Narsist birini yola getirme (?)

kraliceada

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2024
140
45
13
18
Merhabalar,öncelikle tavsiyesi olmayan lütfen bilmiş cevaplar vermesin. Biliyorsunuz hepimizin etrafında yani tam olarak “narsist” denmese de böyle burnu gök kubbede olan insanlar var. Az önce bir kadın şey dedi “Ben her şeyi biliyorum ve beni düzeltmek kimsenin haddine değil.” Şimdi o mümkün değil desen ayrı dert demesen için içini yiyecek. Neyse,çevremizdeki böyle insanların egosunu nasıl çökertiriz? Daha önce böyle birine attığı naraları umursamasamadığımı söylediğimde deli olmuştu,hatırlıyorum. Başka? Ehline denk gelip parıldayan mücevher değil de kömür olduklarını nasıl yüzlerine vururuz? Özellikle görmüş geçirmiş ablalarımdan tavsiyeler bekliyorum. Mezun olmadan tık tık

Benim bir ablam narsist inanın bana ömrümden ömür gitmişti
2 durum var yola getirmek için

1- görmezden gel o sana soru sormadan sen söyleme yada bir eşyani verme
2 - bir yerden sonra tokezliyorlar

o cümlenin sonuna noktayı koyduğu an
gözlerinin içine bakarak bas kahkahayı, deliye döneceğine eminim :)

Kimseyi yola getirmeye, burnunu eğmeye çalışmayın. İstediği bu. Onun egosu ile savaşırken onun tarzında hareket edeceksiniz. Bu sağlıklı değil, çünkü aynı değerlere sahip değilsiniz.
Böyle mücadeleleri kazansanız bile bence günün sonunda bir pyros zaferi olur.

En güzeli görmezden gelmek.

Duruma göre bakıcaz

sen laf soktun diye narsist de yola gelecekti.
boylelerini hayatindan uzak tut yeter.
herkes kendine gore en akillidir, bir laf var akıl satışa çıkmış herkes yine kendininkini almis diye.
o yüzden mal mal insanlarla fazla birarada olmamak lazım. oylelerini dinlemeyin bile, yüzüne bakmayin - hirslanmayin. mecburen ayni ortamdaysaniz o konusurke telefona bakınin. o kisiyi cildirtmaya yeter. hirslanip istedigi ilgiyi verirseniz asil mutlu olur

18 yaşında çocuktan ders almayacaktır sanıyorum. Ya da sokmaya çalıştığın laflar çok umurunda olmayacaktır. Ben olsam gülüp geçerim laf sokmaya çalışan birine. 30’dan sonra öğrendiğim en önemli şey öğrencilerim dışında kimseyi eğitmeye çalışmamak oldu. Şimdi sana bu yapmaya çalıştığın şey havanda su dövmek desem de anlamayacaksın muhtemelen. Sok sen laflarını karşıya geçmeyeceğini de bil ama.

Laf sokmak istiyorum gibi bir şey geçmedi.Görmezden gelme dışında ne yapabilirim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…