• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napicam bilmiyorum yardim istiyorum..

daha çok yeni 2 ay geçemedi yaşanmış yakınımın yaşadığı bi olayı anlatayım çok uzun ama en kısa haliyle evli çocuklu 20 li yaşlarda olan çiğdem ehliyet kursuna gidiyor orda bi adam buna asılıyor bu adamda evli çocuklu 30 lu yaşlarda sana aşık oldum diyorki çiğdem çok ahım şahım dikkat çekici bi bayan değil çiğdemin bize dediği ben bu adama hiç yüz vermedim ama peşimi bırakmıyor aradan geçen 1 sene sonra çiğdem peşimi bırakmıyor benimle kaçmazsan çocuklarını aileni seni kendimi öldürüm diye tehditler aldığını tekrar anlatıyor bize biz anlat dediğimizdede olmaz eşim beni boşar diyor ailene anlat dediğimizdede olmaz piskopat çocuklarımı öldürür diyor bizede yeminler ettirdiği için bizde söyleyemiyoruz kimseye habire çiğdemi iknaya uğraşıyorz boşarsa boşasın diye neyse kızn kapısına dayanıyoır gündüz saatleri in aşağıya konuşucaz gel benimle diye saatlerce kızın evinin sokağında geziyor telefona bakmayınca çiğdem tabiki niyeti çocuklarını okula götürmek için çıktığında zorla arabay bindiirp konuşmak konu uuzn özet geçiyim piskopat hem kendini hem çiğdemi öldürdü daha yeni 2 ay oldu rahmetli 3 çocuk geride kaldı yetim belkide çiğdem de ilk başlarda buluştu yada bişeyler olduki eşine anlatamadı olaylar bukadar ilerleyemeden

beklediğin ne ????? ne cesareti ?seni gel tüm fotoğrafları vericem son kez görüşelim diyip buluşma noktası ayarlayıp önce kendi tecavüz edip sonra elimde vidyon var deyip arkadaşalrınada tecavüz ettirmesini sonra senin intihar edip gazetelerde haber olmanı bu yüksek olasılık yaşanacak ihtimali yok canım başıma gelmez diyemi düşünüyorsun zaten sen şuana kadar onun dediklerini yaparak zayıf halka olduğunu gösterdin önce git bi karakola hatta ara 155 ipolise sadece akıl almak amaçlı sorrr bu kadar kokruyorsan zaten senin mahremin olacağı için o fotolar vidyolar o sapık farketmeden polislerce yakalandığında elinden alınacak yine senin iznin olmadan ailen yada kimse göremeyecek delil sayılacaktır

çıplak fotoların mı var elinde? git ailene kendin anlat çok çok da bir süre sıkarlar seni bu alçağa boyun eğmektense annene babana boyun eğ!

Korkuyorum gercekten onada boyun egerek yasayamamki her konistgumuzda sinir krizleri geciyorum ailemogrenmeden halletmeninbi yolu yokmuu???

ailen bu durumu öğrendiğinde 18 yaşından büyüksen nerden bilecelerki karakol velin gelsin şikayet için dicek hali yokki hoş öğrenselerde benim bişeyden korkum yok diyip dik duracaksın hangimiz gençken hatalar yapmadık aşığız ama çok seviyo beni evlenicez salaklığı altında

Seni tehdit ettiği mesajları konuşmaları kaydet.
Bunları yapan birinin suçu illaki vardır, uyuşturucu ya da ailesinin bilmemesi gereken.
Ailenden güvendiğin birine anlat, sonra çık karşısına de ki.
'Göster lan istediğine istediğin şeyi şerefsiz!
Seninle olacağıma her şeyi karşıma almaya hazırım, defol git nereye istiyorsan göster.
Sonra elindeki belgeleri de sen polise vereceğini söyle, totosu tutuşsun bakalım.
Ya biraz cesaret ya, ömür boyu ona mı tutsak olacaksın adi herife bak sen !!

daha çok yeni 2 ay geçemedi yaşanmış yakınımın yaşadığı bi olayı anlatayım çok uzun ama en kısa haliyle evli çocuklu 20 li yaşlarda olan çiğdem ehliyet kursuna gidiyor orda bi adam buna asılıyor bu adamda evli çocuklu 30 lu yaşlarda sana aşık oldum diyorki çiğdem çok ahım şahım dikkat çekici bi bayan değil çiğdemin bize dediği ben bu adama hiç yüz vermedim ama peşimi bırakmıyor aradan geçen 1 sene sonra çiğdem peşimi bırakmıyor benimle kaçmazsan çocuklarını aileni seni kendimi öldürüm diye tehditler aldığını tekrar anlatıyor bize biz anlat dediğimizdede olmaz eşim beni boşar diyor ailene anlat dediğimizdede olmaz piskopat çocuklarımı öldürür diyor bizede yeminler ettirdiği için bizde söyleyemiyoruz kimseye habire çiğdemi iknaya uğraşıyorz boşarsa boşasın diye neyse kızn kapısına dayanıyoır gündüz saatleri in aşağıya konuşucaz gel benimle diye saatlerce kızın evinin sokağında geziyor telefona bakmayınca çiğdem tabiki niyeti çocuklarını okula götürmek için çıktığında zorla arabay bindiirp konuşmak konu uuzn özet geçiyim piskopat hem kendini hem çiğdemi öldürdü daha yeni 2 ay oldu rahmetli 3 çocuk geride kaldı yetim belkide çiğdem de ilk başlarda buluştu yada bişeyler olduki eşine anlatamadı olaylar bukadar ilerleyemeden

beklediğin ne ????? ne cesareti ?seni gel tüm fotoğrafları vericem son kez görüşelim diyip buluşma noktası ayarlayıp önce kendi tecavüz edip sonra elimde vidyon var deyip arkadaşalrınada tecavüz ettirmesini sonra senin intihar edip gazetelerde haber olmanı bu yüksek olasılık yaşanacak ihtimali yok canım başıma gelmez diyemi düşünüyorsun zaten sen şuana kadar onun dediklerini yaparak zayıf halka olduğunu gösterdin önce git bi karakola hatta ara 155 ipolise sadece akıl almak amaçlı sorrr bu kadar kokruyorsan zaten senin mahremin olacağı için o fotolar vidyolar o sapık farketmeden polislerce yakalandığında elinden alınacak yine senin iznin olmadan ailen yada kimse göremeyecek delil sayılacaktır

Suan hala bisi yapmadim neyi bekliyorum gerçekten bilmiyorum yanında kalmami istiyo sadece beni elinde tutmak istiyo onun haricinde bana karşı çok iyi davranıyo ama ayrılık olayı geçtiğinde şantaj yapıyor. Gerçekten bilmiyorum ve kafam çok karışık. psikolojim bozuk karar bile veremiyorum

Sevgili kıvırcık ailenizin öğrenmesini istememenizi çok iyi anlıyorum. Zaten kadınları bu tarz konularda çıkmaza sürükleyen de bu endişelerdir. Korkmayın, sakin olun ve asla çaresiz hissetmeyin. Sadece şuan ne yapacağınızı bilmeye ihtiyacınız var.

Hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ancak herhangi bir kadın derneğinden de bilgi alabilirsiniz. (Mor çatı örneğin). Bakanlık, Alo 183 Aile, Kadın, Çocuk, Yaşlı ve Engelli Sosyal Destek Hattı ve Alo 144 Sosyal Yardım Hattı çağrı merkezlerini arayın.

183 daha acil durumlar ve ihbar içindir ancak 144ü ararsanız her türlü hukuki, psikolojik destekle ilgili bilgi alırsınız. Sosyal hizmetlere gidip yüzyüze de görüşürsünüz. Bunlar mahrem konulardır, bilgileriniz gizli tutulur. Onlar size gerekli yönlendirmeleri yapacaktır. En azından yalnız hareket etmemiş olursunuz.

Eger suc duyurusunda bulunursan o dedigi seyleri yapmaktan da korkar merak etme. Su an seni sindirebildigi icin bu sekilde davranabiliyor. Siddet olayinin uzerinden ne kadar gecti?

Baya oldu ama görüntüleri var morartigi falan açıkça belli resimler.. haklisiniz suç duyurusunda bulunursm kırılabilir söylüyorum ama yapamiyacagimi dusundugu için pek önemsemiyor

Back
X