• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nar_in evine buyrun :)

nar_in

Guru
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2010
448
89
323
$DSCF1815.webp$DSCF1846.webp$DSCF1848.webp$DSCF1855.webp$DSCF1851.webp
$DSCF1836.webp$DSCF1867.webp$DSCF1877.webp$DSCF1876.webp$DSCF1870.webp$DSCF1872.webp$DSCF1868.webp$DSCF1873..webp
$DSCF1859.webp$DSCF1862.webp$DSCF1861.webp
$DSCF1879.webp$DSCF1881.webp$DSCF1880.webp

$DSCF1904.webp$DSCF1900.webp$DSCF1903.webp$DSCF1901.webp

Eklentiler

• $DSCF1883.webp
    $DSCF1883.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 486
ne kadar hoş bir eviniz var.Her köşesi ayrı bir güzellikte ben çok beğendim.İçinde huzurlu,mutlu,sağlıklı bir ömür geçirmen dileğiyle...
:nazar:

ne kadar hoş bir eviniz var.Her köşesi ayrı bir güzellikte ben çok beğendim.İçinde huzurlu,mutlu,sağlıklı bir ömür geçirmen dileğiyle...
:nazar:
Beğeniniz için çok teşekkür ederim. hepimiz yuvamızda mutlu, sağlıklı huzurlu yaşayalım inşallah. :16:

Güle güle oturun sehpaların üzeri fazla dekorasyon dolmuş bir tek o gözüme çarptı odalar çok hoş maşallah :nazar:

Evet ama özellikle salona bak sehpada birsürü nar var hepsini ayrı yerlere koyaydın bari gözünü çıkartmışsın :1:

Eleştirileri alıp bir düzenleme yaparız, daha eksik çok ama canım hiç uğraşmak istemiyor, çeyizde ev nasıl yerleştiyse hala aynı duruyor.

cok nezih,ferah bir eviniz var güle güle oturun tatlısımmm..
Halılarına bayıldım beyaz olanlara,yatak örtünde acık renk olsa dört dörtlük masallah cnm ... :16:

cok nezih,ferah bir eviniz var güle güle oturun tatlısımmm..
Halılarına bayıldım beyaz olanlara,yatak örtünde acık renk olsa dört dörtlük masallah cnm ... :16:
Çok sağol canım, yatak örtüm o kadar koyu değil ama resimde gerçekten koyu çıkmış. :16:

Masallah subhannallah
Evin cok güsel canm hayallerimdeki ve bnce bircok kadının hayallerindeki büyüklükte bir ew
Saglıkla huzurla mutlulukla ewinizde yaslanın bir ömür boyu......

Masallah subhannallah
Evin cok güsel canm hayallerimdeki ve bnce bircok kadının hayallerindeki büyüklükte bir ew
Saglıkla huzurla mutlulukla ewinizde yaslanın bir ömür boyu......

Çok teşekkürler evim büyük, özellikle mutfak :) isteyen herkese rabbim nasip etsin.:16:

Evin ne kadar güzel mutlulukla oturunn :) İnsallah bir gün bende evimin resmlerini paylasırım :)

Back
X