• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl karar verdiniz?

Şöyle: memealtı kesi ile kasüstü, yuvarlak, high profil..cc sine ameliyat sırasında karar verecek deneyerek net olarak.240-300arası.Ben fazla büyük istemediğimi belirttim.Ama doktorun estetik duygusuna da güveniyorum.lokal anesteziyle olacak.Haliyle çabucak uyanıcam ve ağrı sızı olmayacak.Aynı gün eve gidicem.Haziranda gün alıcam.
Ameliyatlarının sonuçlarını gördüm Siyahkugu ve güvendim işte..Görüşmediysen görüş derim bilgi almak için..

E hadi bakalım hayırlısı Jenna. Büyük bir adım atmışsın tatlım Allah tamamına erdirsin. Umarım, çok güzel olur göğüslerinopuyorumnanaktan

MERHABA bayanlar ameliyat için en önemli faktör bu yazı vede önümüzdekı yılları artık nasıl geçirmek istediginle alakalı. mesela zamanlamada önemlii ben ailemden izinsiz yaptıgım için birde okul şuan tatil oldugu için uygun zamandı tek eksik vardı para:) onuda hallettim ama en önemlisi dedigim gibi doktora güvenmek. biçok doktor gezdım hepsi entel dantel tiplerdi güven vermedi anlattıkları. bende sizin gibi kararsızdım biçok konuda ama doktorumu aradım ameliyat günü aldım. vazgeçip aramayı çok düşündüm ama her işde hayır vardır dedim gittim oldum bitti şimdi nasıl dantelli sütyenler alsam diye düşünüyorum 75c diyerdım slikonlu modellerden, şimdi 85b alıcam dentellli)

ayy cnm geçmiş olsun en güzelini yspmışsın darısı benim başıma bende ailemden izinsiz yapıcam ama nasıl yapıcam bilmiyorum :(

MERHABA bayanlar ameliyat için en önemli faktör bu yazı vede önümüzdekı yılları artık nasıl geçirmek istediginle alakalı. mesela zamanlamada önemlii ben ailemden izinsiz yaptıgım için birde okul şuan tatil oldugu için uygun zamandı tek eksik vardı para:) onuda hallettim ama en önemlisi dedigim gibi doktora güvenmek. biçok doktor gezdım hepsi entel dantel tiplerdi güven vermedi anlattıkları. bende sizin gibi kararsızdım biçok konuda ama doktorumu aradım ameliyat günü aldım. vazgeçip aramayı çok düşündüm ama her işde hayır vardır dedim gittim oldum bitti şimdi nasıl dantelli sütyenler alsam diye düşünüyorum 75c diyerdım slikonlu modellerden, şimdi 85b alıcam dentellli)

Şekerim sağol cesaretlendirdiğin için. Sen ne zaman ameliyat oldun? Hangi yöntemler kullanıldı? Anlatır mısın?guclubacismile

Back
X