Bebek Beslenmesi Nar suyu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

nazlim14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
224
7
66
Bursa
Nar suyunun doğar doğmaz bebeğe verilmesiyle ilgili çok ciddi bir uyarıyı paylaşmak istiyorum arkadaşlar.Nar alerjik olan ve asit oaranı yüksek bir maeyve olduğu ve birkaç damlası bile anflaktik şoka sebep veren birmeyvedir.Bu nedenle gaz konusunda vermeyi düşünenler bir kere daha düşünmeli derim.Normalda bebeklere 10 aydan önce önerilmez.asit oranı çok yüksek olmasından dolayı tansiyonu düşürür büyük insanın bile aniden içmesi önerilmez.bayılmaya sebep olabilir.Heleki yenidoğan bebeğin ilk alması gereken ilk ağız sütüyken böyle bir asitle karşılaşması sadece mide ve bağırsak florasını bozar.O da gaz oluşumunu engellermi bilinmez.Floarası bozulan bebeğin sindiirm sistemi ciddi sorunlar çıkartır.Gazın sebebi bebeğin bağırsak ve mide sisteminin oturmamış olmasıdır.İlk 2 hafta gaz pek olmaz veya kolay atılırken sonrasında 3 aya yakın süre gaz sorunu yaşar bebekler.sonrasında gaz atılımı kolaylaşır.bunlar doktorumuzun söledikleriydi.alerji yüzünden komadan dönen biri olarak minicik bebekleriniz için bilgi vermek istedim.alerji ciddi sorunlar yasatabilir.bu nedenle geleneksel şeyleri denerken iyi araştırın lütfen ve son cümle bebeğiniz çok gazlıysa 3 ay katlacaksınız dedi doktorumuz.nar buna çözümolmaz.bilgi vermek istedim sadece.

tabi eklemekisterim 3 ay içerisinde gaz için sab simplex damla ve bifiform bağırsak flora destekleyici bakteri,biogiai kullandık özelliklesab simpleks ümsorunumuzu çözdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…