• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil anlatsam, neye üzülsem?

Esila09

Nirvana
Pro Üye
1 Ekim 2010
21.106
51.484
798
Cuma akşamı hiç istemediğim asla unutamayacağım bir olay yaşadım.
Çok değer verdiğim bir insanı kırdım aynı şekilde bana yaşattıklarını nasıl unuturum bilmiyorum..

Bu arkadaşımı 2 yıldır tanıyorum, ara ara dertleşirdik erkek ama sadece arkadaşım. Dönem dönem benden etkilendiğini düşündüm özellikle son dönem şüphelerim çok arttı. Çünkü bana çok vakit ayırmaya başlamıştı, whataspp zımbırtısı ile günde 3 posta arıyordu çogunlukla konu olmuyordu ama son dönem konuşmalarımızın yüzde 70 i ayrılmak istediği kız arkadaşını üzmeden kendini ifade etmenin yollarını arıyordu. martın başında ayrıldılar. çok uzun zamandır ben tanıdıgımdan beri yapmak istediği bişeydi saygı duydum, kız düşündüğümüzden çok daha farklı tepkiler verdi ve onu üzdü herşey cok karıştı ben kendimi hiç istemediğim bi hengamde buldum kızın msjlarına kadar atıp ben artık ne yapayım diyordu. Ona defalarca bu sorumlulugu istemediğimi bana bu kdr vakit ayırmasının dogru olmadıgını söyledim
Asla msj atmadım 2 msjı cvpsız kaldıysa 3. msjına 2 3 saat sonra cvp verdim telefonumu kullanamaz olmuştum.
Üstelik hiç bi sucum olmadıgı halde bu arkadaşlıktan mahrum kaldıgım için sinirlenmeye başlamıştım.
Ona beni kız arkadaşıyla ortak arkadas grubunda tanıstırmasını söyledim, o zmn bi problem yok demekti hem ona daha iyi yardımcı olabilirdim değilmi?
Hiç birine oralı olmadı, kıza gayet net davrandıgını kızın bunu kabullendiğini fln söyledi.
ayrıldılar benimde üstümden yük kalktı resmen, çok bunalmıştım bi ilişkide bu kdr yer almaktan.. ilk hafta problem yoktu fakat kız bi şekilde ne kdr ince noktası varsa ordan canını yaktı kendinde suç bulmadı herseyden öte dertlerinin aslında farklı insanları oldugunu kabul etmedi sadece onu suçlayan msjlar attı ve sustu
2 hafta bana çok kötü davrandı aradı ama mesela çok soguktu kaçtı resmen beni aradıgına pişman olmuştu resmen bana yaptıklarından kendini suçluyordu...!

sonra cuma akşamı o akşam.. çalıştıgı yere işim düştü ve whatsapptan soracakken beni engellediğini farkettim..
Kardeşimle görüşmüşlerdi yine okul iş ilişkisi için.. Ona sordum açık, demekki numarada bi problem yok bana özel diye düşündüm.
Msj attım çünkü kendimi çok kötü hissettimi kırıldım, iyi niyetimin kurbanı oldum..

msjıma cvp gelmeyince aradım.. Önce açtı benim dediklerime kulak asmadan sesin gelmiyor gelmiyor dedi kapattı ve sarhoştu..
şüphelerim arttı korktugum basıma gelmişti!
İkinciye aradım yine aynı şekilde sesin gelmiyor dedi baktı inatçıyım sesimi duydugunu biliyorum dedim off arama beni sonra konuşuruz dedi ve kapadı..
kalakaldım telefonun başında..
sesi çok panikti ve olayı anında çözdüm, kız arkadaşı ile birlikteydi beni de o yüzden hayatından çıkarmıştı.
5 dk sonra telefon caldı, bi kız benim sesimi o duymazken kız arkadaşı ile gayet güzel konustum ..
bana onu neden aradıgımı sordu ilk önce şaşırsamda bi işim oldugunu ve aramızdaki samimiyete güvenerek aradıgımı söyledim
bi problem yok sakin ol dedim..
oda bana o benim erkek arkadaşım senin neyin dedi - su anda gözyaşlarımı tutamıyorum.. siz siz olun kimseyi yargılamayın ne olur.. o kız gercekten beni tanısa çok üzülürdü..
arama benim erkek arkadaşımı ne cesaretle arıyorsun o benim erkek arkadaşım dedi
bu kdr sinirlenecegine ne cesaretle aradıgımı ona sor dedim... - benim tek pişman oldugum cümle
şimdi düşünüyorum da beni o kdr panikleten ve şaşırtan onun panigiydi. bana adam gibi hiç müsait deilim sonra arasan olurmu acil degilse demedi.
suratıma telefon kapamayı tercih etti
ve en kötüsüde arayıp o kızı anlatırken içi rahattı ama şimdi benim hiç bi sucum olmamasına ragmen orada onu dinledi.
sen napıosun ondan sana da bana da zarar gelmez demedi.
cünkü benden etkilenmişti ve bunun suclusu ben olmuştum..

çok üzgünüm, daha sonra ctesi aradı acmadım pazar aradı acmadım. pazar günü mail atmış, bana msj atmamasının sebebinide anlamış deilim.
maille içindekileri kusmuş ve tek suçlu beni ilan etmiş
amacı barısmak deilmiş konusarak bitmesiymiş - bana bu niyetinden hiç bahsetmedi madem fikrimi alsaymış her haltı anlatırken iyiydi -

ve garip bi şekilde her akşam aglıyorum secdede, agzımdan çıkan cümleler rabbim benden ona zarar gelmezdi sen o kızı kandırmasına izin verme nolur oluyor..

kendimi hiç bu kdr değersiz hissetmemiştim..

Sen zaten ona karşı bir şey hissetmiyormuşsun.

O senden bi sinyal beklemiş sanırım o kızdan ayrılacakken.

Sende beni karıştırma tarzında konuşunca senden umudu kesmiş ve o kıza dönmüş, benim anladığım bu.

Sen iyisi mi boşver çıkarsa da çıksın hayatından.

Zaten niyeti iyi değilmiş.

Sen o kızla öyle bi konuşma mecburiyetinde değildin bu yüzden kötü hissediyorsun kendini.

Bence hiç karışma onlara, konuşma artık.

Çünkü sen ne söylersen söyle, o kızı uyarmaya çalışsan da onlar yine bildiğini okuyacaklar ve suçlu yine sen olacaksın yine kötü hissedeceksin.

Bir daha ararsa artık hayatında istemediğini söyle. Ne arkadaş olarak ne de başka bişi olarak.

ben çok bişey anlamadım ama sende ona karşı birşey hissetmiyosan yaptıklarını ne takıyorsun salla gitsin adam değilmiş de bukadar :51:

Erkekler karşı cinsle arkadaşlıklarını bir yere kadar götürebiliyor.Sonrası bi hoşlanmaya etkilenmeye gidiyor.
Keşke arkadaşlığınızın devamında senden etkilendiğini anladığında vaz geçseydin.Görüşmeseydin.Sonuç olarak ilişkisi vardı ve sen etkilendiğini bile bile senden bu görüşmelere devam ettin.
Hatayıda burada yaptın zaten.Sonrasıda çorap söküğü gibi gelmiş.Sen ona tam manasıyla rest çekmediğin bu etkilenmeyi bildiğin halde görüşmeyi kesmediğin için bundan güç alarak sevgilisinden ayrılmaya kalkmış.Sonra bakmış ki sen o yolda değilsin.Çark etmiş ve sevgilisine dönmüş.

Onun kafasındaki şu;benim ilgimden hoşlanıyordu e bende sevgilimden ayrıldım niye bir şeylere başlamadık.Madem başlamayacağız ben elimde hazır kıza geri döneyim.zATEN aramızda bir şey olmayacak niye görüşüyoruz görüşmeyelim.hepsi bu.

bırak arkadasım bırak.bende yasadım ve en iyi erkek dostmu kaybettim bu yüzden.senle dertlesir sen dinler yardım edersin.sevgilisi bi anda agr basar seni unutur.bu isler böyledir.emeklre yazık.

Ben aslinda ne hissettiğimi ölçemeyecek kdr gergindim..
ve gördüklerim karşısında sadece izledim ve bana olan hislerine sahip cıkıp cıkamayacagına baktım.
geçmişinden dolayı gergin ve yorgundu..
ben o kız günlerce telefon beklerken onun msjlarını bilmek onun sevilmediğini bilmek istemedim..
Arkadaşım ne kızdı ne söylendi ona, söylediği kadarı ile. Evlenecek bi erkek değil gibi ztn, en azından kısa sürede ama kız yok çamaşır makinesi bak yok tv bak hazır olsun diyecek kdr ısrarcıydı..
ben bütün bunların hiç birini bilmek istemiyordum..
şimdi dünyayı önüme serse dönüp bakmam iyi olsun mutlu olsun ama 3. bambaska bi insanla..
ne o kızı kandırsın ne bana gelsin hatalarından ders cıkarıp mutlu olsun..
pazartesi o mailinin üstüne cok kötü tartıştık ben sürekli yaptıgının cok kötü terbiyesizlik oldugunu söyledim
kızla tamamen bittgini, kimse ortada kalmasın üzülmesin dedikçe mahvoldugunu söyledi.
bu kdr bencilik serefsizlik olmazki..
ikinizde umrumda deilsiniz dedi
bana uzak allaha yakın ol dedi..
bu arada söylediğine göre telefonu genel engelleme modundaymış kardeşimin teli de kayıtlı deilmiş.
ben dogruyu yanlışı sasırdım
belkide bu sefer masumdu ve ben ertesi gün arasaydım veya ilk karşılaşmamızı bekleseydim bunlar yasanmayacaktı..
ama o zmn bu kdr ayıp edebilecegini asla ögrenemezdim..

Erkekler karşı cinsle arkadaşlıklarını bir yere kadar götürebiliyor.Sonrası bi hoşlanmaya etkilenmeye gidiyor.
Keşke arkadaşlığınızın devamında senden etkilendiğini anladığında vaz geçseydin.Görüşmeseydin.Sonuç olarak ilişkisi vardı ve sen etkilendiğini bile bile senden bu görüşmelere devam ettin.
Hatayıda burada yaptın zaten.Sonrasıda çorap söküğü gibi gelmiş.Sen ona tam manasıyla rest çekmediğin bu etkilenmeyi bildiğin halde görüşmeyi kesmediğin için bundan güç alarak sevgilisinden ayrılmaya kalkmış.Sonra bakmış ki sen o yolda değilsin.Çark etmiş ve sevgilisine dönmüş.

Onun kafasındaki şu;benim ilgimden hoşlanıyordu e bende sevgilimden ayrıldım niye bir şeylere başlamadık.Madem başlamayacağız ben elimde hazır kıza geri döneyim.zATEN aramızda bir şey olmayacak niye görüşüyoruz görüşmeyelim.hepsi bu.

ben sadece son olayları anlattım biz bu yüzden 1 yıldır tartışıyorduk, ben 1 yılın 4 ayını onunla küs geçirdim bu yüzden.
en son çok ısrarcı davranınca burda bahsedemeyecegim baska etkenlerden arkadaşlıgımızı yeniden belli ayarda tutma kararı aldım fakat o sık aramaya baslayınca durup dururken tartısma cıkarmak istemedim. bisey bekliyordum benden etkilendiğini ispatlayacak. veya herseyden öte herseyin cok farklı gelişecegini düşündüm.. belkide acele etmeden gözlemlemek istedim.. arkadaş oldugumu kabullenmek istesemde belkide etkliendim.. belkisi fazlamıki?

ama ufacık bi hatam olmadı, aramadım, yüz vermedim, güzelce cvplarımı verdim
sadece karsımdaki fazla sımarıktı sanırım..
şimdi nasıl asıcam ben bunu..
o kendi sana bunları yasattıgım için üzgünüm deseydi, seni bilse asla oyle konuşamaz deseydi ben ztn arayıp işleri zorlaştırdıgımı kabul ederdimki.
ama adam deilmişki.. deilmiş..

Paçasını kurtarmaya bakıyordu ne zamandır, ztn hayat tarzı ile evlenecek biri deil, ailesi yok, çalışma hayatı yogun ve onümüzdeki 1,5 yıl cok yogun, 4,5 yıl maddi anlamda cok zorda. birazda bu sebeplerini anlamadıgı için kız arkadaşına kızgındı, ondan farklı onun yasayacaklarını hayatını anlayabilen bi insan değil. eski ilişkisini unutamamış ve aldatılmış kız ondan ayrıldıktan 10 gün sonra ısrarla ilişkiye başlamış bi kez bile seni seviyorum demediğini 1 kere elini tutmadıgına kadar anlattı..

Ben nasıl bu kdr aptal oldumda bu sorumlulugu yüklendim..

ben sadece son olayları anlattım biz bu yüzden 1 yıldır tartışıyorduk, ben 1 yılın 4 ayını onunla küs geçirdim bu yüzden.
en son çok ısrarcı davranınca burda bahsedemeyecegim baska etkenlerden arkadaşlıgımızı yeniden belli ayarda tutma kararı aldım fakat o sık aramaya baslayınca durup dururken tartısma cıkarmak istemedim. bisey bekliyordum benden etkilendiğini ispatlayacak. veya herseyden öte herseyin cok farklı gelişecegini düşündüm.. belkide acele etmeden gözlemlemek istedim.. arkadaş oldugumu kabullenmek istesemde belkide etkliendim.. belkisi fazlamıki?

ama ufacık bi hatam olmadı, aramadım, yüz vermedim, güzelce cvplarımı verdim
sadece karsımdaki fazla sımarıktı sanırım..
şimdi nasıl asıcam ben bunu..
o kendi sana bunları yasattıgım için üzgünüm deseydi, seni bilse asla oyle konuşamaz deseydi ben ztn arayıp işleri zorlaştırdıgımı kabul ederdimki.
ama adam deilmişki.. deilmiş..

Şimdi olayları duygularınla anlattığın ve biz olayı tam bilemediğimiz için yanlış anlaşılma olmasın diye soracağım.Sen de bu çocuktan hoşlandın.Bir adım atmasını bekledin ama o atmadı.

Bunu hissedemeyecek kdr gergindim, kendimle kalmak zorundaydım.
Ama o kdr tartısıp onunla yine bi cok konuda konusabilmemiz, anlaşabilmemiz, birde hayatımızdaki benzer sorunlar sanırım beni çekti.
Ve sanırım herseyden öte kendim kaybetmekten korkutugum için anlaşmak istediğim için küsken hersey cok zor oldugu için anlaşmak istedim inadımı kırdım aynı seyleri onda gördüm. Ve sanırım bundan affedemiyorum kendimi, kızcagızın sesi kulagımdan gitmiyor. Ne olursa olsun en başında kız arkadasının oldugunu ögrendigim anda ilk tanıstıgımız günlerde yüz vermemeliydim. Kendim gibi iyi niyetli bilmemeliydim. Şimdi düşünüyorumda yüzünü görmedigim bi insan beni bambaska biliyor oysa aylardır sabrettigi insan - sabretmesi için tutunacak bi dalı varmıydı bilmiyorum - asıl düşmanıydı..

Bi adım atmasını bekledimmi bilmiyorum, en azından su anda benim için dogru zaman değildi, 1 yıl işimden dolayı bi ilişki düşünemiyorum onunda onunde sorumlulukları vardı o adım olacaksa bile simdi olmamalıydı. O benden gerçekten etkilendiyse bile hissettiklerine sahip cıkmalıydı gerekirse beni aylarca aramasaydı ama arayıp kötü davranmasaydı. eski ilişkisinin izleri tamamen silinseydi.. veya gerçekten arkadaşım olsaydı tanıştırsaydı bana son planından bahsetseydi. kendi elleri ile mahvetti 3 insanı..

Bi adım atmasını bekledimmi bilmiyorum, en azından su anda benim için dogru zaman değildi, 1 yıl işimden dolayı bi ilişki düşünemiyorum onunda onunde sorumlulukları vardı o adım olacaksa bile simdi olmamalıydı. O benden gerçekten etkilendiyse bile hissettiklerine sahip cıkmalıydı gerekirse beni aylarca aramasaydı ama arayıp kötü davranmasaydı. eski ilişkisinin izleri tamamen silinseydi.. veya gerçekten arkadaşım olsaydı tanıştırsaydı bana son planından bahsetseydi. kendi elleri ile mahvetti 3 insanı..

Senin hislerin birbirine karışmış.Zaten anlattığını yapacak karakterde biri olsaydı bunca karışıklık kalp kırıklıkları olmazdı.Seninde yapabileceğin çok şey yok o eski sevgilisine döndü.Sende hayatına devam edeceksin.Haklsızlığa uğradın belki ama dediğim gibi yapacak bir şeyin yok şu anda.Unutmaktan başka

gecer dimi.. zorda olsa gecer.. bugunler biter gider.. hatta ufacik bi umutta olsa ben o kiza ayip ettim abi dese kendi kendine bile diebilecek bi insan olsa bana yeter.. benim ztn hayatim yeterince zor mucadeleyi bilirim hic bi erkek ugruna hic bi insan ugruna kendimi heba etmem.. bu hayat gecici bilirimki elbet karsilasicaz film gbi izlcez hesaplasicaz o bana ferahlik verir.. benim kirginligim beni dusurdugu konum, bide hemcinsimin dusunduklerine ragmen yasananlar.. xaman gostericek is geregi karsilasabiliriz rabbim guc kuvvet versin ona benden cok versin cunku biliyor aslinda haksiz oldugunu.. gunah kecisi beni yapti.. olay bundan ibaret.. bu sefer arada nefesim kesildede sirtimdan yuk kalkti brn kavga etmeden bana ispatlamis oldu hakli oldugumu.. evet evet bu arkadaslik kopmaliydi dusundgm gibi olsa bunlari yasatmazdiki..

kendını nıye bukadar hırpalıyorsun anlamış değilim

onun kız arkadaşı senın düşüncelerını bılse ne olur bılmese neolur boşver

gerçekten üzülmeye değmez kurtulmuş oldun istemediğin o durumdan

hayatında sureklı olması gereken bırı değilki bukadar üzülüyorsun

ayrıca malasef erkekle kadın arkadaş olamıyor nekadar modernleşsekte bıyerden sonra etkıleişimler başlıyor

kendını nıye bukadar hırpalıyorsun anlamış değilim

onun kız arkadaşı senın düşüncelerını bılse ne olur bılmese neolur boşver

gerçekten üzülmeye değmez kurtulmuş oldun istemediğin o durumdan

hayatında sureklı olması gereken bırı değilki bukadar üzülüyorsun

ayrıca malasef erkekle kadın arkadaş olamıyor nekadar modernleşsekte bıyerden sonra etkıleişimler başlıyor

haklisin aslinda. ben sozde arkadasken bu duruma katlanamazken onun nasi bi insan oldugunu cozmusken o hala inanip sevgi kirinticiklari ile idare edip vazgecilmez kilarsa kendi problemi. ben kendim gibi iyi niyetli bildimde adam saydim onu. yoksa adamin kisiligi ortada iste.. banane her koyun kendi bacagndan asilir rabbim iyi niyetm karsisnda elbet guc verir bana daha fazla sahit olup yorulmanin anlami yoktu. istedgm tek sey hic bi insanin kendinde mudahale edemeyecegi hislerine sahip cikmasiydi cikmadi ve beni kaybetti.

Valla iyice okuma özürlü olmusum..Bir türlü anlayamadim ne yazdinin..Sadec ucundan sunu farkettim.duygular bir birine karismis.Bence sen bir süre hatta hic görüsme..zaman her seyin ilaci..

Valla iyice okuma özürlü olmusum..Bir türlü anlayamadim ne yazdinin..Sadec ucundan sunu farkettim.duygular bir birine karismis.Bence sen bir süre hatta hic görüsme..zaman her seyin ilaci..

evet yazdikca bende fark ettim ve ferahladim, verdigim tepkiler cok normal cunku daha haftasi cikmadi. olay kiz arkadais olan bi erkegin bana fazla vakit ayirmasndan rahatsiz olmam ama o kdr kavga gurultuye kopmamamiz en sonunda sozde cesaretini toplamasi ayrilmalari ayrildiktan 10 gun sonra benden uzaklasip vicdan yapmasi en sonda bence barismalari ona gore ise msjla bitmesinin haksizlk oldugunu dusunmesi ve o sirada benim aramam ve panigiyle kizin beni onun sevgilisi sanmasi yada daha kotusu benim onun pesinde dolanan biri oldugmu sanmasi.. ne guzel dimi?

2 Seçenek var.

1. Sen de bu adamdan çok hoşlanmışsın, kızı bırakıp seni seçmesini beklemişsin ve olanlar karşısında şaşırıp kalmış, hazmedememişsin.

2. Senin egonu o kadar şişirmiş ki bu adam, bu şekilde birden yere yapışınca afallamışsın, egona yediremiyorsun.

Hoşlanmıyordum,o benden hoşlanıyordu ayıp etti gibi bir seçenek yok bence.

Beyza, takma buna bukadar.Sevgilin değil sonuçta.İkisi de dış kapının mandalı..Sevgilin olsa canın çok daha fazla yanardı.Bu canının yanması onlara fazla..Tamam peşinde dolanan kız gibi gördü seni kız arkadaşı.O erkek de seni savunmadı.Vefasının şeklini öğrenmiş oldun.Ya bencil bir adam..Yada bunalımda..O yüzden seni koruyamadı,değerini anlayamadı.Zaman geçince,okız arkadaşı da senden bahsettikçe anlar hatasını,arkandan iyi bahseder belki de..Hem anlamasa ne olur..Hayatında çok yer kaplayan biri değil..Sevgilin değil,eşin değil,ailen değil..Gelip geçici biri veya birileri..Görüşmezsin bir daha duruma göre ..Sana zarar veriyrosa , o kıza seni savunmadıysa zaten görüşmeyi kes..Hatasını anladıysa sen bilirsin ama dikkatli ol bu kişiye,mutlaka resmi ol..Pek sağlam duruşlu biri değil,kızdan ayrılmak istiyordu,neler söylüyordu şimdi yine onun yanında..Boş kalmak istemiyor herhalde..
Onuruna dokundu kızın söyledikleri..Onuruna çok düşkünsün belli(bende de var aslında)..Doğrudur aslında ama geniş ol.Biraz arsız olmazsak herkesin söylediklerine,düşündüklerine takılırız ve sinirlerimiz yıpranır..Ne gereksiz ;menfi; laflar duydum ;onur kırıcı ,düşünsem kafayı yerim.Unutuyorum,düşünmüyorum,arsızlığa vuruyorum..

Ama eğer bu kişiye birşeyler hissediyorsan onun etkisi olabilir bu duygu yoğunluğu.Öyle olsa bile enazından sevgili konumunuz yoktu.Yakında geçer..O kadar derin etkilemez şekerim,yakında unutacağından ,bu kendini hırpaladığını hatırlayınca güleceksin..

Son düzenleme:
evet haklisiniz zaman herseyin ilaci. bu durumu dogru duzgun kimseye anlatamadgm icinde bunaldim. iyki konu acmisim.. ben gelemem haksizliga ondan bu yogunluk ama keske kendime de hosgorulu olabilsem brz zamanla hepsi unutulacak

Back
X