Nasıl hamile kaldım , yaşadığım serüveni anlatıyorum.

Maşallah sana Allahm saglikla kucağınıza aldrsin ve güzel ömürler versin şimdi yumurtlama dan kac gün sonra öğrendiniz yada belirti yada birliktelik ten ne zaman sonra test yaptnız ne olur söyler misiniz bnd sizin GB en ufak şeyi acaba neden nsıl dy Google amcaya yazanlrdanım

Yumurtlamanın 10. Gününde testim pozitif çıkmış oldu

Yumurtlamanın 10. Gününde testim pozitif çıkmış oldu
Anladım cok tesekkur ederim yanı şimdi benim Kasım ayının 18 adet bitti ve 19kasımda jinekoloji muayene sinde yumurtam 16.5 -17denildi ve sonra değerlendirildi umuyorum kendimi anlatabilmişimdir şimdi test ne zaman yapmalıyım yada ne zaman kan tahlili yaptırmalıyım

merhaba 3 kere kımyasal gebelik yasadım. dün dr gittigımde yumurtam sol 35mm sag 11 mm olmuş sızce sansım azmı 35mm olan catlarmı yoksa kendını ımha edıp diger 11mm buyuyup catlarmı klomende kullandım 5 gün yardımcı olursanız sevinırım

bende pcostan 8 ay tedavi gördüm çatlatma iğnesi duphatson letu şeker hapı vitaminler kürler polenler gerçekten çok zordu horman değerlerim yükseliyor biri düzelse diğeri bozuluoyordu. ama bir gün doktordan çıktım ve dedim ki yeter ben bırakıyorum bıktım hormonun biri düzelse diğeri bozuluyor konuyu kapatalım artık düşünmek konuşmak istemiyorum dedim. ve o hafta hmile kalmışım. tabi benim normalde adetlerim düzensiz olduğu için gebelik testlerinden artık soğuduğum için hiç üstüne düşmedim eşimin zoruyla bir tane alıp yaptım vee iki koyu çizgi hemen kan vermeye gittik 31.000 inananamıyordum hala, sabah doktora gittik öğrendim ki 8 haftalık bi gebelik kalbi bile atıyordu. psikoloji herşey gerçekten bende hiç belirti yoktu mesela

Allah isterse olur annesi. Bende 2. Çatlatma iğnesi de negatif sonuçlandı. Biraz artık yeter moduna girdim. Ovülasyon ile takip ettim pik oldu değerlendirdim gram ihtimal vermiyordum hamileymişim. 5+5 olduk bugün düşük riskim var yatıyorum. Yarın. Kontrolüm var kese büyüyüp gelişecek mi diye bakacak

Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsin insallah. Aayynı seyler resmen bana da pcos görünümü var diyorlar tam pcos teşhisi koymuyorlar tedaviye de gerek yok diyorlar cünkü hormonlar adet düzeni falan hepsi iyi.. Sadece yumurtalıklar fazla yumurta üretiyormuş bir de kıllanma sorunu var bende tüm hormonlar iyi olmasına rağmen.
Tek farkımız biz 1.5 yıldır deniyoruz insallah aşılamasız tüp bebeksiz doğal hamile kalırım

allah yardımcımız olsun bizde 15 haftalık olduk inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur. rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin

özelden yazabilirmiyim

allah yardımcımız olsun bizde 15 haftalık olduk inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur. rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin
Çok şükür çok benim içinde dua et . Düşük tehlikem var 3 gündür sadece yatıyorum
5+5 olduk bugün.kese göründü 3 gğn önce çok şükür kanamam da azaldı. Ama ilk düşük olduğu için korkuyorım:)

Okurken yaşadıklarım gözümün önüne geldi resmen her kadının yani çoğu kadının yaşadığı şeyleri ne de güzel anlatmışsınız sonuna kadar okudum valla güzel tavsiyeleriniz için teşekkürler söyledikleriniz de çok haklısınız aynı süreçleri yaşamışız önemli olan kafaya takmamak tabiki ama nasıl :)

RABBİM YAR VE YARDICINIZ OLSUN İNŞALLAH İYİ DÜŞÜNÜN GÜZELCE DİNLENİN ALLAH BÜYÜK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…