Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beğeniniz için çok teşekkür ederim. hepimiz yuvamızda mutlu, sağlıklı huzurlu yaşayalım inşallah.ne kadar hoş bir eviniz var.Her köşesi ayrı bir güzellikte ben çok beğendim.İçinde huzurlu,mutlu,sağlıklı bir ömür geçirmen dileğiyle...
![]()
canım çok teşekkür ediyor vede o güzel duana kocaman bir aminnnnnnnnnnnnn demek istiyorum.çok güzelmş evin.sağlıkla mutlulkla otur inş.allah isteyen herkse nasp etsn :)
Sağol canım insan aldıkça alıyorGüle güle oturun sehpaların üzeri fazla dekorasyon dolmuş bir tek o gözüme çarptı odalar çok hoş maşallah![]()
Evet ama özellikle salona bak sehpada birsürü nar var hepsini ayrı yerlere koyaydın bari gözünü çıkartmışsınSağol canım insan aldıkça alıyorsonra koyacak yer arıyor
![]()
Evet ama özellikle salona bak sehpada birsürü nar var hepsini ayrı yerlere koyaydın bari gözünü çıkartmışsın![]()
Çok sağol canım, yatak örtüm o kadar koyu değil ama resimde gerçekten koyu çıkmış.cok nezih,ferah bir eviniz var güle güle oturun tatlısımmm..
Halılarına bayıldım beyaz olanlara,yatak örtünde acık renk olsa dört dörtlük masallah cnm ...![]()
Masallah subhannallah
Evin cok güsel canm hayallerimdeki ve bnce bircok kadının hayallerindeki büyüklükte bir ew
Saglıkla huzurla mutlulukla ewinizde yaslanın bir ömür boyu......
Evin ne kadar güzel mutlulukla oturunn :) İnsallah bir gün bende evimin resmlerini paylasırım :)