Nasıl anlatsa ona bu durumu ?

Arkadaşın hiçbirşey yapmıyacak,gelinliğini giyip şakır şakır oynayacak...Gerisi de gerektiği gibi yaşanacaktır.Hiçbir sorun da çıkacağını düşünmüyorum.

Kendimden eminim..eeee derdim ne benim..düğünümü en güzel günümü zehir etmek mi?

gerçekten çok...çok vahim :1no2:

Bence arkadaşınıza söyleyin içi rahat olsun böyle birşeyi aklına taktıkça;
kendisini gereksiz yere sıkıntıya sokmuş olacak. Hiç gerek yok....
Öncesinde oturup durum böyle böyel diyerek işi dahada dikkat çekici bir
hale getirebilir; buna önem verdiğini bildiği biri için.
a.s

haklısın...ama bence sorun daha da vahim...
sahip olduğum şeyi neden birilerine kanıtlamak için çırpınayım ki...
bu kadar mı zavallı hale sokacağım kendimi...ben sahip olduğum şeyden şüphe duymayı akla uygun bulmuyorum...
ya sahip değilimdir çekinirim, ya da sahibimdir hiçbişeyi düşünmem...
heee ya da sahip olup olmamam evleneceğim adamı ilgilendirmez...nema problema...

Tamam işte, olay bu..Kanama olmazsa alır kocasını gider doktora..Sonrasında ne mi olacak?
Birşey olmaz ne olacak, doktor raporunda zar esnek çıktı diye geri yollayacak değil herhalde arkadaşınızı kocası.....Sonrası kocasına kalmış, esnek zar falan..:)

değil mi ama, o zaman kızlık zarı olmayanların çoktan ölmüş olması lazım korkudan ya da bunalımdan. neyi niye büyütmüş bu kişi ben hala çözemedim.

arkadaşın şu an anlatsa ne diyecek..benim başıma bu geldi bende gittim baktırdım ve doktor bunu mu dedi diyecek..böyle bir durumda nişanlısının aklına bisikleti kazası gelmezde başka bişi gelir..bu sefer beni kandırmaya mı çalışıyor der..başkası ile oldu şimdi de zarım esnekmiş diyor der falan filan fındık fıstık.))
böyle bir aşamada bunu demesi saçma yani..haa evlenirler kanama olmaz o zaman gitmek isteyen gider..zaten doktor zar yeni mi yırtılmış,eski mi,duruyormu nedir söyler..

Doktor da sorun çıkaracaksa eşleri doktor olmayanların ''vay haline''...
Doktor bey ! oldu da sorun çıkaracak ve bu kız gidip ''Paşalar gibi ! '' muayene olacak.Nasıl böyle bir şeyi kabul edebilir ya da düşünebilir ki?.. Çok gurur kırıcı bir hadise.
O adama sonra nasıl eşim diye bakacak ya da o adam hiç mi utanmayacak eşinin gözlerinin içine bakarken ? kötükedihüso
Zarının esnek olduğunu bilmeden evlenen nice kızlar var.Eşleri dr olmadığı halde sorun yaşamayan...

değil mi ama, o zaman kızlık zarı olmayanların çoktan ölmüş olması lazım korkudan ya da bunalımdan. neyi niye büyütmüş bu kişi ben hala çözemedim.

aynen katılıyorum
ilk gece kendisine inanmayacağını düşünüyor en belli başlı korku bu
sonradan gidip muayenesini olacak ve rüştünü ispat edecek :)
ama şunuda düşünelim gitti raporu aldı bak tapu gibi raporum var kızım ben dedi
güveniyormusun bana artık dedi farzedelim
yine kendini küçük düşürülmüş hissetmeyecek mi
karşısında ona güvenmeyen rapor isteyen bir adam var sonuçta

kırılan onuru için de bir rapor alır, olur biter

Doğru diyorsun lirik güzel. İnsan kendisini nasıl hisseder.
Açıkçası o pozisyona düşsem kendimi asla paşalar gibi hissetmezdim.
Tamam dr herşey yolunda dedi.
Yolunda olmayan çok şey yaşanır bence bu durumdan sonra...a.s

ayy allahaşına...
gidecem doktora rapor alacam... bak diyecem bakireyim ben...
hee iyi o zaman evimize gidelim diyecek adam da...bende mal mal gidecem ve ben bu adamın eşiyim ben diyecem...
doktor raporunun benim sözümün üzerinde olduğu bir evlilik...
Allah korusun...

Şu açıdan da bakmak lazım olaya:
Kız bisiklet hikayesini, ardında dr a gidişini anlattı.Esnekliğinden bahsetti.Nişanlımış da önceden.
Dr bey bu sefer de ''Vay sen esnek olduğun biliyordun ,kim bilir neler yapmışsındır . '' da der.-tatlicadiarzu-
Erkeğin zihniyeti çok önemli.Öyle düşünen bir erkek bunları da hemen düşünür,yazar.O yüzden diyecek fazla bir şey yok arkadaşınıza...
Sadece eşini iyi seçsin yeter !..

bu arkadaş bisiklet kazasında nasıl korkuyla annesine koşmadsıysa burda da panik yapmasın bence, o zamanki kadar güvensin kendine :bbo::bbo:

tabi önemli olan zihniyet, bu değilmedikçe ne yapsan boş, baksanıza kızlık zarı olan da suçlu, olmayan da :1no2:

Adam ilk gün rapor isteyecek mi bilmiyoruz? ısterse zaten arkadaşım böyle bi durumu kabul etmez.

Bilmeden suçlamayın insanları. Belki de adam hiç bi açıklama yapmasını istemeyecek.

Sadece doğu kökenli ve tutucu bi aileye sahip bi okumuş insanın acaba ilk gün sorun yapıp muayene falan ister mi acaba. Ve haksız yere evlilik yıpranır mı ?

Sadece önceden böyle bi konuşma yapmak mantıklı mı onu öğrenmek istedik ve EVET MANTIKSIZMIŞ.

söylersn karşındakine bunu..
inanırsa zaten kocan olacak adamdır.. dogru yapmıssındr seçimini..

inanmazsa..
yanlış yola girmişsindir.. sana inanmayan adamdan ne fayda gelir kii
şüpheyle yaklaşacagına hiç yaklaşmasın daha iyi.

Heee ben ancak anladım olayı..(ama ben de suç yok hepimiz zorlandık bu topicde bugün kızlar:)

Bisiklet falan hikaye(hikaye derken yalan demiyorum geçelim onu demek istiyorum)..Şimdi asıl konu şu:

Zar kanama yapmayınca , kocası; vay bu eski nişanlısı ile bir vukuat mı yaşadı acaba diye dellenecek?

Sonra da kontrol falan arkadaş kendince rezil olack..

Doktor; zar yerinde korkaracak birşey yok dese de, güvenmemeyip kontrole gitmesi arkadaşı rencide edecek..

Bence asıl korku bu...
Yani eski nişanlı ile birşeyler yaşayıp yaşamama konusunda sorguya çekilme durumu..Kocasının aklına böyle birşey gelmesi durumu..

sahi paşalar gibi muayene olmak da nesi?

ne yani kocası o nu kolundan tutup doktora götürecek ' benim karımın zarı esnek mi değil mi bi bakıver' diyecek esnek çıkarsa ne ala beraber eve dönecekler ve gece adam gönül rahatlığıyla karısıyla yeniden ilişkiye girmiş olacak

kadın da kendini ispat etmiş sayılacak mutlu mutlu evliliğine devam edecek.

yani kendi haysiyetini hiçe saymış bir adama kadınlık eşlik yapmaya devam edece paşalar gibi öyle mi?

bu evlilik ne züerine kurulmuş oluyor sevgi mi yoksa esnek bir zar mı?

yapmasın bunu kendisine seçeceği eş adayında mesleğinden ziyade kişiliğe baksın ve eğer varsa kendisini sevmesine

aynı fikirdeyim bence hiç bahsetmemek en iyisi
birde arkadaşlar biz kabul etmeyince karşı çıkınca bekaret önemini kaybedecekmi
doğruya doğru bu ülkemizde hala çok önemli
büyük şehirlerde bir kesim için önemini kaybetmiş olabilir ama küçük yerlerde özellikle hala bir tabu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…