• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napicam bilmiyorum yardim istiyorum..

Kivircikfatma20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
18
3
1
28
Merhaba uzun süredir takip ediyorum aslinda tesadüfen benimle ayni durumda olan birinin yazisini okudum bende üye olup ona ulasmaya calistim sonrada bende yaziym degisik fikirler yardimlar gelir dusundum bir yillik bi iliskim vardi cok seviyordum oda oyle cok guzel gidenbi iliskimiz vardi herkesin ozendigi muhtesem bi iliski ama kafami karistiran seyler oluyodu hep ama inanmak istemiyordum neyse bigun bunun butum fooyasi ortaya cikti yalancinin tekiymis hayati komple yalan ben ogrendim bunu ayrildim direk agladi sizladi affettirdi bi sekilde sonrasindada hep kotu seylele devcam etti aldatti falan benim sevgim tmisti artik istemiyordum zaten iliski icindede cok skiyordu omu giyme sunu yapma kuzenimle bile gezdirmek istemiyordu bi cok arkadasimla arami bozdu ailemin icine sizdi cok sevdrdi herkesr kendini ayrilmak istiyorum izin vermiyo ayrilamazsin evlenceksin benle diyo sevgimin bittigini istemedigimi soylediimde dovdu bi kac kere kollarim bacaklarim mosmor yapti kiskancligindan telefonumu kirdi ikiye ayirdi bi kere hattimi caldi kimlerle konusuyom o yokken diye bana borc takti bi de tum yaptiklari yetmezmis gibi... Resti cekip ayrilamiyorumda beni tehdit ettigi sey benim ona guvenerek severek yasadigim seyi aileme anlatmakla fotograf atarim demekle tehdit ediyo benim butum hesaplarimi caldi bi keresinde kavga ettik ve o beni tehdit ettigi fotograflari benim facemden ben paylasmisim gibi paylasti rezil etti beni serefsiz... Onun yuzunden psikolojim bozuldu artik...Her yolu denedim olmuyor son care polise gitmek diye dusunuyorum ama korkuyorum aileme anlatacaklarindan.. Ogrenirlermi diye korkuyorum ogrenmelerini istemiyorum kesinlikle.. Hala onunla konusmak zorundayim konusmadigimda konusucaksin yoksa gorursun diyo cok sevdigini soyluyo inanmorum ama bende konusuyorum mecbur ama aramizda mesafeler var allajtan o konuda rahatm her zaman gorusmuyoruz.. Yorumlarinizi bekliyorum herkese tesekkur ederim umarim bi an once su beladan kurtulurumda mutlu olurum

Bence ailenizin öğrenmesinden korkacağınıza, kendiniz için korkun.
Önce ailenize anlatın, sonra beraber gidip şikayetçi olun.
Öyle kolay mı, Allah'ın psikopatı size hayatı dar etmiş, aileniz her durumda yanınızda olur emin olun.

Facenden paylaşmış zaten resimleri gören görmüştür daha niye boyun eğiyorsun ki?
Ailen şu halini görse daha çok üzülür emin ol o resimlerden.

Bence ailenizin öğrenmesinden korkacağınıza, kendiniz için korkun.
Önce ailenize anlatın, sonra beraber gidip şikayetçi olun.
Öyle kolay mı, Allah'ın psikopatı size hayatı dar etmiş, aileniz her durumda yanınızda olur emin olun.
Bende oyle dusunuyorum ama aile konusu cok hassas sadece kendim gidip polise durumu anlatsam olur mu ki ailemde z cok biliyor muhabbetleri aieme bile yapmadigi almadi sonradan aramiz bozulunca oyuzden ailemde istemiyor ve bu durumdan rahatsizlar

Merhaba uzun süredir takip ediyorum aslinda tesadüfen benimle ayni durumda olan birinin yazisini okudum bende üye olup ona ulasmaya calistim sonrada bende yaziym degisik fikirler yardimlar gelir dusundum bir yillik bi iliskim vardi cok seviyordum oda oyle cok guzel gidenbi iliskimiz vardi herkesin ozendigi muhtesem bi iliski ama kafami karistiran seyler oluyodu hep ama inanmak istemiyordum neyse bigun bunun butum fooyasi ortaya cikti yalancinin tekiymis hayati komple yalan ben ogrendim bunu ayrildim direk agladi sizladi affettirdi bi sekilde sonrasindada hep kotu seylele devcam etti aldatti falan benim sevgim tmisti artik istemiyordum zaten iliski icindede cok skiyordu omu giyme sunu yapma kuzenimle bile gezdirmek istemiyordu bi cok arkadasimla arami bozdu ailemin icine sizdi cok sevdrdi herkesr kendini ayrilmak istiyorum izin vermiyo ayrilamazsin evlenceksin benle diyo sevgimin bittigini istemedigimi soylediimde dovdu bi kac kere kollarim bacaklarim mosmor yapti kiskancligindan telefonumu kirdi ikiye ayirdi bi kere hattimi caldi kimlerle konusuyom o yokken diye bana borc takti bi de tum yaptiklari yetmezmis gibi... Resti cekip ayrilamiyorumda beni tehdit ettigi sey benim ona guvenerek severek yasadigim seyi aileme anlatmakla fotograf atarim demekle tehdit ediyo benim butum hesaplarimi caldi bi keresinde kavga ettik ve o beni tehdit ettigi fotograflari benim facemden ben paylasmisim gibi paylasti rezil etti beni serefsiz... Onun yuzunden psikolojim bozuldu artik...Her yolu denedim olmuyor son care polise gitmek diye dusunuyorum ama korkuyorum aileme anlatacaklarindan.. Ogrenirlermi diye korkuyorum ogrenmelerini istemiyorum kesinlikle.. Hala onunla konusmak zorundayim konusmadigimda konusucaksin yoksa gorursun diyo cok sevdigini soyluyo inanmorum ama bende konusuyorum mecbur ama aramizda mesafeler var allajtan o konuda rahatm her zaman gorusmuyoruz.. Yorumlarinizi bekliyorum herkese tesekkur ederim umarim bi an once su beladan kurtulurumda mutlu olurum

Cinayetler böyle olaylar sonrası işleniyor sanırım.
Allah yardımcınız olsun tövbe edip af dileyin dua edin.
Polise şikayette bulunabilirsiniz evet ama bişey çıkar mı bilemiyorum
Yaşınız kaç?

Aldatan, normal olmayan bi adama neden o fotoğrafları yolladınız. Olan olmuş artık ama polise bildirin reşit insansınız sizden başka kimle ilitişim kurup öğreneceklerki!

Bende oyle dusunuyorum ama aile konusu cok hassas sadece kendim gidip polise durumu anlatsam olur mu ki ailemde z cok biliyor muhabbetleri aieme bile yapmadigi almadi sonradan aramiz bozulunca oyuzden ailemde istemiyor ve bu durumdan rahatsizlar
Bir nevi biliyorlarsa korkacak bir şey yok.
Tehdit yoluyla tekrar görüşmeye zorladığını anlatırsınız.
Polise gitseniz aileniz illa ki duyar, şöyle ki ifade vereceksiniz kayıt açılacak ikamet ve iletişim bilgileri vereceksiniz vs.
Yani duymayabilirler belki ama öğrenmeleri gerekiyor.
Hem böylece onun elindeki kozu da sonlandırmış olursunuz.
Dağ başı değil burası, hayatınızı manyağın tekiyle korku içinde geçirmeyin lütfen.
Gerekirse aileniz bir süre şehir dışına yollar sizi, akraba tanıdık yanına.
Testi kırılmadan önce önlem alın ne olursunuz, daha sonra bir şey gelir başınıza ailenizin canı daha çok yanar.

Aldatan, normal olmayan bi adama neden o fotoğrafları yolladınız. Olan olmuş artık ama polise bildirin reşit insansınız sizden başka kimle ilitişim kurup öğreneceklerki!
Onlar tum onlari ogrenmeden once oldu iste haklisiniz bu isi sadece ben cozebilirim birazcik cesaret ya sadece buna ihtiyacim var

Cinayetler böyle olaylar sonrası işleniyor sanırım.
Allah yardımcınız olsun tövbe edip af dileyin dua edin.
Polise şikayette bulunabilirsiniz evet ama bişey çıkar mı bilemiyorum
Yaşınız kaç?
Zaten onum yuzunden kac kere intihar denedim ama yapmadim cok sukur zaten cozulmezse olayin sonu ya ben onu ya o beni oldurucek... 21 yasindayim polistende bisi cikmazsa sonum olur

Onlar tum onlari ogrenmeden once oldu iste haklisiniz bu isi sadece ben cozebilirim birazcik cesaret ya sadece buna ihtiyacim var
Başka başka yollara başvurmadan si önleminizi alın. Şantaj var sonuçta ve tam bilmiyorum ama bilişim suçu yaptığı. İllaki ceza alır veya yakanı kurtarırsın. Darp raporunu aldınmı dövdüğünde. Yinede çok zor Allah yardımcın olsun.

Evladım ailen senin o resimlerini görse sana kızar en fazla bı süre sana baskı yapar falan ama bu çocuğun tehditlerine boyun eğmek tense git ailene annene kendin anlat
Korkuyorum gercekten onada boyun egerek yasayamamki her konistgumuzda sinir krizleri geciyorum ailemogrenmeden halletmeninbi yolu yokmuu???

Başka başka yollara başvurmadan si önleminizi alın. Şantaj var sonuçta ve tam bilmiyorum ama bilişim suçu yaptığı. İllaki ceza alır veya yakanı kurtarırsın. Darp raporunu aldınmı dövdüğünde. Yinede çok zor Allah yardımcın olsun.
Darp goruntuleri ses kayitlari var bende herse var kanitlarim herseyi sahitlerde var tesekkur ederim sagolun

Sevgili kıvırcık ailenizin öğrenmesini istememenizi çok iyi anlıyorum. Zaten kadınları bu tarz konularda çıkmaza sürükleyen de bu endişelerdir. Korkmayın, sakin olun ve asla çaresiz hissetmeyin. Sadece şuan ne yapacağınızı bilmeye ihtiyacınız var.

Hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ancak herhangi bir kadın derneğinden de bilgi alabilirsiniz. (Mor çatı örneğin). Bakanlık, Alo 183 Aile, Kadın, Çocuk, Yaşlı ve Engelli Sosyal Destek Hattı ve Alo 144 Sosyal Yardım Hattı çağrı merkezlerini arayın.

183 daha acil durumlar ve ihbar içindir ancak 144ü ararsanız her türlü hukuki, psikolojik destekle ilgili bilgi alırsınız. Sosyal hizmetlere gidip yüzyüze de görüşürsünüz. Bunlar mahrem konulardır, bilgileriniz gizli tutulur. Onlar size gerekli yönlendirmeleri yapacaktır. En azından yalnız hareket etmemiş olursunuz.

Bu şantajcı hayvanlara neden katlanıyorsunuz? Şantaj yapmak adli suçtur!

Elin itinin beni korkutmasına izin verip uykularımı kaçıracağıma, anam babamdan dayak yer huzur içinde evimde otururum daha iyi!!

Canım ailen bırak öğrensin onlar senin ailen kızarlar çok belki ama bu yaşadığına değer mi cesaretli ol. Fırsat vermeyin şu şerefsizlere ,ben vermedim çokta mutluyum şimdi .git polise pislik adam yanına kalmasın.Ondan dayak yiyeceğime ailemden yerim daha iyi.

Bu adamın şantajını ömür boyu çekmektense ailenize anlatın herşeyi.(tabi birliktelik yaşadığınız için size zarar verecek bir aile değilse)
Belki başta kızacaklar ama eninde sonunda sizi affedip sahip çıkacaklardır.
Allah korusun adam canınıza bile kastedebilir.

Back
X