Narsist ve bencil babam

Ayrı oldukları için görmüyon rahatmış.ama bizimki de.hem veriyo para ama konuşur yani.ama verir de.ama konuşur da.işte böyle bir kısır döngü

Her cocuk aslında anne ıcın cocukluguna gerı donus dıye dusunuyorum. Sen kızınla, kızına verdıgın deger ıle kendını onar. Evet, ne kadar buyusek de , ıcımızde o cocuk kırgınlıkları ıle beklentılerı ıle buyumuyor. Sen sımdı kızınla buyut onu. Baban asla degısmez, sana hıssettırdıklerının senı dıbe cekmesıne ızın verme

Öyle birşey yapmayın. Yeni nesil antidepresanların çoğu yavaş salınımlı. İçinde gün boyu yavaş yavaş eriyerek az dozlarda vücuda alınacak minik kapsüller olacak şekilde dizayn ediliyor. Siz bir tableti biranda çayda eritip bünyeye karıştırırsanız kalpten mideye birçok organı etkileme riski var. Üstelik sabah çayında biranda vücuda aldığı için günün ilerleyen saatlerinde yoksunluk çekebilir. Ruh hali daha çok dengesizleşebilir.

Bence kendiniz için alternatif terapiler araştırın. Sorunun kaynağını bularak büyük bir ilerleme göstermişsiniz şimdi uygun terapi yöntemleriyle babanızla başetme yöntemleri geliştirebilirsiniz.

Son olarak bence anneniz de çocukluğunuzdan bu yana hem size şikayet edip, sizi müttefiki konumuna getirip, hem konuyla ilgili bir aksiyon almayan bir yetişkin olarak size büyük haksızlık yapmış. Babanızla ilişkinizin bu seviyede olmasının bir sebebi de o. Oturup sizinle baban keşke uzaklara gitse diye hayal kurması, bu kadar yıl bir evliliği sürdürüp hala size kalmaya gelememesi ve işin içinde şiddet yoksa bu konuda sırf babanızı suçlaması normal değil.

Tam diyorum ki bu sefer takmıcam muhattap olmucam.belli bir laf sokulmasından sonra dayanamıyorum.annemle şöyle oldu.annem 18 yaşındayken ben varmışım.ve babam daha da kötüymüş o zamanlar.ben sürekli kavga gürültü içinde büyüdüm.bir de babam bizi sürekli terkedip giderdi.kafasına göre takılıp gelirdi.bizi fazla sallamazdı.üstüne üstlük annemi de kız doğurdu diye ezerdi.hatta ben doğduğumda hem annemin hem de benim suratıma bakmamış.bunlar geçti gitti.bunlar beni üzmüyor çünkü o da o zamanlar gençmiş ve cahillik had safhada.sürekli lafla yaralamaları hep devam etmiş ve ben kendimi bildim bileli de devam ediyor.biz sürekli annemle kendimizi savunma olyındayız.şimdi sizin sölediğinize göre hırsızın hiç mi suçu yok.biz annemle birlikte büyüdük.bu süreçleri birlikte yaşadık.annemin beni kışkırtması gibi bir olay olması pek olası değil.kalmaya gelir fakat öle çok huzurlu olamayız.yani babam bebek gibi devamlı yemeğim nerde,çorabım nerde,gömleğim nerde,ne yapıcam ben, kumanda nerde, devamlıdevamlı herşeyi anneme soruyor.hatta akşam üstü öle yatayım azcık kestireyim dediğin de falan bazen uyandırıp,niye uyuyorsun diye soruyomuş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…