Nasıl anlatsa ona bu durumu ?

canım bence şimdi hiçbirşey söylemesine gerek yok
zedelenme olmasaydıda kızlık zarı geniş olduğu için kanama olmayacak.evlensin sonra kanama olmadı diye doktora giderler kızlık zarı geniş olanlara ilişkiye müsait kızlıkzarı teşhisi koyuyorlar doktor eşine anlatıtor zaten doğumda bozulur sadece diye.zedelenmeyi hiç karıştırmasın ve hiç düşünmesin o kızlık zarı geniş olduğu için zaten kanamıcak doktorlarda bunun açıklamasını yapıcak

aaa olurmu öle
önceden doktora gitsin rapor alsın adamın içini ferahlatsın
ya adam inanmassa allah muhafaza
bu arada bu kızcağızın gururunu düşünen yok
varsa yoksa adamın fikri
ah ahhhh

canım ya arkadaşının bi yanlışı yok ki niye çekinsin.ilk gece kanama olmayınca,eşi olucak insanla doktora gidip geniş olduğunu anlıcaklardır zaten.sakın sesini çıkarmasın.o gün gelince ertesi sabah gidip gözüksün doktora.doktor anlatır zaten nişanlısına.adam değerlerine bağlı olabilir ama herhalde cahil değildir.durumu anlıcaktır.mutluluklar

Durup dururken açıklaması çok yanlış olur hiçyoktan şüphelenir.O gece sorun çıkarsa arkadaşın sakın böyle böyle oldu,doktora gittim falan demesin.O da bilmezlikten gelir,çocuk inanmazsa doktora giderler,orda doktor açıklar.

eşim olan kişi benden böyle bir konuda açıklama istese yada bir beklentisi olduğunu dahi hissetsem onu orda bırakırdım
bana değilde akacak bir kaç damala kana mı güvenecek?
komik yahu
kendine güveni tam olan birisinin bu durumu mesele olarak görmesi ise düşündürücü

valla millet o kadar yazmış ki hepsini okuyamadım.
nişanlısına hibirşey söylemesin, çünkü ortada bişi yok.
ERKEK KADININ BEKARETİNİN OLUP OLMADIĞINI ANLIYOR zaten. illa kan gelecek diye birşey yok.
daha açık yazmak isterdim ama forum müsait değil.(cinselllik forumu olsa yazardım)

doğru söyluyorsun aslında, erkekler demıyorlar mı karşımda bır sürü bakıre numarası yaptı ama öyle olmadıgı bellıydı !! :mymeka:

hayır güvensizlik olusmaz cünkü bastan söylüyor ve olanı dile getiriyor..kü cocoukta bu tür seylere önm veren biri gec olmadan söylesin

hiçbişi anlatmasın bence olayı ayak altı yapmasın. ilk geceden sonra bir sorunla karsılasırsa e hadi desin gidelim dr a. dr da ona aynen o acıklamayoı yapar. tabii ondan sora o adam o kızın yüzüne nasıl bakacaksa

erkek arkadaşına hiç bir şey söylemesin o geceyi yaşasın ve görsün bence önce söylemesi erkek arkadaşını daha da şüphelendirir..

Ciddi ßir oLayı CiddiyetsizLe$tirmeye Gerek yok ßence... Gerdek gecesinde Cocuk zaten kanama oLmayınca $üphelencek ve doktora götürcek Kızı o zaman doktor ona anLatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…