Nar pekmezi.

zombimilena

kb
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2018
157
121
18
GAZİANTEP
Merhaba kadınlar kulübü üyeleri,

Nar ekşisi değil, pekmezi. Nelerde kullanılır fikri olan var mı elimdekini değerlendireyim dedim ama google da bir sonuç bulamadım. Daha önce kullananlar var mı

et yemeklerının yanına yaptıgım cesıtlı sos ve salatalarda kullanıyorum
ekşisini dolmalara ve cıg kofteye
tatlısını salata ve soslarda
1 cay kasıgı kadar koysanız yeterlı maksat tat versın
zeytınyaglılarda da ekşisiyle beraber pekmezınden cok az koyarsanız guzel aroma verır yalnız cok ıstah acıyor
bol ekşili yesıllıklı salataya cevız ve tarcın da koyan bırı nar pekmezını de aynı amacla kullanırsa severek kullanır ama coook az kullanılır

bazıları zeytınyaglı yemeklere 1 kup seker atar ya hanı onun yerıne bundan koyabılırsınız 1 cay kasıgının ucuyla

et yemeklerının yanına yaptıgım cesıtlı sos ve salatalarda kullanıyorum
ekşisini dolmalara ve cıg kofteye
tatlısını salata ve soslarda
1 cay kasıgı kadar koysanız yeterlı maksat tat versın
zeytınyaglılarda da ekşisiyle beraber pekmezınden cok az koyarsanız guzel aroma verır yalnız cok ıstah acıyor
bol ekşili yesıllıklı salataya cevız ve tarcın da koyan bırı nar pekmezını de aynı amacla kullanırsa severek kullanır ama coook az kullanılır

bazıları zeytınyaglı yemeklere 1 kup seker atar ya hanı onun yerıne bundan koyabılırsınız 1 cay kasıgının ucuyla

:KK52:teşekkür ederim

Dut pekmezi, uzum pekmezi gibi ekmek banip yenmez mi ki kahvaltida
Tadini bilmedigim icin soruyorum ama mis gibi antioksidan ;)

Kesinlikle salataya koy ennfffeeesss oluyor :rolleyes:

Gelen önerileri bende dikkata alayım çünkü şuan sadece et yemeklerının yanına sos yapıyorum ya da salataya katıyorum

Back
X