• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl atlatacağım bilmiyorum

kaldirek

Guru
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2009
94
1
286
İzmir
Merhaba,
2 ay önce safra kesemde taş olduğundan dolayı bir ameliyat geçirdim. Normalde bu ameliyat basit bir ameliyattır fakat benim ameliyatım oldukça zor geçti. Bir sürü şanssızlık üst üste geldi ölümden döndüm. 7 saat sürdü ameliyatım ve 2 hafta hastanede yatmak zorunda kaldım. Hala evde dinleniyorum 3-4 ay çok dikkat etmem gerekiyor kendime.
Yaşadıklarımı atlatmakta zorluk çekiyorum. Uyumakta zorluk çekiyorum uykuya dalabilirsem kabuslar görerek hemen uyanıyorum. Yalnız kaldığım anda ağlamaya başlıyorum. Ailem de çok sarsıldığı için onların yanında bir şey belli etmemeye çalışıyorum. Dışarı tek başıma çıkmakta zorlanıyorum. Psikolojim çok bozuldu.
Sizce bu durumu nasıl atlatabilirim? Benim yaşadığım şeye benzer şeyler yaşayanlar da üstesinden nasıl geldiklerini anlatırlarsa çok sevinirim.

cnm bıraz zaman ver kendıne...herşeyı oluruna bırak...
üzme kendını sonuçta amelıyat başarılı imiş ;)
ve dikkat et kendıne

Canım Çok gecmıŞ olsun allah yardımcın olsun benımde ıkız bebeklerım vardı 7 aylık karnımda ÖldÜ sunı sancıyla dogum yaptım gÜndÜz 12 den gece ıkıde kurtuldum odaya cıkardılar gÖzlerımı kapatsam yaŞadıklarım gÖzÜmÜn ÖnÜne gelıyordu anneme yapıŞıyordum annemde yorgunluktan uykusu gelmıŞ ÜzÜntÜ bır yandan eŞımde yanımda zor gÜnlerdı ama bır zaman sonra gecıyor zaman herŞeyı unutturuyor ÜzÜlme amelıyat zr gecmıŞ ama cok ŞÜkÜr hayattasın gecer bır zaman sonra aılenlede paylaŞ konuŞ ıÇıne atma kım varkı onlardan baŞka ÖptÜm

Canım allah sana da sabır versin. Ailemle pek konuşamıyorum çünkü çok sarsıldı onlar da. Kolay değil tabii ama atlatacağım zamanla. 2 aydır uyuyamıyorum ışığı kapattığım anda aklıma o hastane günleri geliyor. Annem de bütün gece başımda nöbet tutuyor. Onları üzmeye kıyamıyorum bir problem yokmuş gibi davranıyorum ama bir de içime sor tabi :D

Back