• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nar_in evine buyrun :)

eviniz çok güzel güle güle kullanın inş
ben çok bepğendiöm salonunuz çok hoş özellikle

bende oturma odama bu halıyı almayı düşünüyorumda memnunnusunuz halıdan

Canım kusura bakma evde değildim aklımda festival kalmış. Eşime sordum Tuğra halıymış.:17: Halı çok kullanışlı, lekeyi ıslak mendille siliyorum hemencik çıkıyor çok memnunum canım. :16:

canım kusura bakma evde değildim aklımda festival kalmış. Eşime sordum tuğra halıymış.:17: Halı çok kullanışlı, lekeyi ıslak mendille siliyorum hemencik çıkıyor çok memnunum canım. :16:

anladım canım memnun kalmana sevindim buna benzer festival halıdada var ben senin mutfagında duruşuna bayıldım harika olmuş

sağlıkla oturun çok güzelmiş eviniz salon ve oturma odasınınkoltuklarının markası ne acaba memnunmusunuz

sağlıkla oturun çok güzelmiş eviniz salon ve oturma odasınınkoltuklarının markası ne acaba memnunmusunuz

Canım beğenin için çok teşekkür ederim, Evdeki herşey bellona canım. Salondakiler çok kullanışlı açıldığında 1.60 yatak oluyor, gelen gidenin fazlaysa tavsiye ederim canım. Oturma odasındakiler de oturması çok rahat, ben memnunum şu an için. oturma odasına 1 kupa kahve döktüm hiç uğraştırmadı hemen çıktı. :emir_bebek:

Küçük oturma odasına bayıdım. Çok çok güzel ama bir odası bu kadara güzelken diğer salon ya da misafir odası sanırırm neden bu kadar klasik olmuş onu anlamadım:)) Mutfağın da çok güzel ama sana taçizane bir tavsiye. Evin çok modern ama mutfaktaki danteller biraz modası geçmiş gibi duruyor:)

oturma odasındaki sehpa çok değişikmiş bayılırım farklı seylere mutlu huzurlu sağlıklı günlerde otur evinde hayatım

Küçük oturma odasına bayıdım. Çok çok güzel ama bir odası bu kadara güzelken diğer salon ya da misafir odası sanırırm neden bu kadar klasik olmuş onu anlamadım:)) Mutfağın da çok güzel ama sana taçizane bir tavsiye. Evin çok modern ama mutfaktaki danteller biraz modası geçmiş gibi duruyor:)

Eleştirilerde çok haklısınız, mesafeler uzak olduğu için fazla araştırmadan aldık, gezmedik ve dükkanda hangi ürünler varsa onu seçtik. Beğendiklerim depolarında yoktu, 3 ay gibi sürede gelir dediler. Bizim düğünümüze ise 1 ay kalmıştı. Bunları seçmek zorunda kaldık, böyle bir ev ortaya çıktı. Danteller konusunda canım annem çeyiz sermede koymuş kıramadım öyle kaldı. Sanırım benimde gözüm alışmış olmalı ki hala öyle duruyorlar. :1:En yakın zamanda kaldırırım dantelleri. Yorumun için çok teşekkür ederim. :16:

oturma odasındaki sehpa çok değişikmiş bayılırım farklı seylere mutlu huzurlu sağlıklı günlerde otur evinde hayatım

Çok teşekkür ederim canım bizde bayıldık sehpaya ve hemen görür görmez aldık :52:Hepimiz yuvamızda mutlu ve huzurlu oturalım inşallah. :16:

Back
X