Nar leke yapar mı

Valla kurban da etleri doğrayıp paketledim cigerde dahil batıl inanç bunlar diyorum kv den demi var bir siyah leke annesi çiğer asermis yiyememis ondan diyo her yerin bir batıl inancı var demek ki narin hiç duymamıştım ama

ette başka bir sıkıntı var ama.
taze etten bazı mikroplar geçebiliyor ve bağışıklığı olmayan annenin çocuğunda hastalık olabiliyor.

adını hatırlamıyorum, onun testi de var.
kardeşimin pozitif çıkmıştı mesela, hamileliği boyunca dikkat etmek zorunda kalmıştı, yediği dokunduğu şeylere.
özellikle taze ete hiç dokunmamıştı.

Kızlar 6 haftalık hamileyim. Nara dokununca bebekte iz yapıyomuş. Ben bu tarz şeylere inanmam. Ama hamile olunca tereddütte kalıyo insann.
Bilgisi olan var mı
Aynisini bana dediler ben cok nar yemistim ogluma hamileyken. Oglumun iki kasinin arasinda kirmizi bi nokta var. Anneme göre nar lekesi:confused:

Hamilenin nar yemesinin zararlı olabileceği dışında başka bir şey bilmiyorum. Zaten batıl inanç olduğu belli ☺️

Çoğu kişi yapmaz dedi. Kafama takmıcam bunu.
Ama yapar diyenlerde olduğu için daha dokunmam. Doğunca bakıcaz artık.

nar yetiştiricilri naapsın o zman kadın bütün gün bahçede nar topluyor bir bakıyor pembe bir bebeği olmuş ben görmedim öyle tepeden tırnağa şirinenin pembe versiyonu bebek:110:

ette başka bir sıkıntı var ama.
taze etten bazı mikroplar geçebiliyor ve bağışıklığı olmayan annenin çocuğunda hastalık olabiliyor.

adını hatırlamıyorum, onun testi de var.
kardeşimin pozitif çıkmıştı mesela, hamileliği boyunca dikkat etmek zorunda kalmıştı, yediği dokunduğu şeylere.
özellikle taze ete hiç dokunmamıştı.
Doğrudur bu konu hakkında sadece batıl inanç olduğunu biliyorum ben ekstra bir araştırma yapmadım

bende duydum birde ciğer yiyince oluyormuş..
çiğerde yedim narda..
üstelik narı kendim soydum heryerime sıçradı :)
ben inanmıyorum açıkçası..

Valla öle bişey varsa ben yandım. Hayatım boyunca yemediğim narı hamileliğimde yedim. Bakalım son bir ay
Valla öle bişey varsa ben yandım. Hayatım boyunca yemediğim narı hamileliğimde yedim. Bakalım son bir ay
Merhaba. Çok nar yemiştiniz bebeğinizde bir leke var mi ? Bende yemek istiyorum ama endişeleniyor insan. Cevaplarsanız çok sevinirim

Sacma cnm aldirma oyle bisey olsa benim dogacak sıpanin her yeri leke olurdu.3 gunde 1 tuketip etrafima sicratiyorum :KK45:

Merhaba. Çok nar yemiştiniz bebeğinizde bir leke var mi ? Bende yemek istiyorum ama endişeleniyor insan. Cevaplarsanız çok sevinirim
Cok nar yedim hamileyken
Kendim soyup kendim yedim hatta kasik kasik
Cillop.gibi dogdu bebegim
Tek bir beni bile yok
Tuyu bile yok ne yuzunde ne vucudunda
Inanmayin boyle seylere
Lohusalikta hayatiniz zindan olur
Nirvanaya ulasiyor cunku bu safsatalar lohisalikta

Sacma cnm aldirma oyle bisey olsa benim dogacak sıpanin her yeri leke olurdu.3 gunde 1 tuketip etrafima sicratiyorum :KK45:
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Benim muhtemel dogum ayim mart. Yaklasik 10 gunluk bir fark var aramizda.Bebeğinizin cinsiyeti belli oldu mu. Doktor henüz net bir şey söyleyemedi benim bebeğim hakkında.

Cok nar yedim hamileyken
Kendim soyup kendim yedim hatta kasik kasik
Cillop.gibi dogdu bebegim
Tek bir beni bile yok
Tuyu bile yok ne yuzunde ne vucudunda
Inanmayin boyle seylere
Lohusalikta hayatiniz zindan olur
Nirvanaya ulasiyor cunku bu safsatalar lohisalikta
Çok inanmıyorum böyle şeylere ama insanın içine de kurt düşüyor bazen. Ama aklıma getirmezsen olmuyor bence. Teşekkür ederim

Hamilelikte leke olacak diye canınızın çektiği şeylerden kendinizi mahrum etmeyin, özür dilerim ama böyle batıllara inanan birisi ben hamileyken çilek aşırıp sürmüştü belime, bebeğimin belinde de çilek izi olurmuş, gülmüştüm hiç inanmam çünkü, sonuç kızmın belinde çilek izi yok:)))

Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Benim muhtemel dogum ayim mart. Yaklasik 10 gunluk bir fark var aramizda.Bebeğinizin cinsiyeti belli oldu mu. Doktor henüz net bir şey söyleyemedi benim bebeğim hakkında.
Erkek kesinlesti 2 ayri dr soyledi.

Kızlar 6 haftalık hamileyim. Nara dokununca bebekte iz yapıyomuş. Ben bu tarz şeylere inanmam. Ama hamile olunca tereddütte kalıyo insann.
Bilgisi olan var mı
Dokununca değil de yiyince diye duymuştum, yememiştim hiç. Sadece aşure zamanına denk gelmişti son zamanlar bi komşu aşure getirmişti bir kaşık yiyeyim dedim canım çekti duramadım nar varmış üstünde dikkat etmemişim bir tane nar damağımda pat diyince ayıktım ama inanmışım ya çocuğun ayak bileğinde minicik bir nar tanesi izi var nar tanem diye seviyorum :KK69:

Normalde pek aklıma gelmez ...ama bu hafta hergün yedim hemde döke saça ...unutmazsam Doğumdan sonra yazarım 😂

X