Nasil bakimli bir bayan olunur?

Oyle mi ben de rimellerini hic kullanmadim o markanin, mat rujlari var bende cok seviyorum:)
Rimelinin bi adi var mi ozel denemek isterim ben de?

Deborah 24 ORE absolute volume tam olarak budur. Waterproof serisi de var ama onu denemedim. Karbon siyah renginde ve dopdolgun yapıyor kirpikleri çok seviceksin :)

Son düzenleme:
Peki blogda nasil ve ne hakkinda postlar gormek istersiniz hanimlar? :)
Makyaj uygulamalari mi urun tanitimlari mi? Kadinlar klubu yazarlarinin yorumlari benim icin onemli... Isteklerinizi soylerseniz cok mutlu olurum :KK54:

Peki blogda nasil ve ne hakkinda postlar gormek istersiniz hanimlar? :)
Makyaj uygulamalari mi urun tanitimlari mi? Kadinlar klubu yazarlarinin yorumlari benim icin onemli... Isteklerinizi soylerseniz cok mutlu olurum :KK54:

bence her ikisi de olabilir cnm, bu aralar daha çok mürdüm tonları mı önde

canm, rujdan bahsetmişken bir de lip pen stick hakkında da yazar mısın

Merhaba kızlar fondotende benim tercihim estee lauder double wear fondoten. Tek kelime şahane. Şuan dipliner arayışı içerisindeyim pul pul dökülme yapmayacak, koyu siyah renkli ve uzun süre kalıcı olsun istiyorum. Aranızda bu özelliklere sahip olan bir dipliner kullanan varsa benimle markasını paylaşabilir mi? :)

bahsettiğn ürün dior da, ben kullanıyorum :)

Kozmetik olarak clinique markasının sadece rujlarını denedim ve inanılmaz memnun kaldım. Bittikçe alıyorum. Onun dışında benimde sivilce problemim var clinique markasının 4 numaralı toniği yağlı/çok yağlı ciltler için olanı var onu kullandıktan sonra benim sivilce sorunumu inanılmaz derecede azalttı. Fiyatı 50 TL civarlarındaydı. Her gün makyajımı temizledikten sonra hatta duştan sonra bile cildimi tonikle siliyorum. Sen de deneyebilirsin canım.

merhaba cnm, clinique cilt bakım seti almayı duşundm ama seyahat boydu kullanmaya başladığımda çabuk mu biter acaba

Kalem gorunumlu olan sanirim clinique ve max factorde gordm

Clinique'inkini kullandim bir tek ondan da hic memnun kalmadim acikcasi rujdan cok lip balm gibi cok hafif renk veriyor. Kalemde gozuken renge ulasamiyosun saydam bir sey oluyor. Ondan onun hakkinda post yapmamistim. Ama dudagimdaki resimleri iceren bir tane yapabilirim

Clinique'inkini kullandim bir tek ondan da hic memnun kalmadim acikcasi rujdan cok lip balm gibi cok hafif renk veriyor. Kalemde gozuken renge ulasamiyosun saydam bir sey oluyor. Ondan onun hakkinda post yapmamistim. Ama dudagimdaki resimleri iceren bir tane yapabilirim

Haklisin testrini denedim de, ben de sevmedim,deborahin rujlari falan daha ii sanki

X