Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar bende aldım bu çaydan bakalım faydası olacak mı yarın başlayacağım Ayrıca puccakanka sadece bu çay ile vrrdiysen tebrik ediyorum darısı bana
Arkadaşlar bu çayı babam şeker hastası olduğu için kullandı. Çaydanlık içerisinde 2 bardaklik demliyorduk. Çiçeği içinde bekliyordu biraz ve çaydanlık muhteşem temizleniyordu. İnsanın içini de öyle temizliyordur. Vazgeçmeyelim bu çaydan içmeye devam
Haftalık hedeflerimi tutturmaya devam ediyorum..bu cuma 54.1 olmam gerekiyodu 100 gr aşağı gördüm çok mutluyum.geçen cumadan bugüne 1.500vermiş oldum yine.gelicek cumada hedef 1400 olursa 52.6olmam gerekicek ama bu biraz fazla banaaaaa :) Neyse 53.5 olsamda yeticek bana :)
Canim Merhaba bayagi önce yazmışsın ama belki okuyup cevap verirsin benimde 6 kilo fazlaligim var ve tilya kuru yapıyorum sporda yapıyorum pilates falan ama bana misin demiyor kilom oynamıyor bende burda hibiskus çayını okuyunca yapayım dedim. sen diyet spor ne yaptın ve kilo verdin canım ? ve toplamda ne kadar zamanda kaç kilo verdin canım ?