• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl değerlendirmeli ?

sariyapraklar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
gunaydın hanımlar hangı banka daha avantajlı teb bankası hakkındakı yorumlarınızda merak edıyorum nakıt mı / döviz mi / yoksa altın hesabı açtırmak mı

Bana göre Kuveyt Türk ama hiç bir şekilde ne hesabından ne altın-döviz hesaplarından hesap işletim ücreti almıyorlar... Onun için makası diğer bankalara göre bi tık öndedir... Bunu da dile getireyim. :)

Altın döviz ve tl diyorum. Şuan altın ve döviz alımı yapmayın bugun fırladılar baya... Altın gram 132.6 Euro 3.52 dolar 3.16 şuan. Eğer bu iniş çıkışlarda iyi bir oynama yapabilirseniz vadeliden daha fazla getirisi olur. Ama yok ben uğraşamam derseniz vadeli.. Faiz istemem derseniz hiç vadeliye bulaşmayın.

Merhaba altın düşerse paranızda düşmüş olur ama uzun vadede güvenli bir yatırımdır.vadelide belli bir tutarı faiz veriyor teb i neden tercih ettiniz?

Iyi akşamlar tl aylık vadede teb digerlerlerine göre daha avantajlı geldi ilk başta %12 faiz ve hani bi sikinti oldu vadesi folmadan cekmek zorunda kalinca isleyen faizi veriyolarmis diğer bilindik özel bankalar hem daha aZ faiz veriyor.Aslında kararsızım altın hesabımı yoksa vadede kalmasimi karar veremedim ama teb de bir sıkıntı olurmi

bılmıyorum onu arastırmadım benım vdelıde duruyodu aylık 70 tl civarı anca geldi. dolarda altında yukseldı ve tahmınımcen yukselecegını duşunuyorum .evdeki hesap çarşıya uyar ınsallah: )

Back
X