- 8 Ekim 2008
- 2.093
- 1.377
- 698
- Konu Sahibi Kivircikfatma20
daha çok yeni 2 ay geçemedi yaşanmış yakınımın yaşadığı bi olayı anlatayım çok uzun ama en kısa haliyle evli çocuklu 20 li yaşlarda olan çiğdem ehliyet kursuna gidiyor orda bi adam buna asılıyor bu adamda evli çocuklu 30 lu yaşlarda sana aşık oldum diyorki çiğdem çok ahım şahım dikkat çekici bi bayan değil çiğdemin bize dediği ben bu adama hiç yüz vermedim ama peşimi bırakmıyor aradan geçen 1 sene sonra çiğdem peşimi bırakmıyor benimle kaçmazsan çocuklarını aileni seni kendimi öldürüm diye tehditler aldığını tekrar anlatıyor bize biz anlat dediğimizdede olmaz eşim beni boşar diyor ailene anlat dediğimizdede olmaz piskopat çocuklarımı öldürür diyor bizede yeminler ettirdiği için bizde söyleyemiyoruz kimseye habire çiğdemi iknaya uğraşıyorz boşarsa boşasın diye neyse kızn kapısına dayanıyoır gündüz saatleri in aşağıya konuşucaz gel benimle diye saatlerce kızın evinin sokağında geziyor telefona bakmayınca çiğdem tabiki niyeti çocuklarını okula götürmek için çıktığında zorla arabay bindiirp konuşmak konu uuzn özet geçiyim piskopat hem kendini hem çiğdemi öldürdü daha yeni 2 ay oldu rahmetli 3 çocuk geride kaldı yetim belkide çiğdem de ilk başlarda buluştu yada bişeyler olduki eşine anlatamadı olaylar bukadar ilerleyemeden
beklediğin ne ????? ne cesareti ?seni gel tüm fotoğrafları vericem son kez görüşelim diyip buluşma noktası ayarlayıp önce kendi tecavüz edip sonra elimde vidyon var deyip arkadaşalrınada tecavüz ettirmesini sonra senin intihar edip gazetelerde haber olmanı bu yüksek olasılık yaşanacak ihtimali yok canım başıma gelmez diyemi düşünüyorsun zaten sen şuana kadar onun dediklerini yaparak zayıf halka olduğunu gösterdin önce git bi karakola hatta ara 155 ipolise sadece akıl almak amaçlı sorrr bu kadar kokruyorsan zaten senin mahremin olacağı için o fotolar vidyolar o sapık farketmeden polislerce yakalandığında elinden alınacak yine senin iznin olmadan ailen yada kimse göremeyecek delil sayılacaktır
beklediğin ne ????? ne cesareti ?seni gel tüm fotoğrafları vericem son kez görüşelim diyip buluşma noktası ayarlayıp önce kendi tecavüz edip sonra elimde vidyon var deyip arkadaşalrınada tecavüz ettirmesini sonra senin intihar edip gazetelerde haber olmanı bu yüksek olasılık yaşanacak ihtimali yok canım başıma gelmez diyemi düşünüyorsun zaten sen şuana kadar onun dediklerini yaparak zayıf halka olduğunu gösterdin önce git bi karakola hatta ara 155 ipolise sadece akıl almak amaçlı sorrr bu kadar kokruyorsan zaten senin mahremin olacağı için o fotolar vidyolar o sapık farketmeden polislerce yakalandığında elinden alınacak yine senin iznin olmadan ailen yada kimse göremeyecek delil sayılacaktır