Nasıl alabilirim

Birkaç defa alsan alışırsın. .
Gerçekten kolaylık. .
Hayırdır neyin var canım?

damar tıkanıklığı var cnm
Ee sen yapıştır :KK71:
annen çeksin :KK5:

annemle birlikte yaşamıyorum cnm öyle olsaydı zaten ağdaya alıştırırdı beni direk

Ben de öyleyim hiç kuaföre gitmedim canımı biri yakacaksa illa ben yakarım :KK70: :KK70: çok tüylü biri değilim ama alacağım zaman affetmem :KK70:
:D bende onu yapamıyorum kendim kıyamıyorum canıma

annemle birlikte yaşamıyorum cnm öyle olsaydı zaten ağdaya alıştırırdı beni direk

:KK70: bende onu yapamıyorum kendim kıyamıyorum canıma

O zaman kuaför ablaların elinden öper.geçmiş olsun bu arada Allah şifa versin

:KK70: bende onu yapamıyorum kendim kıyamıyorum canıma

Geçmiş olsun canım ❤

Küçük parçalara bölüp bir metal kaseye koyup sıcak su dolu bir kapta tut, erir. Bıyık bölgesinde kullanmıştım, diğer ağdalara göre daha iyi alıyor.

Bu ağdayı sadece bikini bölgemde kullanıyorum kol altı ve bacakta şu rulo ağdalar var ya kağıtla çekilen onu kullanıyorum senelerdir böyle 2 ayda bir bazen 2,5 ayda bir giderim Ağdaya ağdacı Kız bu kadar kukla gelinir mi hiç der o kadar azaldı kol altımda toplasan 50 tane yoktur yani. Ağdadan şaşmayın derim. Makine bende batık yaptı hep o yüzden kullanmıyorum. Lazer de çok tehlikeli bu yüzden tercih etmiyorum kadınlarda kanserli hücreleri aktif edebilme özelliği ileride vitiligo gibi rahatsızlıkları ortaya çıkarabilme özelliği var. Büyük risk.

Küçük parçalara bölüp bir metal kaseye koyup sıcak su dolu bir kapta tut, erir. Bıyık bölgesinde kullanmıştım, diğer ağdalara göre daha iyi alıyor.

denedim denemesine de çıkartana kadr öldüm :D çekene kadr ben ben değildim ecel terleri döktüm :D

Bu ağdayı sadece bikini bölgemde kullanıyorum kol altı ve bacakta şu rulo ağdalar var ya kağıtla çekilen onu kullanıyorum senelerdir böyle 2 ayda bir bazen 2,5 ayda bir giderim Ağdaya ağdacı Kız bu kadar kukla gelinir mi hiç der o kadar azaldı kol altımda toplasan 50 tane yoktur yani. Ağdadan şaşmayın derim. Makine bende batık yaptı hep o yüzden kullanmıyorum. Lazer de çok tehlikeli bu yüzden tercih etmiyorum kadınlarda kanserli hücreleri aktif edebilme özelliği ileride vitiligo gibi rahatsızlıkları ortaya çıkarabilme özelliği var. Büyük risk.

bende ameliyat olacağım da ondan önce gideyim bir dedim en azından bacağımı yaptırırken koltuk altını da çıkartırım aradan

Çok afedersiniz düşünemedim öyle...
önemli değl :)

Back