- 8 Şubat 2017
- 18
- 3
- 1
- 28
- Konu Sahibi Kivircikfatma20
Merhaba uzun süredir takip ediyorum aslinda tesadüfen benimle ayni durumda olan birinin yazisini okudum bende üye olup ona ulasmaya calistim sonrada bende yaziym degisik fikirler yardimlar gelir dusundum bir yillik bi iliskim vardi cok seviyordum oda oyle cok guzel gidenbi iliskimiz vardi herkesin ozendigi muhtesem bi iliski ama kafami karistiran seyler oluyodu hep ama inanmak istemiyordum neyse bigun bunun butum fooyasi ortaya cikti yalancinin tekiymis hayati komple yalan ben ogrendim bunu ayrildim direk agladi sizladi affettirdi bi sekilde sonrasindada hep kotu seylele devcam etti aldatti falan benim sevgim tmisti artik istemiyordum zaten iliski icindede cok skiyordu omu giyme sunu yapma kuzenimle bile gezdirmek istemiyordu bi cok arkadasimla arami bozdu ailemin icine sizdi cok sevdrdi herkesr kendini ayrilmak istiyorum izin vermiyo ayrilamazsin evlenceksin benle diyo sevgimin bittigini istemedigimi soylediimde dovdu bi kac kere kollarim bacaklarim mosmor yapti kiskancligindan telefonumu kirdi ikiye ayirdi bi kere hattimi caldi kimlerle konusuyom o yokken diye bana borc takti bi de tum yaptiklari yetmezmis gibi... Resti cekip ayrilamiyorumda beni tehdit ettigi sey benim ona guvenerek severek yasadigim seyi aileme anlatmakla fotograf atarim demekle tehdit ediyo benim butum hesaplarimi caldi bi keresinde kavga ettik ve o beni tehdit ettigi fotograflari benim facemden ben paylasmisim gibi paylasti rezil etti beni serefsiz... Onun yuzunden psikolojim bozuldu artik...Her yolu denedim olmuyor son care polise gitmek diye dusunuyorum ama korkuyorum aileme anlatacaklarindan.. Ogrenirlermi diye korkuyorum ogrenmelerini istemiyorum kesinlikle.. Hala onunla konusmak zorundayim konusmadigimda konusucaksin yoksa gorursun diyo cok sevdigini soyluyo inanmorum ama bende konusuyorum mecbur ama aramizda mesafeler var allajtan o konuda rahatm her zaman gorusmuyoruz.. Yorumlarinizi bekliyorum herkese tesekkur ederim umarim bi an once su beladan kurtulurumda mutlu olurum