• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl bakımlı görünebilirim ?

etek degilde tayt uzerine tunik mini topuklu ayakkabi hos olur,

kaslarini aldiriyormusun:26:

o kadar sey yazdim cevap alamadim bir soru daha sorayim boyun ve kilon kac:26:

saç omuz hizasında,makas darbeli modern olmalı.bonus olup yuvarlak güneş gözlüğü,deri spor ceket.çok kokoş olma sakın.hiç olmuyor bu yaşta.renk kombinde önemli.etrafındaki hatunları süz..dergileri incele.kafada bir şablon olunca alışveriş kolay güzel oluyo.
biraz marjinallik kat ,çevrene göre.kilon iyi.ama bakışlarına biraz özgüven kat.

Arkadaşlar Kusuruma Bakmayın Öncelikle Dün Net Gitti Yazamadım :( Ayrıca Dün Siteye Yeni Kayıt Olmuştum Ondan Başlığı Yazamadım Deniyeyim Dedim Böyle Oldu Tepki Gösterdiniz Ondan Açıklamasını Yaptım Ama Şimdi Alıştım Biraz (:

Ben Ela Gözlüyüm Kestane Rengi Belime Kadar Saçlarım Var Beyaz Tenliyim Kilom 48 Boy 1.70 Genelde Kokoşluğu Sevmem
Rahat Şıklığı Seviyorum Böyleyim Bi Arkadaş Kendini Anlat Dedi Biraz Ondan Yazdım Bunları (:

Eki Görüntüle 382182

Bak canım demek istediğim bu boyda bir kesim.
Saçların fazla katlı ve sanırım kuaför tarak uçlu makasla veya jiletli kesiciyle (tam isimlerini bilmiyorum) fazlaca seyreltmiş.
Normal makasla kesim yaptırırsan daha tok durur.

Evet Canım Ozamanlar Aslan Yeli Diye Bi Saç Stili Var öyle Kestirdim Daha Doğrusu Kestirmelerini İstedim Ama Üsteki bütün Saçlarımı Kısaltmıştı Yan Perçemi Usturayla deyil Makasla Kes Dedim. Kötü Durur Diye Usturayla Kesti Maf Etti Saçımı Saçlarım Belime Kadar Bu Aralar Çok Döküldü Seyreldi Perçemleri Uzattım Omuzuma Geliyor Korkudan Kuaföre Gitmiyorum Artık :((

Canım Tayt Üzerine Tunik Ve Uzun Gömlek Veya Tişört Giyordum Spor Ama Bi Süre Sonra :Sıkıldım. 48 Kiloyum Annemin Dediği Gibi Çubuk Kraker Gibitim :(

kilomuz ayni ama senin boyun uzun manken gibisindir :34: yinede bence biraz kilo alsan iyi olacak :26:

Ama Bu sene Karar Verdim Zorla Yiyerek Kilo Alıcam Zaten Ben Yiyince Kilo Alıyorum Çalışıyorumda Çok Kilom Olursada Eritirim Dimi (:

Ama Bu sene Karar Verdim Zorla Yiyerek Kilo Alıcam Zaten Ben Yiyince Kilo Alıyorum Çalışıyorumda Çok Kilom Olursada Eritirim Dimi (:

saclarini kestir ama birde duz saclarin soyle guzel katli bir model ver...:34:

Ya Ben Uzun Saç Seviyorum Kıyamıyorum Saçlarımı. Saçlarıma Kat Ettırmayı Sevmiyorum Zamanında Çok Denedi Çok Kötü Oldu :(

Back