- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.720
- 36
Daha önceden dövmüş müydü?Acaba diyorum ki.evde olduğum sürece hiç suratına bakmasam ve hiç konuşmasam.bişi sölese de sorsa da.yokmuş gibi davransam.acaba döver mi diye korkuyorum açıkçası.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha önceden dövmüş müydü?Acaba diyorum ki.evde olduğum sürece hiç suratına bakmasam ve hiç konuşmasam.bişi sölese de sorsa da.yokmuş gibi davransam.acaba döver mi diye korkuyorum açıkçası.
Yok artık evli barklı kadınsın seni mi dövecek o kadarını da yapamaz bence. Çok çok gitmek zorundaysan babanın dediklerini takmayacaksın. Konuştuğu zaman duymayacaksın, önemsemeyeceksin,kafana takmayacaksın. Başka türlü geçmez hayat.Bebeğim küçük yardıma ihtiyacım oluyor.zaten biraz büyüsün inşallah gitmicem.şuan için diyorum ki konuşmasam bakmasam suratına.iyice kızıp dövmeye kalkar mı acaba??
Kendisi için iyi birşey.başkalarına hava atacağı için beni okutmak zorunda. Bazen onun menfaati benim de menfaatim oluyoronun açıklarını kullanıyorum mutlu oluyorum.Sizin okumaniza izin vermis buda iyi bisey
Şimdiye kadar hiç dövmedi ama üstüme yürüdü.dövcek gibi.Daha önceden dövmüş müydü?
Acaba diyorum ki.çaktırmadan çayına falan antidepresan karıştırsam.daha önce kalp doktoru vermişti.stresi gitsin diye.ama deli değilmiş kendisi kullanamazmış.çaktırmadan versem iyi gelir mi.bizim de akıl sağlığımıza iyi gelir belki.çok mu etik dışı olur.kafam da deli düşünceler ve sorularYok artık evli barklı kadınsın seni mi dövecek o kadarını da yapamaz bence. Çok çok gitmek zorundaysan babanın dediklerini takmayacaksın. Konuştuğu zaman duymayacaksın, önemsemeyeceksin,kafana takmayacaksın. Başka türlü geçmez hayat.
Doktorun verdiği bir ilaçsa olabilir neden olmasın. Annen de yazık kadın onu çekiyor, katıversin hergun çayına çorbasına , madem boşamıyor bari kafasını rahatlatsın.Acaba diyorum ki.çaktırmadan çayına falan antidepresan karıştırsam.daha önce kalp doktoru vermişti.stresi gitsin diye.ama deli değilmiş kendisi kullanamazmış.çaktırmadan versem iyi gelir mi.bizim de akıl sağlığımıza iyi gelir belki.çok mu etik dışı olur.kafam da deli düşünceler ve sorular
Annen sana gelsin yada baban yokken git ,yani herkesin kriterleri yaşam tarzı farklı okey bana kolay gelen sana zordur ama çekilmez yani , bu saatten sonra ne annen ayrılır ne baban değişir ...Nasıl görüşmücem ki.anneni görmeye eve gidiyorum ya da eşim şehir dışına çıkınca mecbur eve gidip kalıyorum.ayrıca anneme yazık.kadın da arada kalıyor bu sefer.yoksa zaten kardeşim ve annem olmasa suratına bakmıcam da.
Hergün ona dua ediyorum.Allahım sana havale ediyorum.En iyi cezayı sen bilirsin diye.bazen annemle konuşuyoruz hayal kuruyoruz.keşke böyle uzak yerlere iş için gitse de uzun uzun oralar da kalsa gelmese.annem de bıktı artık.Yok artık evli barklı kadınsın seni mi dövecek o kadarını da yapamaz bence. Çok çok gitmek zorundaysan babanın dediklerini takmayacaksın. Konuştuğu zaman duymayacaksın, önemsemeyeceksin,kafana takmayacaksın. Başka türlü geçmez hayat.
Kadına hayatı o kadar zehir etmiş ki yazık iş için uzaga gitmesinden medet umuyor çok üzüldüm. Ben olsam hergün basarım uyku ilacını çayına çorbasına bayılır bi köşede yatar ölü balık gibi. Sana ayrı annene ayrı üzüldüm canım yaaa Allah kurtarsın sizi.Hergün ona dua ediyorum.Allahım sana havale ediyorum.En iyi cezayı sen bilirsin diye.bazen annemle konuşuyoruz hayal kuruyoruz.keşke böyle uzak yerlere iş için gitse de uzun uzun oralar da kalsa gelmese.annem de bıktı artık.
Acaba diyorum ki.çaktırmadan çayına falan antidepresan karıştırsam.daha önce kalp doktoru vermişti.stresi gitsin diye.ama deli değilmiş kendisi kullanamazmış.çaktırmadan versem iyi gelir mi.bizim de akıl sağlığımıza iyi gelir belki.çok mu etik dışı olur.kafam da deli düşünceler ve sorular
Ya bi ara boşanıyorlardı tam. Annem de hatta çok mutlu olmuştu.babam dedi seni rahat bırakmam.her gün gelirim evinde kalırım diyo.annem de nikahsız seninle yaşayacağıma nikahlı yaşarım paranı yerim o zaman dedi.çünkü babam nafakayı en düşüğünde verirmiş.ben ve kardeşim o zaman daha küçüktük.bide annem dedi.şimdi bu adam pislik yapmayı seviyor.her mutlu anımın içine edicek her seferinde.yoksul olup çekeceğime bari para sıkıntısı olmadan çekerim dedi.o da mantıklı.Doktorun verdiği bir ilaçsa olabilir neden olmasın. Annen de yazık kadın onu çekiyor, katıversin hergun çayına çorbasına , madem boşamıyor bari kafasını rahatlatsın.
Hiç bişey de yapamazdı bu ülkede adalet var hak hukuk var demek isterdim ama buna ben bile inanmıyorum. Kadına kim bilir neler yapardı.Ya bi ara boşanıyorlardı tam. Annem de hatta çok mutlu olmuştu.babam dedi seni rahat bırakmam.her gün gelirim evinde kalırım diyo.annem de nikahsız seninle yaşayacağıma nikahlı yaşarım paranı yerim o zaman dedi.çünkü babam nafakayı en düşüğünde verirmiş.ben ve kardeşim o zaman daha küçüktük.bide annem dedi.şimdi bu adam pislik yapmayı seviyor.her mutlu anımın içine edicek her seferinde.yoksul olup çekeceğime bari para sıkıntısı olmadan çekerim dedi.o da mantıklı.
benim dayımda çocuklarına karşı öyle fakat içten içe çok sever onları belli etmesede bazıları sevmeyi sevdiğini pek ifade edemez inşallah babanızda bu düşünce içindedir25 yaşındayım.fakat babamdan artık nefret ediyorum.her dediği her konuştuğu: dalga geçme ve ezme.kendisi espri yaptığını sanıyor fakat ok gibi laflarından bıktım artık.bazen keşke olmasaydı o zaman ondan nefret etmez hasretle bahsederdim diyorum.o zaman psikolojimin bozuk olmasının sebebi baba eksikliği falan derdim ama benimkinin problemi beni annemi kardeşimi ve kendinden aşağı gördüğü herkesi ezmek ezmek ezmek.
Üniversiteye gittim.o kadar para harcadık da ne oldun dedi.bir fikir sölerim.seni de boşuna okutmuşuz üniversitede iyi ki ben okumamışım dedi.çünkü kafam çalışmıyormuş.evliyim çocuğum oldu.çok sevimli bir kızım var.bana benzemiyormuş ben o kadar güzel değilmişim.bazen diyorum ki evlatlıkmıyım acaba? Evlatlık olsam çok sevinirdim aslında.çünkü öz babanın böyle davranması kalbimi çok kırıyor.lisedeyken moralim bozuk bir olay anlatmıştım.okulda biriyle tartışmıştım.ben haset olduğum için olmuş.başka bir zaman bana iftirada bulunmuşlardı akrabalarımdan biri.ben ne alınganmışım.bir kere babamla konuşmayı denedim üzüldüğümü ve ona kızdığımı söylemeye çalıştım benim geçmişe takıldığımı söyledi.geçmiş geçmişte kalmış ne kadar nefret doluymuşum.ne kadar alınganmışım.bana da bir şey söylenmiyormuş.bıktım artık.evet artık ondan nefret ediyorum.küçüklüğümden beri benimle dalga geçtiği için kimseye karşı beni korumadığı savunmadığı hatta beni herkesin içinde rezil edip kırdığı için anneme de sürekli olarak böyle davrandığı için her fırsatta size para veriyorum tabiikide böyle yapacaksınız şöyle yapacaksınız dediği için.ondan nefret ediyorum nefret ediyorum.10 sene boyunca psikoterapi desteği aldım.artık almıyorum çünkü hep kendimde problem olduğunu zannediyordum.kendimi çok kötü çok beceriksiz ve özgüvensiz hissediyordum.sürekli melankolik takılıyordum.ama bende değilmiş problem.bu yüzden artık gitmiyorum.fakat ben bu biyolojik olarak baba demek zorunda kaldığım adamla nasıl mücadele etmem gerektiğini de bilmiyorum.ya da mücadele etmeli miyim onu da bilmiyorum.nasıl davranmam gerekli????
Gercektende cok melankolik takılıyomussunuzLisedeyken bana birgün ciddi ciddi dönüp dediki kızım sana bir öğüt vericem bunu sakın unutma dedi. Bu hayatta babana bile güvenmeyeceksin dedi.ben de nasıl yani? Sana da mı güvenmeyeyim dedim.evet dedi.bana da güvenme.o gün kendimi o kadar yalnız hissettim ki.oturdum ağladım.hayatta sanki kimsem kalmamıştı.neyse sonra onu unuttum ben.ama yaşadığım olaylar da gösterdi zaten.
Bir de ben üniversiteye gitmeden önce bana bir öğüt vermişti.onu da anlatmak istiyorum.kızım dedi.erkekler salaktır.bunu sakın unutma.iki fingirdersin istediğin herşeyi yaptırırsın demişti.şok oldum.aslında demek istediği evlenince kocamı nasıl kullanmam gerektiğini anlatmak istemişti.yani cinsellikle istediğim herşeyi hallettirirmişim.babam sanırım ahlaktan ve insanlıktan da yoksun bir adam.gözümde hiçbir değeri kalmadı maalesefki.ve bu değersiz kalışı bende çok derin bir boşluk oluşturdu.ben aslında hep babasızmışım.
Yapacağınız şey sıkılmak olmamalıydı. Babam bana milletin içinde benim kızım orta zekalı, dersleri onun seviyesine göre anlatmanız lazım demişti lisede. Hiç unutmuyorum. Şimdi üniversite okudum, atandım. mesleğimin 6. Yılındayım. Hala diyor ki benim sayemde okudunuz. Burs kredi ile okuduk kardeşlerim ve ben. 20 lira istesem 20 ay konuşurdu pis cimri. Şimdi ayda yılda bir arıyorum. 4 5 ayda bir yüzünü görüyorum annen Babam ayrı çünküBu arada mesleğim var fakat tecrübem yok ve çocuğum da olduğu için çalışamıyorum.çalışsam da asgari ücret alırım.ama kendisi patron olduğu ve zengin olduğu için beni yine eziyor yine eziyor.okumuşum ne olmuş.asgari ücretle çalışıyormuşum.bir ara kpss ye gireyim dedim.memur olmak için mi okudun dedi.sıkıldım.çoooook sıkıldım.böyle çığlık çığlığa bağırasım var.
O bizi çok seviyormuş.ama biz onu anlamıyormuşuz.biz de azıcık anlayış dahi yokmuş.ayy varya içim çıktı içim.annemi kıskanıyor mesela.ama sadece bizden ve ananemlerden falan.psikopatlık sanki.benim dayımda çocuklarına karşı öyle fakat içten içe çok sever onları belli etmesede bazıları sevmeyi sevdiğini pek ifade edemez inşallah babanızda bu düşünce içindedir