- 11 Aralık 2018
- 41.125
- 255.549
- 598
- Konu Sahibi kraliceada
-
Hiçbir şey…Laf sokmak istiyorum gibi bir şey geçmedi.Görmezden gelme dışında ne yapabilirim dedim.
Uzak durun artik arkadasiniz olmasin bu kisiler bu kadar basit. Ailenizden biri olmadigi surece bu kisiyle iletisimi kesmek kolayHmm bir sürü kişi var: arkadaşlarım,arkadaşımın sevgilisi,üst komşum…
peki,şu şekil düzgün ifade etmek çok zor değil ey ahâli!Hiçbir şey…
Dediğim gibi ne yaparsan yap karşıya geçmez. Yaşıtlarında belki tepki görürsün de “kadın” dediğin için yaşça büyük birilerine ders vermeye çalışıyorsun olarak algıladım, onlarda işe yaramaz.
O başka konuydu aşkım. Geçti Bor’un pazarı sür eşeği Niğde’ye
Öyle olsun Mrs. Gelişimini Anasından Doğduğu Gün Tam Kapasite Tamamlayan Ablabaşka konu olması önemli değil ki, yazan yine aynı insan ve yine gelişimini tamamlamamış mental kapasite
Merhabalar,öncelikle tavsiyesi olmayan lütfen bilmiş cevaplar vermesin. Biliyorsunuz hepimizin etrafında yani tam olarak “narsist” denmese de böyle burnu gök kubbede olan insanlar var. Az önce bir kadın şey dedi “Ben her şeyi biliyorum ve beni düzeltmek kimsenin haddine değil.” Şimdi o mümkün değil desen ayrı dert demesen için içini yiyecek. Neyse,çevremizdeki böyle insanların egosunu nasıl çökertiriz? Daha önce böyle birine attığı naraları umursamasamadığımı söylediğimde deli olmuştu,hatırlıyorum. Başka? Ehline denk gelip parıldayan mücevher değil de kömür olduklarını nasıl yüzlerine vururuz? Özellikle görmüş geçirmiş ablalarımdan tavsiyeler bekliyorum. Mezun olmadan tık tık
Ancak parıldayan mücevher ustası olduğunda.Ehline denk gelip parıldayan mücevher değil de kömür olduklarını nasıl yüzlerine vururuz? Özellikle görmüş geçirmiş ablalarımdan tavsiyeler bekliyorum. Mezun olmadan tık tık
Ayynen, narsist diyemem tabi ama bir tanıdığım var ki; işi gücü kaos, karşısındaki kişiyi tahrik ederek, asagilayarak, eleştirerek sürekli bir tartışmanın içine çekmek, sonra diğer kişi yükselince, kendini mağdur ilan etmek için her türlü pisliği yapar, sonra tartışma çıktı diye unutmaz o olayı.Sadece sessiz kalıp alaycı bir gülümsemeyle durmak... Bunu dışında verdiğin her tepki, eleştirel de olsa onları ekmeğine yağ sürmek. Çünkü istedikleri şey ilgi. Ama sessiz kalmak p Bi de kucumseyici bi gülümseme delirtiyor onları
Öyle değil,gayet de tüm özellikler uyuyor. Cevap verememek değil sinir edememek diyelimBurnu havada insanların seni rahatsız etme sebebi cevap verememiş olmansa hiç girme o toplara. Sen üzülürsün.
Genel olarak insanlarda egolu ya narsist diye etiketlerken ezilmiş olmanın getirdiği bir mod oluyor.
Herkes kendinden mesul. Ne kimseyi eğitirim ne kimsenin eğitimine gelirim.
Sizin de dediğiniz gibi görmezden gelin. Güç savaşına girmek yerine negatif basan insanları olabildiğince silerseniz hem siz daha mutlu olursunuz hem de öbür şekilde yapacağınız şeylerden daha etkili olurMerhabalar,öncelikle tavsiyesi olmayan lütfen bilmiş cevaplar vermesin. Biliyorsunuz hepimizin etrafında yani tam olarak “narsist” denmese de böyle burnu gök kubbede olan insanlar var. Az önce bir kadın şey dedi “Ben her şeyi biliyorum ve beni düzeltmek kimsenin haddine değil.” Şimdi o mümkün değil desen ayrı dert demesen için içini yiyecek. Neyse,çevremizdeki böyle insanların egosunu nasıl çökertiriz? Daha önce böyle birine attığı naraları umursamasamadığımı söylediğimde deli olmuştu,hatırlıyorum. Başka? Ehline denk gelip parıldayan mücevher değil de kömür olduklarını nasıl yüzlerine vururuz? Özellikle görmüş geçirmiş ablalarımdan tavsiyeler bekliyorum. Mezun olmadan tık tık
Bekar bir kadın,45 yaşında. Erkeklere “üniversitede sakın kızlara kanmayın,onlar çok fenalar ve sizi yoldan çıkaracaklar” dedi. Daha önce de saçı boyalı ve makyajlı kadınlara direkt söylemese bile f*ahişe muamelesi yapmıştı. Karşı çıkanlara da söylediği şey bu işte. Tabi bu bugünki örnek. İlk değil“Ben her şeyi biliyorum ve beni düzeltmek kimsenin haddine değil.”
Bunu neyin üzerine söyledi? Durduk yere bi insan bu kadar defansif konuşmaz bence.
Cinneett olacak bir durum yok. Bu damgayı ben vurmadım ona. Olmadığı ispatlayabilir misin? Özellikle uyuyor gayet de. Uyuz olduğuma söyleyecek olsam haklı bulunmak için tavsiye vermek yerine boş boş konuşana söylerdim.Ya şu narsist lafını kim moda etti ya. Herkes her uyuz olduğuna narsist diyor. Dünya nüfusunda narsist oranı maksimum yüzde 5 tahmin ediliyor. İnternete gir herkesin eski sevgilisi, patronu, iş arkadaşı narsist. Cinneeet.
Narsist ve bencil birbirine çok yakın kelimeler.bi ara merak edip baya araştırdım ve ikisinin arasındaki farkı şöyle açıklıyordu.bencil sadece kendini düşünür herkesten kendini üstün görür.narsist ise önce seni kendine bağlar ayaklarını yerden kesecek derecede seni mutlu eder.sonrada seni en yukarıdan aşağıya bırakır.diyelim hayatından çıkarmak istiyorsun hemen başlar sevgi gostermeye.kisacasi seni gerçekten sevmez ama hayatından gitmene de izin vermez.sen onun için egosunu yükselten birisin.Ya şu narsist lafını kim moda etti ya. Herkes her uyuz olduğuna narsist diyor. Dünya nüfusunda narsist oranı maksimum yüzde 5 tahmin ediliyor. İnternete gir herkesin eski sevgilisi, patronu, iş arkadaşı narsist. Cinneeet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?