelleştiriyor insanı, hem ciddi bir özgüven sağlıyor hem seni sadece bir fotoğrafından değil direk yüz yüze tanıyan insanlarla fikir alışverişinde bulunmak daha çok işine yarıyor, hem de çevrende sevdiğin herkes daha özgüvenli ve daha mutlu oluyor. Tavsiye ederim sana da.
birde su yapilan yorumlara saygi duymasini ogrensek ne ka guzel olacak
Çok kötü durmaz tabiki belki birazcık sertleştirir ifadeni ama o da kötü birşey değil. Sadece daha sonra siyahtan sıkıldığında değiştirmen zor olur diye düşündüm başta ama benim bi arkadaşım mavi siyahtan koyu kızıla dönmüştü evde kendisi boyayarak. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama canın ne istiyorsa onu dene bence, olmazsa biraz kullanıp değiştirirsin. Zaten denedikçe oturacak zevklerin. Sana neyin yakışıp neyin yakışmayacağını anlayacaksın. Bir de saçını siyah yaparsan rimelde kullanmaya başlaman gerekebilir, çünkü yüzünün etrafında çok belirgin bir çerçeve olucak koyu tonlarda o yüzden kirpiklerin kaşların vs. hafif solgunlaşıcak gözün algısına göre.
Her yasta her kadın çok güzeldir Canim
O kadar guzelsin ki bakımlı olmaya neden takıldın anlayamadım
Bı kadının makyaj gibi mükemmel bı mucizesi var tatlım yapman gereken bı kaç renk Goz kalemi edin (yaz geliyor gri rengi kesinlikle al) bı allik bı kaç renk parlak ruj birde veya beyaz mat far kesinlikle kurtaricidir bunlar seni fazlasıyla bakımlı gösterir :)
Senin yasında sac boyamak o kadar gereksiz ki ( zamanında boyattim pişmanım)
Saclarının önüne yüzün seklin uygunsa bı kahkul attir senin yasının modeli biraz tarz bı kesim olağan üstü olursun :))
Giyimine küçük dokunuşlar yap dar pantolon ve opak çorap mini topuklar mini etekler coook yakışır sana :))
Yani ilaha radikal degisikliklere gerek yok kendin zaten yeterince hossun küçük dokunuşlar yeterde artar tatlım bu yaslarının tadını çıkar :))
Bide unutmadan renkli ojeler edin tatlım eller cooook önemli :) bide sakın kilo alma!!!! :)
Sevgilerle Canim :)
Ay son yorumları ben yapınca üzerime aldım biran. Üzerime alınmalı mıyım bilmiyorum ama? :)
Bayanlar Neler Kaynatıyonuz Bensiz :)
Senin neden küçük sırlardaki kızın tarzını örnek almak istediğini anladım şuanda fotoğrafını görünce
oradakini örnek almak istediğini nerede demiş. ?
acaba örnek aldığı hangi kız yazmışmı acaba diye konu sahibinin yazdığına baktım baktım bulamadım örnek aldığını anlatan?
Başka bi konu daha açmıştı bu kızın tarzı bana çok uyuyor diye. Bu bölüme uygun bulunmadığı için yeri değişmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?