• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

napsam kızlar ben ya

rhodora

Noldu Hiçbişey
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2007
716
86
643
Diğer
kızlar çok kötü durumdayım, 6 aylık bi oğlum var ve master tezimi bir türlü tamamlayamıyorum:çok üzgünüm: maşallah artık gece iyi uyuyo, gece sabahlayayım diorum, ee sabah kim baksın bebeğime.. ev işi, yemek çamaşır bi yandan... sütümde azaldı, süt çoğalsın die bi yandan iyi yemekler yapmalıyım beslenmeme dikkat etmeliyim, oğlum ek gıdaya geçti ona ayrı pişirilcek.. ve gerçekten ağla ağla bi hal oldum, şeytan dio bırak kurtul stressizce sev bebeğini.. ama bi yandanda 8 aylık hamile doğumdan 2 gün önce o halde insan karşısına çıktım, bilmem keç kişiye seminer verdim çok zorlandım gerçekten, sancılandım filan... ee madem bırakacaktım bunlara nie katlandımÇok üzgünüm çoook tam konsantre oluyorum beni istio haklı bebek o daha.. offf offf, napayım ben kızlar, danışmana gelcem haftaya dedin, 2 ay mı 3 aymı oldu tık yok gidemedim, bilemiyorum kızlar, belki halimi anlayan birileri olur diye yazdım cesarete gelirim belki ne bileyimm:emir_bebek:

çok yardımcı oldunuz saolun kızlar, bi ben safım zaten herşeye cevap yazıyorum yardım olsun diye elimden geldiğince.. buraya girip okumak zorunda kalmayayımda tezime bakayım diye yazmadınız herhalde, iyi oldu bi bakıma, kaynana filan anlatsaydım keşkede yorumlarınız gelseydi yada eşim aldattı deseydim bi yandan da tez deseymişim ya...saflık işte

ben yeni gördüm konunu canım hatta konunu okurken ben de mi böyle olurum dedim çünkü bu sene yükseğe başlamaya niyetliyim seneye de evlenmeye inşallah... annenelr yardımına gelebilirlerse gelsinler durumun gerçekten zor tez yazmayı biliyorum ki sen yüksek tezi yazıyorsun o daha da zor ben evde ne yemek ne bulaşıkla ilgilendim sana Allah sabır ve güç versin...
dediğim gibi annenlerden yarım alabilirsin eşi biraz destek olsun olmadı bir süre annen size gelsin kalsın eşinin annesi de olabilir. ee bu günler zor günler yardım etsinler biraz sana sen de karamsarlıpa düşme olmadı uzatma alırsın biraz ama asla bırakma kendin diyorsun hamile hamile seminer dersni verdim diye yazık olur okadar emeğine

benim de en çok korktuğum şeylerden biri bu durumu yaşamak,
çocuk ve kariyer
off ya niye kadınlara bu kadar yükleniyorlar
erkekler de baba oluyorlar ama nasıl yapıyorlar kariyerlerini
bebek bakımı bence sadece anneye ait olmamalı, eşler de yardım etmeli
Allah yardımcın olsun
hayırlısı neyse o olsun

canım buraya kadar gelmişken sakın bırakma! Mutlaka bir çıkış yolu bulursun.Sonradan pişman olmak da var.Allah kolaylık versin,bilirim ne zordur hem bebek hem iş.

Ben de topiğe yeni denk gelenlerdenim..

Keşke bebeği biraz erteleseydin canım..Bu şekilde akademik kariyer yapanların bebek olayını geçici süre askıya almalarından yanayım ama olmuş artık Allah uzun ömür versin..

Bu saatten sonra yapacağın fazla birşey yok..Fedakarlığın sınırını zorlayacaksın..Gece demeden çalışman lazım..Bebeği arada bırakacağın birisi varsa bırak 3-4 saat yoğunlaşırsın..

Tez olayını bilirim insan çok zorlanıyor..Allah kolaylık versin..Ama sakın bırakma bence de..

benim henüz çocuğum yok ama bi tanıdığım doktora yapıyo onunda çok zor zamanları oldu ama devam ediyor.bırakma bencede.artık sonuna gelmişin.zor zamanlar mutlaka olacak.son dönemin artık heralde biraz daha sık dişini
allah yardımcın olsun

ben yeni gördüm konunu canım hatta konunu okurken ben de mi böyle olurum dedim çünkü bu sene yükseğe başlamaya niyetliyim seneye de evlenmeye inşallah... annenelr yardımına gelebilirlerse gelsinler durumun gerçekten zor tez yazmayı biliyorum ki sen yüksek tezi yazıyorsun o daha da zor ben evde ne yemek ne bulaşıkla ilgilendim sana Allah sabır ve güç versin...
dediğim gibi annenlerden yarım alabilirsin eşi biraz destek olsun olmadı bir süre annen size gelsin kalsın eşinin annesi de olabilir. ee bu günler zor günler yardım etsinler biraz sana sen de karamsarlıpa düşme olmadı uzatma alırsın biraz ama asla bırakma kendin diyorsun hamile hamile seminer dersni verdim diye yazık olur okadar emeğine

saolasın canım yazmışsın, ben bi sinirle okuyup çıkanlara sataştım işte, kusura bakma..

sen benim gibi olmassın merak etme canım, mastera evliyken başladım çok zor olmadı evlilikle beraber, ama tavsiyem tezini teslime etmeden bebek yapma:emir_bebek:
aileler başka şehirlerde canım, kayınvalidem bakmaz bebeğe değişiktir saolsun biraz, annem de nisanda temelli gelio çünkü eşim askere gidiyo, onun için şimdiden rahatsız etmeyeyim dedim..

moral verdin gerçekten çok teşekkür ederim, dün bu moralle başladım bakalım.. hayırlısı..

mutlu bi evlilik diliyorum

benim de en çok korktuğum şeylerden biri bu durumu yaşamak,
çocuk ve kariyer
off ya niye kadınlara bu kadar yükleniyorlar
erkekler de baba oluyorlar ama nasıl yapıyorlar kariyerlerini
bebek bakımı bence sadece anneye ait olmamalı, eşler de yardım etmeli
Allah yardımcın olsun
hayırlısı neyse o olsun

saolasın canım, gerçekten kadın olmak zor, helede anne olmak...eşim yardım ediyo saolsun ama olmuyo işte, bi yere kadar, anneci bide benimki illa bende olmak istiyo..

dün başladım sayenizde, çok teşekkürler

canım buraya kadar gelmişken sakın bırakma! Mutlaka bir çıkış yolu bulursun.Sonradan pişman olmak da var.Allah kolaylık versin,bilirim ne zordur hem bebek hem iş.

valla gaza geldim dünden beri, inşallah bırakmam istemiyorum bırakmak... bebekle gerçekten zor.. çok saolasın cevabın için

Ben de topiğe yeni denk gelenlerdenim..

Keşke bebeği biraz erteleseydin canım..Bu şekilde akademik kariyer yapanların bebek olayını geçici süre askıya almalarından yanayım ama olmuş artık Allah uzun ömür versin..

Bu saatten sonra yapacağın fazla birşey yok..Fedakarlığın sınırını zorlayacaksın..Gece demeden çalışman lazım..Bebeği arada bırakacağın birisi varsa bırak 3-4 saat yoğunlaşırsın..

Tez olayını bilirim insan çok zorlanıyor..Allah kolaylık versin..Ama sakın bırakma bence de..

canım kızgınlıkla söyledim hepsini, zaten okuyupta yazmayanlara dedim.. haklısın öncelikle ertelemek gerekir, bizimki minik bi kaza sayılabilir, istedim ama bu kadar çabuk olaağını tahmin etmedim, ilk seferde yanibenneyaptımki çok seviyorum oğlumu, napayım iyikide olmuş diyo insan tezi aklına gelene kadar tabi:çok üzgünüm:

dün zorlamaya başladım fedakarlık sınırlarını, yapabilirim umarım.. bu şehirde kimsem yok, aileler uzakta, yan, bırakamam kimseye, uğraşıcam bakalım son bi kuvvet, çok teşekkürler canım

benim henüz çocuğum yok ama bi tanıdığım doktora yapıyo onunda çok zor zamanları oldu ama devam ediyor.bırakma bencede.artık sonuna gelmişin.zor zamanlar mutlaka olacak.son dönemin artık heralde biraz daha sık dişini
allah yardımcın olsun

haklısın canım, sıkıcaz artık son bi güçle bakalım ya batıcam yada çıkıcam, çok teşekkürler cevabın için

Bence de sakın pes etme.. illaha ki başarırsın.. Önemli olan zorlukları aşmak :) Hem demokraside çareler tükenmez :)

Bir süreliğine anneni ya da kayınvalideni çağırsanda bebişle ilgilenseler olmaz mı? Allah kolaylık versin

Back