- Konu Sahibi KralicheKaterina
-
selam kısçeler ne ara açıldı da bu kadar ilerledi yahu bu topik çok hızlısınız valla :hulya:
canlar size bir soru bende biriktikçe oğluma altın alıyorum ve daha küçük oldugu için hala da altın geliyor. baya birikti evde risk mi alıyorum acaba bozdurup bankaya mı koysam :uhm: aynı zamanda zula da var 1000 tl. hepsini bankaya mı koysam yoksa böyle devam etsem mi bilemedim.
selam kısçeler ne ara açıldı da bu kadar ilerledi yahu bu topik çok hızlısınız valla :hulya:
canlar size bir soru bende biriktikçe oğluma altın alıyorum ve daha küçük oldugu için hala da altın geliyor. baya birikti evde risk mi alıyorum acaba bozdurup bankaya mı koysam :uhm: aynı zamanda zula da var 1000 tl. hepsini bankaya mı koysam yoksa böyle devam etsem mi bilemedim.
ay cok güzel bir topik olmus.bende istiyorum biriktirmek ama cok harcıyoruz yaa
tasarruf etmemiz lazım.hadin süleyin bakalım nelerden tasarruf ediyonus
herkeze merhabaa.s.a.s.
süper topic olmuş:lepi:
bende karar verdim başlıyorum para biriktirmeye
kumbaram var sürekli biriktiririm aslında ama sonra hep açar ne var ne yok harcarım
bu sefer küçük pet şişeye atacam paraları dolana kadarda açmayı düşünmüyorum
zaten demirlerde zor atılıyor kolay kolay çıkmazkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aman ne bılıym bacım ya gözum cok korktu ayda kac öduyoz bılıyonmu ıkı tane vartoplam 950 öduyoz 4 yılıktı 2 sı bıtı 2 sı kadı.evi zaten var sayılır.esımın uzerıne am kayınvalıdemgıl oturuyo.ötekınıde ılırde cocuk falan olursa sırf ona yatıırm amamclı alcaz aman herseyın hayırlısı yaf.
yetmediği yerde biz destek çıkarız tatlım teyzeleri olarak birer çeyrek taktık mı, tamamdır bu iş yerimsenibenbende temiz 400 lira var.agustosun 1.den itibaren biiktiriyorum.3.cu ayim su an.insallah mayis-haziran ayinda bebisim gelicek.bu paralara dokunmazsam odasini yenileyecem.perdesini,duvar kagidini,avizesini,mobilyasini falan iste.boya badanasina karismam da insallah mobilyasini kendim almak istiyorum.bunlar kolay is,yeter ki,saglikla gelsin
beni de alirmisiniz araniza.. 3 aylik birikimimizle insallah tr.ye geliyoruz esim ve oglumla ama gene de 50 kurus da olsa aticam kenara..
biz hızlı bacılarız tatlım, topikler artınca rekabet kızıştı değilmi,
seni de listeye sokmuyolardı ama artık transfer bile yapacaksın valla.zemuszemus
herkeze merhabaa.s.a.s.
kumbaram var sürekli biriktiririm aslında ama sonra hep açar ne var ne yok harcarım
zaten demirlerde zor atılıyor kolay kolay çıkmazkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay cok güzel bir topik olmus.bende istiyorum biriktirmek ama cok harcıyoruz yaa
şakkıdı
evet fazla harcıyoruz.
Ben cüzdanımdan her gün atmaya başladım,5,10 ne denk gelirse.
sonrada kocama param bitti diyorum,o cüzdanıma koyuyor, ben cüzdandan alıp kumbaraya koyuyorum, sonra yine param bitiyor,sonra tekrr para derken böyle sürüp gidiyor.
oda yetmiyor arada kocama da attırıyorum.
yani olan hep kocama oluyorr senağlama sırnaşık şey
bende tırtıkladım eşimden gece 5 tl daha attım sositosositobugün çok atamadım kumbaraya akşam eşim gelince bozuklukları tırtıklayacam:roflol:
Hoşgeldin gülüm sende katıl takıl bize hayatını yaşamrh kızlar bende geldım.ben ıkı yılık evlıyım.dugunumu esımle bız yaptık aılelerımız pek destek olmadı.bıraz borca gırdık kredı falan olayı.sukur bu yıl epey bı ödedık.esımın babasıda arada destek oldu.batıdan doguya geldık.esımın maası yukseldı.sırf borcları cabuk bıtırelım ve yatırım yapalım dıye buralara geldık.bu ay bıraz daha rahatız.ama malesef ben bu sene calısamıyacam.burda özel okullar fazla guvenılır degıl.onun ıcın bırıkımı bu yıl esımın masaıyla yapacagız allh ızın verırıse.bu aydan sonra ayda 700 cıvarı koyabılecegız sanırım.onuda buyuk ıhtımal vadelı hesap actırıp yatıracaz.arada esımın bana verdıgı harclıklarla ben bıseyler bırıktırrıcem.bu topıgı sevdım.bırbırımıze tuyolar verırp paylasım yaparız.bu arada krızınde etkılerı azalır gıder dermısım.reklemdakı sakız satan amca gibım:roflol:saka bıyana bırbırımıze destek olup nasıl tasarruf yapabılır tecrubelerımızle anlatırız.hayırlı bırıkımler.allhım bereketmızı versın.uzun oldu bırazcık kusura bakmayın artık:kedi:
Krediler de kolaylık oldu güzelim ama yavarmı ıcınızde bızım gbı borclarla özelıkle kredı borclarıyla cebellesen bı yandanda yatırım yapan kader ortaklarım cok zor bısey ya ömrumuzu yedı bu kredıler 2 yılda.neyse az kaldı artık kurtulcam.bıdahada tövbe kredıyle bır sey yaparsak.allhım kımseyı o duruma dusurmesın.
ben 2 tane bıraktım iptal ettirdim kalanınıben de bu ay kredi kartlarımı kapattırdım birikimlerimle...bi daha da almayacam kredi kartıı falan....
hoşgeldin canımkızlar bende bırıktırmıştım araba alırken esıme verdm..sımdı tekrar başlıyımm sıze takılıyımmm..
biz de seni çok sevdik canımm samimisin çok ne güzelkaydirigubbakcemile5neyse bacular ben kacam esım göreve gıdecek yemek yıyecezcokacimcoook.aksam gelırım tekrar sevdım valla burayı.hadın by
Gülüm sağol kuşum benimcanim,yeni topigin hayirli olsun.insallah bol bol paralar piriktirirsiniz :)
İnşallah hayırlısı ile kucağına alırsın canımbende temiz 400 lira var.agustosun 1.den itibaren biiktiriyorum.3.cu ayim su an.insallah mayis-haziran ayinda bebisim gelicek.bu paralara dokunmazsam odasini yenileyecem.perdesini,duvar kagidini,avizesini,mobilyasini falan iste.boya badanasina karismam da insallah mobilyasini kendim almak istiyorum.bunlar kolay is,yeter ki,saglikla gelsin
Gel tatlım gel hoşgeldinbeni de alirmisiniz araniza.. 3 aylik birikimimizle insallah tr.ye geliyoruz esim ve oglumla ama gene de 50 kurus da olsa aticam kenara..
ya kuşum dedik sanaValla haklısınız çokta cin siniz kızlar..
dediğiniz gibi ben şuana kadarki birikimimi eşime vereceğim kredi borcunu kapatsın.Hemde para biriktirdiğimi görür ve daha fazla verir ..Bu gerçekten doğru önceden ben isterdim öyle verirdi.Şimdi aldığını çoğu zaman olduğu gibi veriyor.Ben senden alırım azar azar diyor.Tabi bende ondan tırtıklıyorum herzaman
Ve yarından itibaren temiz bir sayfa açayım bakayım...
Hayırlısıı..Bende biriktirebilirsem para.. İşe başlamadan önce biraz alışveriş yapmam lazım ona harcarım.Daha sonra zaten işe başlayınca kendi paramı biriktireceğim o zamanda yeni ev aldık onun içinin yapımı için harcarızz... Hayırlısı bakalımm...
sağol halem canım benim hoşgeldinherkese hayirli ugurlu olsun para biriktirmeler canlar
ay sorma kankam yaTEBRİK EDİYORUM SENİalkisalkisalkisalkisalkisalkis
BİRDE BEN KAPATSAM NE İYİ OLACAK
hoşgeldin kuzum bankada hesap açselam kısçeler ne ara açıldı da bu kadar ilerledi yahu bu topik çok hızlısınız valla :hulya:
ben günlük abuk subuk gereksiz şeylere pek harcamıyorumay cok güzel bir topik olmus.bende istiyorum biriktirmek ama cok harcıyoruz yaa
evde bırakıcan canım dışarı çıkarkenya bide bu kredi kartlarından nasıl kurtulucazzz lütfen yardım edin bana nalet olsun kredi kartlarınaa
cok asırı borcumuz yok ama genede ondan harcamak kötü oluyo istemiyorum kredi kartı filan
sağol tatlım amaç destek birlik dayanışmabu topicide beğendim hayırlı olsun maksat para biriktirmek değil mi zaten..:)
olur tatlım kıs olmazmıilknurum herkes nelerden, nasıl tasarruf yaptığını yazsa birbirimizden öğrensek faydalı olurdu gülüm ..isteyen tasarruf yöntemlerini paylaşsa güzel olurdu değilmi
Hoşgeldin canımYeni topiğiniz/topiğimiz hayırlı uğurlu,bol bereketli olsun,bende uzun süredir pek para biriktiremiyordum malum 1,5 ay sonra doğum yapacağım ve elimdekilerle bebeğin eksiklerini yani ufak tefeklerini almaya çalışıyorum,ama hazırlıklar bitti sayılır şimdilik kumbaramda da 120 YTL kadar var,bundan sonra üstüne koymaya çalışacağım:dance:....
Herkese iyi geceler olsun:hulya:
güzel arkadaşlarım
valla ben günlük alış verişlerimden artan parayı bile bir kenara koyup saklıyorum artan para azda olsa çokta olsa farketmez
damlaya damlaya göl olurmuş delmü ama [/QUOTE]Zaten onlardan kalanlarla öyle bi birikiyoki para anlamıyo insan canım
delikafadulden
hoşgeldin canımherkeze merhabaa.s.
güzel fikir
herkes kendince birşeyler üretiyo ne güzel
yazık yazık enişteyeeeeşakkıdı
evet fazla harcıyoruz.
Ben cüzdanımdan her gün atmaya başladım,5,10 ne denk gelirse.
sonrada kocama param bitti diyorum,o cüzdanıma koyuyor, ben cüzdandan alıp kumbaraya koyuyorum, sonra yine param bitiyor,sonra tekrr para derken böyle sürüp gidiyor.
oda yetmiyor arada kocama da attırıyorum.
yani olan hep kocama oluyorr senağlama sırnaşık şey
ama :umursamaz:
amiiiiiin canım onlar varki rahatız böyle değilmirabbim kocalarımıza sağlıklı uzun ömürler, helalinden bol kazançlar nasip etsin, bizde bol bol faydalanalım... önceki biriktirdiklerimizi de sayacakmıydık:))
:lepi:
oh güzelim bereketli olsun inşallah:dance:günaydınnn opuyorumnanaktan benim çantadan dün 3 lira bozuk çıktı :roflol: anca onu atabildim kumbarama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?