nasil anlatsam bilmiyorum +18

Bence sizi begenmedi ve ailesinin sizi istediğini bildiği icin size boyle bir yalan atti olamaz mı...bence gay falan değildir başından atmak icin makul kimsenin kabul edemeyeceği bir senaryo yazmış o adam size...neyse geçmiş olsun diyelim allah hayırlisını nasip etsin

Annenize ve babanıza anlatsanız kimseye söylemeseler :KK51: ayrılın sonuçta hayat bu oyuncak değil yine adam dürüstmüş gerçekten evlenmeden önce itiraf etmiş o_O bu arada söylediklerini okuyunca şok olmadım değil 15 bin tl :KK57:

Gercek olmamasini ben de dilerdim ama ne yazikki gercek...ayrica ben kendimi iyice kaptirmistim ve asik oluyodum yavas yavas arkadaslar gorseniz hic belli etmiyodu gorubusten ve baya da yakisikli.hayatimin ilk ciddi iliskisinde bunlar geldi basima :'(
Ya bu eşcinsel adamlar hep çok yakışıklı oluyor zaten. Geri kalan ezik büzükler de bize kalıyor.

Sen üzme canını nereye öldürüyormuş kolaydı öyle. Yol ver gitsin. Soranlara ağzı pis kokuyordu iğrendim dersin :)

Burada 15 bin iyi para yerinde olsam kabul ederdim diyenlere gönder nişanlıni aralarından seçip begenip alsin (!) Hazır meraklilari varken bu forumda sen yakma başını

Yorumların devamını yeni okudum geçmiş olsun diyeyim.

Benimde Böyle bir tanıdığım vardı sevgililer ini öğrenince hep hayret ederdim herkese de şüpheli bakar olmuştum. Estetisyen nalbur Üniv. Öğretim görevlisi evli çoluk çocuk sahibi. Kişiler. Yani diyordum yahu evleneceğim adamdan şüphe edicem hep senin yüzünden.

o paraya hayatini satacak cok kisiliksiz var , kimseye bisey soylemenize gerek yok, anlasamadik diyip ayrilin

Herkeste bi atarlanmış... ben olsam bu teklifi düşünürdüm. bu bir anlaşma kime zararınız var da şerefsiz oluyorsunuz ki... tabi dini açıdan haram bu yönüyle kabul edilemez bir teklif ama herkes bir şey demiş.. bence adam dürüst burada ve adamı deşifre etmişsin nerdeyse... neyse zaten eskiymiş bu konu da.

Gözüm kapalı kabul ederdim valla, hatta ben de kendime yurtdışında ev tutar yer içer gezerdim. Allah istemeyenlere veriyor işte. :110:
Adamın düzenli olarak bu parayı vereceği ne malum ? Güvenilir biri olduğu ne malum ? Belki çok başka planları var. Bilemeyiz ki.
Bu arada konu eskiymiş. Bari neler yaşandı ne oldu me bitti onu öğrenseydik. :KK53::KK53:

Kabul ederim diyenlere koca bir afferiiinn:KK34:
Hayır bunu yapan tehdit eden bu herife güvenip yapayalnız yurtdışına çıkarsınız öyle mi? O da aptal çünkü sizi orda prenses gibi beslesin. Kaza süsü verip öldürmeyeceği ya da pis işler yaptirmayacagi ne belli? Bu kadar hayal aleminde yaşamayın yahu:KK20:

X