canım hem ben hem annemde denedik narsı. sheer mattenin duruşunu sürülüşünü daha cok begenmistim oil free istiyordum zaten. neyse orada baya dolaştıktan sonra bir güzellik uzmanı bana başka bir fondöten önerdi güneş koruması yok bunlarda diye. bi yanagımdan sheer matte yi çıkarıp yves saint lauren teint resist 4 numarayı sürdü. aman allahım o nasl güzel bir fondöten
kokusu müthiş böyle salatalıkla karpuz arası. oil free ve ayrıca içinde spf 10 da var.kapatıcılıgı sheer matte ye göre cok daha fazla geldi bana ve rengi cok güzel oturmustu. narsta renk tam oturmadı hemen hemen elimde tüm renkleri deneme çabalarıma rağmen.bir yanakta nars dierinde ysl annem ben ve guzellik uzmanı fondötenleri değerlendirdik
gerçekten hepimiz ysl yi beğenmiştik.bu arada annemde yarım gün sonunda akşama dogru sheer matte nerdeyse hiç kalmamıştı onun cildi baya yağlıdır bu arada. baya uzun bi yazı oldu canım ama umarım yardımcı olabilmişimdir=) ysl teint resisti 1 haftadan fazla süredir kullanıyorum cok güzel cok memnunum ben. sürdügümde gözeneklerimin görüntüsüne bayılıyorum dümdüz oluyorlar
ayrıca bunun yanında makyajımı temizledigmde kesinlikle gözeneklerimde kalmıyor sivilce falanda yapmadı oil free zaten ve gün içerisinde oksitlenip renk değiştirmiyor. seninde deneme imkanın olsa o şekilde al derim canım belki sen benden daha çok beğenirsin narsı..