Nasıl bakımlı görünebilirim ?

keske bıraz ozverılı davranıp baslık atma geregı duysaydınız :34:

sorunun bakımlı olmak ıse;
ben sacını boyatmanı asla tavsıye etmıyorum .ınan 2-3 yıl sonra cok pısman olacaksın .
ben 23 yasındayım ınan cok ama cok pısmanım .sımdı de hep dogal sac rengıme yakın
boyalarla boyamaya calsıyorum .dogal sac gıbısı yoktur canım .dogal sac ısıltısını hıc yıtırmez.
kendı rengınden vazgecme .ayrıcalıgın olsun .saclarını kısaltmanı da tavsıye etmem .kırıkların
varsa uclarından aldır .kısa sacdan bır sure sonra sıkılırsın .uzun sacı ama ıstedıgın sekle sokarsın .
bakım yapmak demek ,sac boyamak kesmek demek degıldır .uzun saca da masa yardımıyla cok
guzel sekıller verıp havalı gorunebılırsın .

Son düzenleme:
bence saçlarını boyama çünkü yaşın çok genç bu yaşta boyamaya başlarsan ilerde hep beyazlaşır saçların .benim saçlarıma öle oldu ve cılızlaştı şimdiki aklım olsa boyamazdım .önce saçlarına bakım yap saç çok önemli ben uzun saçı seviyorum mesela uzun ve düz olucak fönlü .fön çektiirisin arada çok güzel oluyor havalı .abartı makyaj yapma allık ve parlatıcı yeterli .bronz allığı tercih edersen bakımlı görünürsün .ona uygun pudra kullanırsın .ide açık renk far süper olur .bide topuklu ayakkabı al öle giyin .dar paça kotla güzel oluyor .benimde alışveriişe çıkmam lazım ya yaz geliyorrr...

$423757_2402694525689_1800892223_1440488_1040795142_n.jpg $423757_2402694525689_1800892223_1440488_1040795142_n.jpg Kızlar Bu Saç Stili Güzel mİ?

yaşın daha çok genç saçlarını boyatma, azıcık kestirebilirsin sanırım saçların ince telli. çok düzleştirici kullanma yıpratıyor ince saçları.
eğer boyun kısaysa omuz hizasında kullanabilirsin. uzun saç severim dersen de katlı kesim ama saçın az ise katları fazla yaptırma. saç boyları birbirine yakın olsun ki en altta saçların kuyruk gibi azıcık kalmasın.

makyaj çok yapma yüzüne yazık. ben o yaşta sadece göz kalemi ve ruj /parlatıcı kullanıyordum, biraz da maskara.
(şu anda 22 yaşındayım, hafta sonları dışında işe giderken falan hiç makyaj yapmıyorum)

$basaksayan.jpg

Böyle bir kesim hoş olabilir.Hem hareket katmış olur.
Uzun saçın bakımı daha zor.Ve çoğu zaman toplamak gerekiyor.
Daha kısa kullanırsan belki daha rahat edersin.

Gencecik,hoş bir kızsın.Fazla makyaja ihtiyacın yok.
Hafif bir ruj veya parlatıcı,gerekirse biraz allık ve rimel yeterli.

Canım iyi bir kuaföre git yüzüne göre bir kesim yapsın. Benzin soluk resimde gördüğüm kadarıyla yazın güneşlen ve biraz bronzlaş bence sana yakışır gibime geliyor :34: Arkadaşların dediği gibi makyaj yapmak istiyorsan göz kapağına siyah bir kalem çekip dağıtabilirsin, buğulu ve güzel gözüküyor biraz da rimel, azcıkta dudaklara parlatıcı tamamdır. :1: Giyim sitilin den memnun musun peki canım?

saclarini boyama bence,bu rengi gayet guzel.. ara makas attirsan iyi olur,kiriklar var sanki.
yuzunde cok guzel ya bebek gbi,hic makyaj yapma,simdiden bozma ya.ßnm cildim mahvoldu makyajddan,mumkun oldugunca gec basla en iyisi..

saclarini boyama bence,bu rengi gayet guzel.. ara makas attirsan iyi olur,kiriklar var sanki.
yuzunde cok guzel ya bebek gbi,hic makyaj yapma,simdiden bozma ya.ßnm cildim mahvoldu makyajddan,mumkun oldugunca gec basla en iyisi..

Mervoşcum Zaten Boyamak İstemiyorum Ama İlerde Siyahı Düşünüyorum (:

bence saclarina kat attirabilirsin birazda kisaltabilirsin saclarni duzse daha iyi kisa modeller senin icin daha kullanisli olur,
birde biraz kilo almalisin bence biraz zayif gorunuyorsun,yuzun guzel hafif makyaj yapsan cok hos olur goz kalemi allik ruj gibi,
daha fazla abartili makyaj yapma bence,giyim tarzinida biraz degistirirsen tamamdir:34:

saclarını gogus ucundan kısa kestır boyle bakımsız duruyor
ayrına yuzune uzen kısa saclar cok kotu onları ya kahkul yap yada katlı kestrıp yana at
gyım olarakta henuz cocuk sayıldıgın ıcın spor gy bnce
taytlar tunıkler dar kotlar
belkı ufak topuklar ıyı olabılır
makyaj olarakta eyelıner rımel bıde parlatıcı yetrlı olur allık sur demısler ama fondotensız allık surulmez yoksa yorgun gorunursun fondoten ıcınde erken

Son düzenleyen: Moderatör:
$kk.jpg

Bak canım demek istediğim bu boyda bir kesim.
Saçların fazla katlı ve sanırım kuaför tarak uçlu makasla veya jiletli kesiciyle (tam isimlerini bilmiyorum) fazlaca seyreltmiş.
Normal makasla kesim yaptırırsan daha tok durur.

Back