- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi adimyokbenim
-
kızlar farkında mısınız durum ne kadar vahim..
bizler nasıl korkutulmuşuz ufacık bir et parçası yüzünden
bakire olanlar bile kendinden şüphe ediyor..
yazık bize...
aslında arkadaşın vehimlerinide anlıyorum ben..
korkuyor geri gönderilmekten,küçük düşmekten..
düşünsenize binbir umutlarla evleniyorsunuz,adam sana üstelikte bakire olduğun halde bakire değilsin diyor..
karşındaki doktor olsun isterse başbakan olsun hiç farketmez...
kafalar değişmedikçe meslek hiç önemli değil...
demek ki arkadaşında bu tarz korkuları var...bilemiyorum..
sadece beni rahatsız eden şu içinde bulunduğumuz bir damlacık kan meselesi...
kızlar farkında mısınız durum ne kadar vahim..
bizler nasıl korkutulmuşuz ufacık bir et parçası yüzünden
bakire olanlar bile kendinden şüphe ediyor..
yazık bize...
aslında arkadaşın vehimlerinide anlıyorum ben..
korkuyor geri gönderilmekten,küçük düşmekten..
düşünsenize binbir umutlarla evleniyorsunuz,adam sana üstelikte bakire olduğun halde bakire değilsin diyor..
karşındaki doktor olsun isterse başbakan olsun hiç farketmez...
kafalar değişmedikçe meslek hiç önemli değil...
demek ki arkadaşında bu tarz korkuları var...bilemiyorum..
sadece beni rahatsız eden şu içinde bulunduğumuz bir damlacık kan meselesi...
Tamam arkadaşlar hiç bir sorun yok ortada.Burada nedense konu gereksiz yerlere gitti.
Arkadaşımda zaten şuan anlatmamaya karar verdi. ılk gün inanmazsa paşalar gibi muayenesini olur ya doktorun kendisine yada başka bi uzmana. Gerçeği eşi anlar ama sonra ne olur bilemem...
Zaten güvenir ve doğruya inanırsa ortada problem de olmaz... ki umarım bu gerçekleşir.
Arkadaşım şuan ne tepki vereceğini bilmiyor ve bazı arkadaşlar gibi konuyu konuşarak da öğrenemeyeceğini o bu tip bir konuyu o açmazsa asla konuşamayacağını dile getiriyor.
Zaten onlarınki biraz görücü usülü tarzında bi evlilik olacak.
fikir veren arkadaşlara teşekkürler
haklısın...ama bence sorun daha da vahim...
sahip olduğum şeyi neden birilerine kanıtlamak için çırpınayım ki...
bu kadar mı zavallı hale sokacağım kendimi...ben sahip olduğum şeyden şüphe duymayı akla uygun bulmuyorum...
ya sahip değilimdir çekinirim, ya da sahibimdir hiçbişeyi düşünmem...
heee ya da sahip olup olmamam evleneceğim adamı ilgilendirmez...nema problema...
Tamam arkadaşlar hiç bir sorun yok ortada.Burada nedense konu gereksiz yerlere gitti.
Arkadaşımda zaten şuan anlatmamaya karar verdi. ılk gün inanmazsa paşalar gibi muayenesini olur ya doktorun kendisine yada başka bi uzmana. Gerçeği eşi anlar ama sonra ne olur bilemem...
Zaten güvenir ve doğruya inanırsa ortada problem de olmaz... ki umarım bu gerçekleşir.
Arkadaşım şuan ne tepki vereceğini bilmiyor ve bazı arkadaşlar gibi konuyu konuşarak da öğrenemeyeceğini o bu tip bir konuyu o açmazsa asla konuşamayacağını dile getiriyor.
Zaten onlarınki biraz görücü usülü tarzında bi evlilik olacak.
fikir veren arkadaşlara teşekkürler
değil mi ama, o zaman kızlık zarı olmayanların çoktan ölmüş olması lazım korkudan ya da bunalımdan. neyi niye büyütmüş bu kişi ben hala çözemedim.
aynen katılıyorum
ilk gece kendisine inanmayacağını düşünüyor en belli başlı korku bu
sonradan gidip muayenesini olacak ve rüştünü ispat edecek :)
ama şunuda düşünelim gitti raporu aldı bak tapu gibi raporum var kızım ben dedi
güveniyormusun bana artık dedi farzedelim
yine kendini küçük düşürülmüş hissetmeyecek mi
karşısında ona güvenmeyen rapor isteyen bir adam var sonuçta
Doktor da sorun çıkaracaksa eşleri doktor olmayanların ''vay haline''...
Doktor bey ! oldu da sorun çıkaracak ve bu kız gidip ''Paşalar gibi ! '' muayene olacak.Nasıl böyle bir şeyi kabul edebilir ya da düşünebilir ki?..Çok gurur kırıcı bir hadise.
O adama sonra nasıl eşim diye bakacak ya da o adam hiç mi utanmayacak eşinin gözlerinin içine bakarken ? kötükedihüso
Zarının esnek olduğunu bilmeden evlenen nice kızlar var.Eşleri dr olmadığı halde sorun yaşamayan...
Şu açıdan da bakmak lazım olaya:
Kız bisiklet hikayesini, ardında dr a gidişini anlattı.Esnekliğinden bahsetti.Nişanlımış da önceden.
Dr bey bu sefer de ''Vay sen esnek olduğun biliyordun ,kim bilir neler yapmışsındır . '' da der.-tatlicadiarzu-
Erkeğin zihniyeti çok önemli.Öyle düşünen bir erkek bunları da hemen düşünür,yazar.O yüzden diyecek fazla bir şey yok arkadaşınıza...
Sadece eşini iyi seçsin yeter !..
Şu açıdan da bakmak lazım olaya:
Kız bisiklet hikayesini, ardında dr a gidişini anlattı.Esnekliğinden bahsetti.Nişanlımış da önceden.
Dr bey bu sefer de ''Vay sen esnek olduğun biliyordun ,kim bilir neler yapmışsındır . '' da der.-tatlicadiarzu-
Erkeğin zihniyeti çok önemli.Öyle düşünen bir erkek bunları da hemen düşünür,yazar.O yüzden diyecek fazla bir şey yok arkadaşınıza...
Sadece eşini iyi seçsin yeter !..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?