Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bende Lise 2'ye gectım. aynı sorundan bende de var matematık cozemıyorum bide ' TM ' sectim yani turkce matematık. çunku sozel hiç sevmiyorum. hemde tm de daha iyi bolumler var diye dusunuyorum. bence hemen konu anlatımlı kitaplar ve soru bankaları almalısın ben oyle yaptım ve tatılde calışıyorum faydasını gördum diyebilirim..
sırf hocadan kaynaklanmaz aslında,dersleri seviyorsan yapman kolay olur,pişman olmazsın yerimseniben
Matematik mezunu bir ablanız olarak söylüyorum,
Matematiği sevmezseniz o da sizi sevmez, hayattaki her şey gibi...
Emin olun yapabilen insanların sizden bir farkı yok çalışmaktan başka,
Tamam yetenekler kişiden kişiye farklılık gösterebilir ama başarmak isteyen kişi başarır.
Az önce bir arkadaşımın facebookta paylaştığı yazı çok hoşuma gitti, sizinle de paylaşayım.
"Bir işi gerçekten yapmak isteyen yolunu, istemeyen mazeretini bulur. "
Ben de burda olduğum sürece her türlü yardımcınız olurum, unutmayın emi canlar :1hug:
Matematik mezunu bir ablanız olarak söylüyorum,
Matematiği sevmezseniz o da sizi sevmez, hayattaki her şey gibi...
Emin olun yapabilen insanların sizden bir farkı yok çalışmaktan başka,
Tamam yetenekler kişiden kişiye farklılık gösterebilir ama başarmak isteyen kişi başarır.
Az önce bir arkadaşımın facebookta paylaştığı yazı çok hoşuma gitti, sizinle de paylaşayım.
"Bir işi gerçekten yapmak isteyen yolunu, istemeyen mazeretini bulur. "
Ben de burda olduğum sürece her türlü yardımcınız olurum, unutmayın emi canlar :1hug:
çok güzel söylemişsin a.s.
ben korkuyorum matematikten yapamayacakmışım gibi geliyor
ama çalışınca soru çözünce çözümlü örneklere bakınca kolaylıkla anlıyorum
demekki başarabilirim !