nasıl anlatmalıyım bilmiyorum ne olur bana akıl verin artık beyin durdu

ssea

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
101
8
46
uzun zamandan beri babamdan şüpheleniyorum telefonlarını takp ediyordum bi süre sonra dökümanı kapattırdı.döküman benm mail adresime geliyordu.komşumuzun kocası saf kadında ev temizlikçisi bizede temizliğe gelmişti ogün annem kahvaltı hazırlamş hepberaber oturduk o zilli kadında otrdu babamla şakalaşırken babam bana bir vurdu masada teyzemler kuzenler ve o zilli karı var ben öncesinden de babamı takip ediyordum o karının numarası vardı neyse ben ağlayarak odama gittim teyzemler gidiyordu annem onları yolculamaya gitti kardeşimde küçük bebek o zilli kadın evi temzliyo babam içerde yatıyo ben ağlıyorum ama gülmeler geldi kulağıma zilli kadının gülmesi çıktım dışarı lavaboya giriyomş gibi yaptm baktm babam o kadına çok yakn kardeşimin beşiğini bağlıyor.aklıma dank etti bi an gitmedim odaya içerde oturdum annem gelene kadar babamda içerde oturuyor gitti bi süre sonra babam.bi kaç kez daha bana vurmaya kalkmştı ama babam bu byaşıma kadar ben vurmadı hiç bu sene çok değişmişti çok.bende takip ediyordm telefonda o kadının numarası yine bizim marketimiz var bugünde işlerim varı markete gidemedim akşam üstü gittim kamera sisteminden baktım geçmişe bakarken babam neden bakıyorsn dedi ama tepkili bi şekilde dedimki ördek yaptınmı ona bakacam dedim güldüm ama onun morali bozuktu sonra dedi o temizlikçi kadının adını söledi gülay geldi bugün şunları aldı dedi ama rahatsız olmştu sonra dışarı çıktı bende kameray iziyorum babam kadına işaret yapıyor kadın babama bişi veriyor markette başka çalışanlarda var sonra yine dank etti dedim %90 babamla bu kadın arasında birşey var babam akşamları eve hep geç geliyor içki içiyor eve bi zararı yok ama her akşam geç gelrmi bi insan evine .şimdi diyorum ki ben napayım elim ayağım tutmuyor haytta güvendiğim tek insan babam da böyle yaptı bize annemi aldattı hemde komşu kadınl ya kafayı yicem benmi şüpheleniyorum diyorum ama yok kardeşiminde dikatıni çekmiş babam telde biriyle konuşuyo beni görnce teli kapatıo diyoo bi kaç kezde o kadn hakkında babamı denedim ben ben tepki verdi.savunur gibi unutamıyorum bugünde böyle oldu anneme üzülüyorum kardeşlerime sizce napmalıyım saygı değer byüklerim nolur bana akıl verin o komşu kadının evini yakmayı düşünüyorum diyorum yada kaynıylamı görüşsem gelininiz böyle yapıyor evini taşıyın yoksa ben taşıycam mı diyim nolur akıl bekliyorum sizden cümleleri düzgün yazamadım Allah kimsenin başına böyle birşey vermesin boğazım düğüm düğüm :(((((((((((((((((((((((((((

cnm öncelikle her şeyden önce sakin kalabilmeyi başarabilmen lazım ... burda sana fikirleriyle yardımcı olacak arkadaşlar olacaktır ...

annen hiç bir şey sezinlemedi mi ?

bi de durup dururken baban sana neden vurdu onu anlamadım masada şakalaşırken ...​

onunda canı acımış güya. ben ağlayıp odama gittiğimde o kadının gülmesi sanki onun hoşuna gitmş babamla fingirdeşiyo gibiydi babam bana vurmadı bu zamana kadar hiç sanki o kadının hoşuna gitsn diye yaptı bu yüzden düşündükçe içinden çıkamıyorum nasıl cümle kuracamı bilemiyorum şuan hatta ben annmi uyardım şüphelendiğim zamanlar anne bak bu kadın hakkında birşey duyuyorum sokma bizim eve dedim sonra annemde huylanmadı değil arada bbamn telefonu alıp gelir di bana bak bakıym o numara varmı dedi bi sefer baktık annemle bende var demiş bulundum annem ara bakalım neden aramş babanı dedi babam telefonunu evde unutmştu aradık evine kapı yaptırcakmşda babamın tanıdığı çok diye ona sormş bir yutkundum ama anneme birşey dyemedim anne dedim amann o kadın senin pis tırnağın olamaz gerçekdende öyle annemin annesi gibi kadın sümsük birşey bakılı olsa canım bukadar yanmaz belki kafayı yicem :((((((((((((((((((((( inş fikir verenler olur anladımki cinayetler böyle çıkıyormuş bir evden ateş düşdüğü yeri yakıyormuş bu haytta kime güveneceğiz ki

ilk önce yazış tarzını düzeltmelisin ozilli karı da baban ne peki :ssz::ssz:

Babalar yüzünden hiç kimseye güvenimiz kalmıyor!

evet sevgilimlede tartıştım biryandan diyorum ki kaçıp gideyim sevgilime gözüm görmesin ama yarın onunda beni aldatmayacağı ne malum :((((

cnm madem şüphelendiniz kadını daha eve almayın yamacınıza yanaştırmayın ...
pusuda bekleyin bakalım elbet çıkar kokusu ... emin olduktan sonra da sakin kalarak annenizle çizeceğiniz yolu konuşun ...​

Yazdıklarından pek birşey anlamadım açıkcası.
O kadar karışık yazmışsın ki.
Oradan oraya atlamışsın.

Ayrıca yaşın kaç?

evini yakmak ya da kaynına söylemek gibi fikirleri aklınızdan çıkarın önce bence... kolay değil ama sakin olun biraz lütfen. gerçekten bir temizlikçiye ihtiyacınız var mı evde, anneniz çalışıyor mu, bebek de varmış sanırım... başka bir temizlikçi bulamaz mısınız...

cnm madem şüphelendiniz kadını daha eve almayın yamacınıza yanaştırmayın ...
pusuda bekleyin bakalım elbet çıkar kokusu ... emin olduktan sonra da sakin kalarak annenizle çizeceğiniz yolu konuşun ...​

o olaydan sonra bi akşam oturmaya gelmiş bize hiç oturmaya gelmeyen kadın bende bir surat yaptım kapıları çarptım sonra babam geldi o sıra o kaydı gitti evine.ondan sonrada gelmiyo annem temizliği nası yapacam falan dedi yine anne dedim sakın bak okadın hakkında iyi şeyler duymuyorum sakın dedim daha çağırmıyoruz ama markete geliyo bir de ben yokken gelmş bugn babama birşey vermş gördüm gözümle fısıfısı kardeşmde şaşırdı onada seyrettirdm anneme bişi deeme dedim aklım durdu ya dünyanın sonu geldi gerçekden nolur dua edinn arkadaşlar bana

evet sevgilimlede tartıştım biryandan diyorum ki kaçıp gideyim sevgilime gözüm görmesin ama yarın onunda beni aldatmayacağı ne malum :((((

Seni çoook iyi anlıyorum çünkü bende aynı durumdayım. kadınların düşmanı kadınlar!!

Seni çoook iyi anlıyorum çünkü bende aynı durumdayım. kadınların düşmanı kadınlar!!

Allah yardımcımız olsun inş ama ben o kadını görünce kan beynime sıçrıyo konşmak istemiyorrum sen böylesin diyemiyorum ne yapacağını bilmemek bu oluyomuş demekki kendimi her zaman sorun çözen olumlu düşünen biri olarak görürüdüm ama ciğerim yanıyor beeynim durdu anlatılamaz birşey :(

Allah yardımcımız olsun inş ama ben o kadını görünce kan beynime sıçrıyo konşmak istemiyorrum sen böylesin diyemiyorum ne yapacağını bilmemek bu oluyomuş demekki kendimi her zaman sorun çözen olumlu düşünen biri olarak görürüdüm ama ciğerim yanıyor beeynim durdu anlatılamaz birşey :(

Biliyorum içinde fırtınalar kopuyor dayanılmaz bişey bu annen kardeşlerin onları gördükçe mahvoluyorsun

baban sana nıye durup duruken herkesın içinde vuruyor herkes evdeyken nasıl sadece zilli kadın ve baban kalıyor

babandan şüphelenıyorsan annene söyle sen kendı başına bişi yapamazsın

Yahu ortada dogru duzgun bi kanitin falan bile yok. Karman corman bir seyler anlatmissin elle tutulur hicbir sey yok. Okuyanlardan cok ozur dileyerek soyluyorum ama sanki babanla ikisini yatakta basmissin gibi bir tavir icerisindesin. Ortada kesin bir sey olmadan ortaligi karistirma ona soyluycem buna soyluycem demissin ama... Ya yanlis anladiysan? Bunu da bi dusun. Sucsuz bi kadina ikide bir zilli diyor da da olabilirsin suan. Ki hakliysan bile kadin babani silah zoruyla ikna etmemistir herhalde. Baban cok mu masum?

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

teşekkür ederim yorumlarınız için birazdaha gözlemleyeceğim.

Back
X