Nasıl hamile kaldım , yaşadığım serüveni anlatıyorum.

Gerçekten 4 aydır aynı şeyleri yaşıyorum ve bunu okumak o kadar iyi geldi ki. Çok umutsuz bir anımda yazınız karşıma. Sağlıkla alın kucağınıza. İsteyen herkese nasip olsun…

paylastiginiz icin çok tesekkür ederim. Bende artik arastirmiyorum. Eczaneden test almiyorum. Flo app‘e bakmiyorum. Acaba ovulasyon bugünmü yarinmi vs düşünmüyorum! Ovulasyon testleri de almiyorum! braktim . Heycanda yapmiyorum. Allah sabir verdi diyebilirim Rabbim bir sakinlik verdi. Iki yil firtinalarla, aglamakla, sürekli testlere bakmakla, beklemekle, incir kürü sogan kürü avokado ari bal polen bilmem nelerle dolu geçti. Artik bir rahatlik var. Ve dediginiz gibi biraktiginiz anda oluyor bunu bende çok duymustum.

güzel bilgilerin için çok teşekkür ederim duygulandım sanırım :)

Negatif değeriniz kaç çıkmıştı

Şuan bende o durumdayım yani gebelik önce haliniz . Dolu gebelik testi aldım rüyamda bi hamileyim bi değilim. Erken gebelik testi aldım iki tane sabah yapıcam inş adetime 1hafta var.çalışıyorum bide işime konsantre olamıyorum stresten

Çok keyifle okuyup aaaa beeenn aaaa bennn diye diye sonuna geldim. Maşallah rabbim Hayırla uğurla mutlulukla kucağına almanı sağlıkla sihatle büyütmeyi nasip etsin. Şu bahsettiğin süreçleri o kadar çok yaşıyorum ki. Pcos um. Yumurtam tam gelişmeden sonlanıyordu yumurta geliştirici ve çatlatma iğnesi denedi geçen ay doktorum ama sonuç negatif şimdi tekrar yumurta geliştirici ile devam ediyoruz yine çatlatma iğnesi verecek. Çatlatma iğnesi olunca 36 saat sonra yumurta çatlıyor. İnsan stres oluyor oldumu diye düşün düşün bir hayli psikolojik yorgunluk oluyor .
Ocak ayında 8 haftalık bebeğimi kaybettim o zamandan beri deniyoruz. O yüzden çok zor kafamdan atamıyorum da ama bilemiyorum. Başarabilirmiyim. Ama bu ayda ümidim yok gebelik oluşacağını düşünmüyorum. benim içinde dua eder misiniz:)

Bunu okurken kendi salakligim aklıma geldi kız daha yeni evliyim aman benim şansım yok aman benim çocuğum olmaz prolaktin yüksekliği olurdu bende ondan dolayı da böyle düşünmeme sebep olmuştu bide geç evlendim di yaş 34 bu huyumdan nefret ediyorum takıntılı şüpheli kendime dar ettim dünyayı evliliğimin ilk ayinda hamile kaldım di bu defa da bebeği istememe durumu oldu ogrendimde şok oldum garip bir duygu oluşmuştu çok garip sonrada ikili test orta risk çık yanlış doktora düştüm zehir etti hamileliğimi yok şöyle yok böyle şu ola bilir bebekte ben de aşırı takıntılı biri oldumdan deli oldum doğurana kadar doğurdum şükür sağlıklı şimdi iki yaşında bir oğlum var bunlar yüzünden bidaha çocuk düşünemedim çok zor takıntılı olmak Rabbim isteyen herkese nasip etsin bakamayacaklara vermesin çocuk

Öncelikle tebrik ediyorum ben de benzer belirti ve istekleri yaşıyorum 7 aydır. Henüz olmadı. Sizde yerleşme kanaması , göğüs hassasiyeti vs olmuş muydu kan verdiğiniz sıralarda?

İlk defa bu kadar uzun bir yazıyı gözlerimden kalpler çıkarak okudum.Bebeğiniz sizin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı hayırlı,sağlıklı,güler yüzlü,Rabbimin nurundan bir evladınız olsun sizler de onu hayırla,sağlıkla,mutlulukla büyütün

Ne güzel ifade etmişsiniz duygularınızı , Rabbim sağlık ve güzellikle kucaginiza almayı nasip etsin inşallah. Ben de yaklaşık iki buçuk yıldır evliyim son 8 aydır bebek istiyorduk. Eylül ayında gebelik haberimle sevindik, ilk ultrasonlu muayenemde 7 haftalık iken kese var bebek yok bekleyelim denildi, 8 haftalık iken kalp atışını duydum ama kese çok küçük sağlıklı bir gebelik görüntüsü bu değil progestan, oskapar ve multivitaminle eve döndük. Bir hafta sonrası için umutla beklerken, bebeğimin kalbinin durdugunu öğrendim ve kürtaj oldum. O psikoloji peşimi bırakmıyor, iki hafta olmak üzere, yeniden hamile kalmayı çok istiyorum fakat aynı durumun tekrarlamasından ya da hamile kalamamaktan çok korkuyorum. İlk muayenemi hafta içi olacağım bana dualarinizla eşlik etmenizi çok isterimm. Allah'ım herkesi sağlıklı ve güzel bir gebelikle sevindirsin insallah

Çok teşekkür ederim bu mesajını suan ağlayarak okuyorum dilerim evladın sana da eşine de hayırlı bir evlat olur. Hamilelerin duası kabul olur derler adım Sedef mine bana da dua edersen çok sevinirim. Ellerine sağlık dediklerini yapmaya calışıcam

Ben bu yazıyı daha öncede okumuştum bu sitede ve sonra kendi kendime psikolojini yıpratma kendini de yıpratma o gelmek istediği zaman gelir diyip onu dedikten hemen 1 ay sonra gebe olduğumu öğrendim herşey kafada bitiyor tabi Allaha sığınıp dua etmemiz de gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…