Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7den başlıyo diye biliyorum ben canım.. Kapalı çarşı gibi bi yere gidip bakmalısınız. Tekleme normal semt çarşılarındaki kuyumcularda en ufak boyutlar olmayabilir yani sık satılmadığı için bulamama olasılığın daha yüksek. Ayrıca özel yaptırabilirsiniz imkanınız ve zamanınız varsa :44:
kapalı çarşıyı bi arkadasımız daha söyledi, ama orda da durum aynymış sadece düzdüz olan modellerde oynama yapabiliyorlar
Tatlım o zaman nişanına düz olanlardan alın. Evlilik içinde özel yaptırırsınız. Canını sıkma bu kadar. Herşeyin bi çözümü vardır elbet. Sen sevdiceğinle mutlu olmaya bak kalpler bir olduktan sonra gerisi hallolur
yaptırabilirsin canım parmağına göre istediğin modeli bunu yapan birçok yer var ama maliyetli olur sanırım biraz
yaptırabilirsin canım parmağına göre istediğin modeli bunu yapan birçok yer var ama maliyetli olur sanırım biraz
Evet biraz tuzlu olur o yüzden zamanı gelince evlilik alyansını yaptırması daha mantıklı olucaktır :44:
eğer öyle bi imkan varsa evlilik alyansını yaptırırz öyle zaten.. erkek arkadaşım dalga geçiyor benimle '' çoluk çocukla mı evleniyorum napıyorum ben '' diye
Bulmuş senin gibi kibar hoş kızı makara yapıyo eğer gerçekten öyle en ufak bi düşüncesi olsa zaten şuan bu konumda olmazdınız dimi
maliyeti hiç karıştırmadılar bile, direk '' olmaz bunlar özel işçilik '' diyorlar..
İyi ya işte özel işçilikte özel üretim yapılır.Kapalı çarşıda sadece alyans yapan kuyumcular var bir bakmanızı hatta interneten telefonunu alıp arayıp sormanızı tavsiye ederim.Bildiğim nişanda takılan alyans düğünde sol parmağa geçer..
Boşver canım sen dert etme bu kadar parmağında alyans olması önemli olan değil mi zaten? düz olmuş modelli olmuş ne önemi var. Önemli olan kalbinde ki niyeti. Sakın bunun için sıkma canını. Evlilik zamanına yakın iyce araştırırsın bilginde olur hem. Parayı bastımı öyle bi yaparlar ki hem internetten bi çok site sipariş üzerine yapıyo diye biliyorum ben. Kapalı çarşıdada o imkan vardır mutlaka. Biz internetten gümüş alyans aldıydık bi kaç ay önce. Değişik gördüm hoşuma gitti. Yüzük bakıyoduk zaten sazan gibi atladım. Erkek için hoş bi model aslında sizi bilmemde ben sevdim
Eki Görüntüle 389451 (Alttaki 3 ufak resimde yüzüğün hertarafını gösteriyo)
Bildiğim nişanda takılan alyans düğünde sol parmağa geçer..
Aslında mantıklı.. Alyanslar çok para tutuyo zaten. En iyisi güzel alıp bi kere almak. Buna çiftler kendi aralarında anlaşıp karar verdikten sonra kim ne diyebilir ki sonuçta? En mantıklısı bi kere almak güzel bişey almak. Ne gerek var bi daha bi daha masrafa..
çok değişiiiik :)) ama benim erkek arkadaşım böyle bişey hayatta takmaz.. dümdüz istiyor o :)) benim beğendiğim vardı bi tane fotosunu bulursam atıcam mutlaka, olmadı olamadıı sonuçta dediğiniz gibi alyans, niyeti belli ediyor, sadece bi ibare.. ama işte olmuşken içime sinsin diyorum :))