• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

napıcam benn?

kızlar vajınamda cok kasıntı var zaten enfeksıyon cıktı 3 pozıtıf ılac kullanıyorum ama ben yaklasık ıkı aydır takıp edıyorum vajınamın ıc kısımları beyaz beyaz seyler var doktora gıdıyorum adam zaten alttan mayene yapmıo ne olucak bu beyazlıklar korkututo benı napmam lazımm

Trosyd kullandın mı çok iii geliyor

Canim meraklanma doktorun sa gerekli tedaviyi uygulayacaktir gerekirse esinede ilac verir mutlaka zaten muhtemelen mantardir.ha buarada kavga etmedik endiselenme fikir ayricaligimiz var o kadar...,

aman canımmm:) doktor esıme ılac veırrmıs ozele gıtıtm demedılerkı esıne de muayene olsun ılac fln:( devlete gıdıcem bırde zaten 13gun sonra kanama oldu cok az:( puff cok dertlıyım ben hayırlısı olsun su mubarek gecede rabbım dualarımız kabul etsınn

kızlar lutfen benım yzuumden tartısmayın nolur:( zaten moralim bozuk bız osekıldeyken hep ilişki oldu:( kımse ılgılenmıokı burda :( pazartesi doktora gidicem artık orda görücem derdimi suan hıcbısey kullanmıyorum bekleyıp sabredıcem travazolu banada doktor vermsıtı kasıntım ıcın vajına ıcıne surme demıstı saadece ben nı zararını gormedım kasınodan cok benım problemım vajına ıcı beyazlık

Canım travazolu benım doktorum da verdı gayet için rahat kullanabılırsın kasıntıyıda hemen gıderır

Back