ben 5 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum sonrası ağrısız ve sorunsuz geçti .eğer ameliyat olmayı düşünüyorsanız biran önce olun .çünkü ödemlerin inmesi ve protezlerin yerleşmesi zaman alıyor.rahat rahat bikini giyebilmeniz için biran önce olmanızı öneririm
benim de daha 5.gunum ama siddetle tavsiye ediyorum...kizlar korkmayin ve yaptirin..erken belki tavsiye etmek icin, ki su anda sekilleri bi tuhaf memislerin ama eski halinden cok ama cok daha guzeller :))))))))))))))))))
ben 5 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum sonrası ağrısız ve sorunsuz geçti .eğer ameliyat olmayı düşünüyorsanız biran önce olun .çünkü ödemlerin inmesi ve protezlerin yerleşmesi zaman alıyor.rahat rahat bikini giyebilmeniz için biran önce olmanızı öneririm
Ya zaten ben çok büyük göğüs istemiyorum... Benim görüştüğüm doktor bana 275 veya 300 cc demişti. Hatta benim omuzlarım ve göğüs kafesim geniş olduğu için "daha bile fazla kaldırır senin vücudun çünkü yapın müsait" demişti. Artık en iyisi ona güvenmek olacak petunyacım... Tabi elim telefona gidip ben karar verdim, hadi yapın şu ameliyatı diyebilirsem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?