RoJ€k-t€;3733923 .!.:özgecim ben senin mesajlarını hep okuyodum göüs büyütme alanlarında, çok şey öğrendim sendenn yerimseniben
bu arada ben de lise 3teym almanca görüyorum uff çok zor dimi yaa
sen ve uranus(tü sanırım) sayesinde baya güzelleşti göğüslerim, önceden sivilce gibiydi yaa ıyy..
şimdi desteksiz 75 takıyorum, nar çekirdeğiyle de biraz yanlara doğru dolgunlaşsa süper olur benim için.. ayy iyi ki varsınz yaa a.s.
RoJ€k-t€;3733923 .!.:özgecim ben senin mesajlarını hep okuyodum göüs büyütme alanlarında, çok şey öğrendim sendenn yerimseniben
bu arada ben de lise 3teym almanca görüyorum uff çok zor dimi yaa
sen ve uranus(tü sanırım) sayesinde baya güzelleşti göğüslerim, önceden sivilce gibiydi yaa ıyy..
şimdi desteksiz 75 takıyorum, nar çekirdeğiyle de biraz yanlara doğru dolgunlaşsa süper olur benim için.. ayy iyi ki varsınz yaa a.s.
Arkadaşlar ya bulamıyorum nar çekirdeğini onu bulana kadar nar ekşisi alsam bi yemek kaşıgı yutsam olurmu acaba artık bulana kadar kullanıcam bakalım içinde glikoz mu ne ondan warmış ama deniycem bakalım inş işe yarar HAYIRLI RAMAZANLAN ALLAHA EMANET OLUNa.s.
ya bende nar çekirdeğini o kadar aramama rağmen bi yerde açık buldum almadım sanki yıllardan beri bekliyomuş gibme geldi kavonozunu görünce...kapalısı da yok ama kapsül faydalı olabilir belki
canım slm bende bulamıyorum nar çekirdeğini eğer güvendiğin bir aktarsa al ben küç ü açık olarak alıyorum hemde daha uygun fiyatı bulmuşsun bide ben bulabilsem hemen alıcam kapsül küçük olduğundan faydası geç olabilir tozunu daha fazla alırız toz olarak al yani sen bilirsin tabi canım kendine iyi bak koca memişlerrhihoyyyta.s.
ayrıca şu sızlamalar da tamamen psikolojik yaşınız küçük olduğu için hormonlara bağlı ara sıra olur bu çok normal.ben doğum kontrol hapı kullandığım dönem(kontrol için) 2 beden büyümüştü ama bırakınca 1 ay içinde eski halini aldı.yani moral bozmak gibi olmasın ama bunun bi çaresi yok malesef.bütün yöntemler geçici
kesinlikle katılMIyorum
benim durumum mesela bahsettiğin gibi..ya şişman guruba girmiyorum ama hafif balık etliyim..resimdende anlaşılacağı gibi..kaydirigubbakcemile5ya eski halini alırmı bilmem ama öyle bişe olsaydı kullananlar büyüyo demezlerdi mesela küçü ben bildiğim halde bahsetmemiştim teyzemin kızına o bana dediki bi arkadaşım kullandı etkisini gördü hemde baya bi gördü dedi belkide bünyeden bünyeye fark ediyo bide arkadaşlar şişman olup küçük olan varmı onu merak ettimde kiloylada çok alakalı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?