nasıl aşarım bilmiyorum

dertli07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2014
10
0
1
Antalya
merhabalar benim 3 yaşında bir kızım var eşimle çok severek evlendik ama bir sorun varki a şa mı yo ruum ( istese okadar kolay çözülecek bir sorunki ama umursamıyor ve sırf bu yüzden cok kotu bi haldeyim günlerdir..eşim yemek yerken ağzını şapırdatıyor aylardır..onceleri dikkatli yiyordu ama evliliğimiz ilerledikçe dikkatli davranmadığı için artık abartı bi şekilde ailem bana soyluyor ama ben ne yapabilirimki uyardım ses çıkarıyorsun dedim guluyor geçiyor düzeltmiyor ne aileme yemeğe gidebiliyorum nede dışarıda yemek yemeye çıkabiliyorum kızım henüz farkında değil ama oda ya babası gibi olacak yada benim gibi rahatsız olacak.inanmazsınız belki ama 1 haftadır birlikte yemek yemiyorum yiyemiyorum tahammül edemiyorum ben napacam gerçekten fikire ihtiyacım var evden gidesim var artık dayanamıyorum.gunlerdir konuşmuyorum sebebini biliyor yada bilmiyor hiçbir fikrim yok ama 1 lokma bişe yicegi zaman odadan çıkıyorum başka çarem yok ama bu böyle yurumez

Bir gun eşin otururken yemelik biseyler de al git yanina ayni onun gibi ye bakalim nasil tepki vericek.

Bir gun eşin otururken yemelik biseyler de al git yanina ayni onun gibi ye bakalim nasil tepki vericek.

yemek yerken ses çıkarıyorsun ben sakız çiğnemekten bile nefret eden biriyim takıntım var dikkat etsen biraz diye ben bir kere uyardım ki ben uyarırken utanıyorum buna rağmen hala devam ediyorsa bende tüm ilişkimi kestim evde tekmişim gibi yaşıyorum başka yolum yok şimdilik.gelip neyin var derse anlatsam bile amaaan bu muydu diyeceğine eminim.

Küçük bi sorunmus gibi ama cok büyük sorunlardan daha sıkıcı benim ki de horluyo mesela insan hayattan soguyor neyseki bi tek ben biliyorum senin ki daha sorun yemek davetlerinde hep gergin olursun

Küçük bi sorunmus gibi ama cok büyük sorunlardan daha sıkıcı benim ki de horluyo mesela insan hayattan soguyor neyseki bi tek ben biliyorum senin ki daha sorun yemek davetlerinde hep gergin olursun

gitmemeye çalışıyorum ama geçen mecburen halamlara yemeğe gittik anlatamam yaşadığımı 1 lokma yemek yiyemiyorum halamda eşin ağzını şapırdatıyor dedi yerin dibine battım

Eşinizin davranışı kötü bir alışkanlık ama bana garip gelen ailenizin tepkisi oldu.
Kızım söyle kocana ağzını şapırdatıyor mu dediler çok acayip geldi bana şahsen.
Çok fazla kafaya takmışsınız bence, dışarı çıkmamak falan sonuçta o şekilde yiyen eşiniz
Utanan siz değil kendisi olacak.
Yavaş yemek yemeye alışın evinizde genelde hızlı yemek yiyenler ağzını şapırdatır.
Ha vazgeçmeyebilir de sonuçta can çıkmadan huy çıkmaz derler.
O zaman duymazlıktan gelin. Zor ama çok ciddi bir problem değil

o şekilde söylemediler ama eşinde ne çok ağzını şapırdatıyor dediler bende cevap veremedim tabiki.duymamazlıktan gelebilsem sorun olmayacak ama benimde huyum bu sakızdan bile nefret ederim erik yenilen ortamda duramam galiba kaçtığım seyler başıma geldi evet hızlı yiyor onuda söyledim biraz sakin yesen diye ama kesinlikle dinlemiyor

gitmemeye çalışıyorum ama geçen mecburen halamlara yemeğe gittik anlatamam yaşadığımı 1 lokma yemek yiyemiyorum halamda eşin ağzını şapırdatıyor dedi yerin dibine battım

eşininki çekilmez olabilirde halanın yüze vurması da garip yani..ayıp ben söyleyemem şahsen..

Yanlış anlaşılmak istemem de şu ağız şapırdatması çok mu önemli bir durum?
Yani adam ağzını şapırdatınca ne oluyor sizde tam olarak?
Nasıl bir his uyanıyor da rahatsız oluyorsunuz?
Gerçekten geyik olsun diye değil meraktan soruyorum,ağız şapırdatmasının zararlarını?

Son düzenleme:

boşanma sebebi olarak kulağa saçma gelsede
dikkatli bir insan için malesef çekilmez dert olur
bir süre sonra bu durumun cinselliğe dahi yansıyacağını düşünüyorum
hele hele ailenin bile dikkatini çekecek ve uyarıcak kadar abartılı ise
mutlaka çöz,üme kavuşturulmalı
ben seni haklı buluyorum
gerekirse
eşini tedavi olması için ikna et
kolay gelsin

Şu erkekler burunlarının dikine giderler uyarırsın anlamazlar bunaltırlar tahammül sınırlarını zorlarlar eşim gibi şaşırdarmaz eşimde başka sorunlar yaşatıyor .bak sende onun rezil olacağı bişeyi yap yapabilirsen tabi bazen çirkef kadın yarar :)

Eskiden böyle değilken neden böyle bir rahatsızlık veriyor çevresine ve ailesine üstelik rahatsızlık duyduğunuzu da bahsetmişsiniz ona ilginç :26: insanlar gerçekten tuhaf anlam veremiyorum :26:

Belki seni sinir etmek için yapıyodur umrunda değilmiş gibi yap hiç tepki verme zamanla bırakır

Gercekten kotu bir durum.
Yaninda durmayi istememek, sapirtilardan kacmaya calismak, kacamamk, sinirlenmek vb gibi durumlar olusuyor bende.
Kim olursa olsun bu agzini sapirdatan.
Ayni hisleri yasiyorum.
Arkadasin dedigi gibi ayni sekilde sakiz, erik, elma, sulu meyve vs de canimi sikar benim.
Ya da ben de bi seyler yemeye calisirim ki duymayayim.
Ama bosanilacak kadar abarti bir sey degil ya hu konu sahibi.

bu arkadaşımızın dediği gibi yap bence
utanma git şap şap abartılı bi şekilde ye
ne olacak o zaman

baktın hiç olmadı mı
çok şımartılma istediği zamanlarda
"seni çok istiyorum canım, ama ne zaman olsa o şapırtıların aklıma geliyor
hemen uzaklaşıyorum senden. elimde değil sevmiyorum" gibi yaparsın
sinir oldum...

Siz de bir seyler yeyin yahut tv falan acin.
Takinti haline getirmemeye calisin.
O sese yogunlasmayin daha cok gozunuze batar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…