Narkozdan saçma bişi söyler miyim

cileklikekvarmi

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2023
281
66
29
Kızlar sonunda karar verdim , Şubatta ameliyat oluyorum yalnız daha önce hiç ameliyat olmadım narkozdan sonra saçmalarsam abuk subuk birşeyler söylersem diye korkuyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı ? Narkozdan tamamen ayılınca mı odaya çıkıyoruz ?

Kızlar sonunda karar verdim , Şubatta ameliyat oluyorum yalnız daha önce hiç ameliyat olmadım narkozdan sonra saçmalarsam abuk subuk birşeyler söylersem diye korkuyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı ? Narkozdan tamamen ayılınca mı odaya çıkıyoruz ?
Bundan bende o kadar korkuyordum ki 😂😂 uyandığımda hala odadaydım gözümü açar açmaz ilk sorduğum şeyler doktor kaç cc taktı güzel gözüküyorlar mı yukarı da ağrı kesici vericekler mi 😂😂 oradakilerle muhabbet ettiğimi hatırlıyorum uyandıktan sonra fakat aklımda sadece bu kadarı kalmış odaya çıkınca da biraz sersemlik vardı ama 15-20 dk içinde ayılmaya başladım ama şimdi sorarsan o güne dair bir şey pek hatırlamıyorum 😂

Ben de uyandığımda nerede ve naptırdığımı unuttum😃 sonra aklıma geldi ben ameliyat olcaktım dedim üzerimde tonlarca ağırlık hissi sonra bi baktım üzerimde korse jeton düştü😃

Bir de dıt dıt dıt sesler Hazal hanım Hazal hanım uyanın dedim bismillah noluyo😃 daha öncede burun ameliyatı olmuştum seviyorum narkoz etkisini 🫠🙈

Bundan bende o kadar korkuyordum ki 😂😂 uyandığımda hala odadaydım gözümü açar açmaz ilk sorduğum şeyler doktor kaç cc taktı güzel gözüküyorlar mı yukarı da ağrı kesici vericekler mi 😂😂 oradakilerle muhabbet ettiğimi hatırlıyorum uyandıktan sonra fakat aklımda sadece bu kadarı kalmış odaya çıkınca da biraz sersemlik vardı ama 15-20 dk içinde ayılmaya başladım ama şimdi sorarsan o güne dair bir şey pek hatırlamıyorum 😂
Valla kimisi ayılınca kimisi hemen çıkarıyorlar diyorlar ben ameliyat öncesi biraz ayılınca beni çıkarın dicem yaa varsa öyle bi imkan 🫣 erkek arkadaşım zaten meme estetiğini yaptırmamı istemiyor ciddi sorunlar da yaşadık , şimdi iyice bu konuda zıtız. O gün yanıma gelirse aslında tek korkum söylemek istemediğim bişey söylemek o kafayla yoksa annem yanımda olacak onlara abuk subuk konuşsam da sorun yok🤣

Bir de dıt dıt dıt sesler Hazal hanım Hazal hanım uyanın dedim bismillah noluyo😃 daha öncede burun ameliyatı olmuştum seviyorum narkoz etkisini 🫠🙈
narkozu bende cok merak ediyorum şey gibi sanki beni bir süre donduracaklar da böyle sonra tak uyandıracaklar bir süre dinlenmiş olarak uyanacam gibi geliyor 🤣🤣

Meme ameliyatında ameliyathanede uyandırdılar. Tek dedigim şey cok soguk üsüyorum du. Üzerimi örtup biraz daha beklettiler iyimisin falan diye sordular biraz daha iyiydim snra odaya cikarttılar. Ama orda onlar beni uyandırana kadar bisey konuştummu bilmiyorum hatrlamiyorum 😁
Başka bi hastanede de başka rahatsizligimdan dolayı ameliyat oldum. Ameliyatı girisim var. Çıkısımı hatrlamiyorum hic ellemeden odaya cikartmişlar. Uyuyordum ameliyattan cikincada esim sağolsun hic uyandirmaya çalişmamıs 1 saat falanda odada uyumuşum kendi kendime uyandım ayılmaya çalıştım. Sayıkladimmi yine hatrlamiyorum birşey söyleseydim eşim söylerdi. Hic òyle internetteki komik videolar gibi narkozdan uyanma hikayelerim olmadı benim. Ama sanirım her bünye bir degil. Annem mesela narkozdan cok zor ayılıyor. Nefessiz kalıyor oksijen falan verip odaya almayıp bekletiyolar

narkozu bende cok merak ediyorum şey gibi sanki beni bir süre donduracaklar da böyle sonra tak uyandıracaklar bir süre dinlenmiş olarak uyanacam gibi geliyor 🤣🤣
Yani korkmayın narkoz etkisinde insan komik oluyor bir şey söyleseniz bile gülüp geçerler kimse takılmaz☺️ İlk narkoz aldığımda bana bir daha narkoz verin demiştim ben😃

Valla kimisi ayılınca kimisi hemen çıkarıyorlar diyorlar ben ameliyat öncesi biraz ayılınca beni çıkarın dicem yaa varsa öyle bi imkan 🫣 erkek arkadaşım zaten meme estetiğini yaptırmamı istemiyor ciddi sorunlar da yaşadık , şimdi iyice bu konuda zıtız. O gün yanıma gelirse aslında tek korkum söylemek istemediğim bişey söylemek o kafayla yoksa annem yanımda olacak onlara abuk subuk konuşsam da sorun yok🤣
Utanarak yazıyorum 🙊 ameliyattan çıktıktan 3-4 saat sonra bi yarım saat uyuyakalmışım uyandığımda anneme anne philipsi görüp gidicez dimi dedim 😂 ne alaka yani o gün saf gibi dolandım hep farklı bi deneyim 😂😂

ameliyattan çıkar çıkmaz odaya getirmiyorlar. öncesinde biraz bekletiyorlar yavaş yavaş kendinize gelmeye başlar gibi olduğunuzda odaya getiriyorlar. zaten büyük ihtimalle narkozun etkisiyle tir tir titreyeceksiniz üşüyüp. ben beni yatağa koyarlarken acıdan kendime gelmiştim :/

X