• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi napsamda yemiyo hep meme

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kocayanak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
194
1
96
48
Ankara
10 ayı geçti kızım ama neler hazırlıyorum en fazla iki kaşık hemen göğsüme yapışıyo allahtan süt sorunum olmadı da doydu ama artık yemesi lazım ama nasıl bir fikir hazır herşeye karşı olan ben onu bile denedim

cnm demekki sütün çok iyi ve bebeğini besliyor... benim bebeğimde 10 aylık ve sadece 1 kez çorba içiyor.. geri kalanda emmeyi tercih ediyor. senin gibi yediremiyorum... ama şöyle düşün illaki ileride süt olmayacak ve yemek yiyecekler kim aç yaşamış.. bırakalımda emsinler... tabi sen şikayetçi değilsen çünkü emzirme zahmetli bir iş..

bende aynı dertten muzdaribim benimki bırak 2 kaşığı 1 kaşık bile yemiyo sadece emiyo neredeyse 11 aylık oldu bende artık diyorum bu süt eninde sonunda bitecek o zaman mecbur yiyecek yapacak bişey yok

benim bebeğim 3 aylık bende şimdiden alışsın diye mamalar deniyorum ağzına sürmüyor ağlıyor biberon almıyor ama ben mama almasını istiyorum kayınvalidemme bırakıyorum işlerim oluyor ama yok sürekli emecek ben doymedığını snabıyorum aslında kilosu iyi ama genede yesin istiyorum sütüm yeterli diye doktor.

ben emzirmeyi çok seviyorum onun o sevinci yetiyo bana daha öncede ikikere emzirdim hep bağlanırlar bebeklerim bana gündüz emiyo zaten şikayetim yok ama işte vitaminsiz kalmasın amacım çok şükür gelişimi iyi güzel şeylerde hazırlıyorum artık zamanla heralde demek ki tek benim bebeğim deyilmiş

Back