Nasıl bakımlı görünebilirim ?

ßiz napaßiliriz??????? Gelip Bakim mi yapalim sana ??
ßasliga bak icerige ßak!oy allah"im!!

Son düzenleme:
Yaşın ve yaşam tarzın hakkında birşey yazmamışsın.
Biraz daha detaylı anlatabilir misin ?

tam olarak nelerden şikayetçisiniz, kaç yaşındasınız, bakımla alakalı neler yapamıyor ve fakat yapmak istiyosunuz fln bunlardan biraz bahsederseniz yardımcı olmaya çalışalım :34:

mervoşcum Ben Yeni Üye Oldum Tam Alışamadım Sayfaya Malesef :(

tm kac yasindasin?
Makyaj yapiyormusun?
yapiyorsan makyaj stilin ne?
cevaplarmisin yardimci olalim :21:olgun gorunmek istiyorsan,hep ayni stilde,yüzüne yakisan cok guzel bir makyaj yapman gerekiyor.

Son düzenleme:
Orjinel Kestane Güzel Saçlarım Beyenirler Ama Stilini Sevmiyorum :(

katlı kestir eğer küt ise canlansın köpük falan sürersin ya da güzel bir küt model kestir kahkül falan düzleştirip çıkarsan her gün kuaförden çıkmış gibi olursun çok havalı durur :)
kaşların falan nasıl? mesela aldırabilirsin çok aldırmıyorsan gerçekten değişik bir hava katar
elmacık kemiklerine falan şeftali ya da pembe tonlarında pudra sür, rimel sür mutlaka. üst kirpiklerini rimelle alt kirpiklerine bir şey sürme ama kirpik diplerine kalem çekebilirsin hatta renkli kalem de güzel olur göz rengine uygun.
bir de biraz daha olgun görünmek istiyorum demişsin ya, daha ciddi giyinebilirsin tarzını bilmiyorum ama. mesela kot converse sweatshirt giyiyorsan daha skinny üzerine oturan bir kot altına babet üzerine blazer ceket içine bluz, kolye veya küpe takabilirsin. oje sür ellerin bakımlı olsun. fularlar bağlayabilirsin boynuna.

Son düzenleme:
Orjinel Kestane Güzel Saçlarım Beyenirler Ama Stilini Sevmiyorum :(

eğer saçın uzunsa kestirebilirsin.Veya tenine uygun daha ışıltılı bir renk yapabilirsin.çikolata kahve veya bakır tonları çok hoş durur genelde..mesela cansu derenin yeni saçını çok beğendim ben.rengi çikolata kahve lorealin resimlerini ekledim hoşuna giderse yapabilirrsin.
$kk1.jpg $kk2.jpg $kkq.jpg

Onun dışında iyi makyaj ürünleri almalısın.Abartısız sade ama yüzüne uygun makyajı yapmalısın.:24:

Son düzenleme:
Back