napıcam ben şimdi:((((

yusa90

Guru
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
78
0
286
İstanbul
kıslar topicte yazılanları yeni takip ediyorum ....karaca ve emsanla ilgili pek iç açıcı şeyler yok ben çaydanlıklarımı korkmazdan aldm , diğer herşeyimi emsan ve karacadan aldım(( şimdi benim ceyizciklere yazıkmı oldu paracıklarım inşALLAH boşa gitmez umarım ürünlerim iyi çıkar ya((((( kullanıp memnun kalan yokmu şöle bi OHHH!!!!! diyiveriyim:))))))))

cnm dur bakalım ya üzülme hemen neden çeyizlerine yazık olsun ki bu işler şans işidir iyi diye aldığımız şeylerdede fiyaskolarımız olabilir sıkma canını sakın aldığın çeyizleri keyifle ve güle güle kullan inş

ya canım deme öyle,ben de karacadan aldım tencere setimi ve yemek takımımı. iyi düşün derim ben. izmir optimumdan aldım. orda 2 teyzecikle konuştum. evlerinde karaca yemek takımı kullanıyorlarmış, çok memnun kalmışlar,kızlarının çeyizlerine de almak için gelmişlerdi. bana göre şans işi bu,tıpkı beyaz eşyalar gibi

inş canım ya içime dert oldu inan:)))))

inş iyi çıkarlar ya :)))teyzeciklerin dediği gibi:)))

canım bende karacadan aldım coğu şeyimi. yani bencede şans işi ben bişe olucağına inanmıyorum. hemen karalanma bir kullan bakalım.. dert etme

inşallah dediğin gibi çıkar tatlım:))))) kalbimi ferah tutim ben:)))))

tut tabi... benımde çeyizimin çoğu karaca çünkü... yemek takımım, çatal bıçak , tencere seti, sonra seramik tencere setim, günlük yemek takımlarım, bir tek günlük çatal bıçak takımım korkmaz ..

Benim yemek takımım, çatal bıçak takımım, düdüklüm, çaydanlığım, tencerelerim falan hep emsan, gayet memnunum.

Canım bende emsan aldım..
Daha öncede demiştim benim annem,anneannem,yengemler hepsi yıllardır emsan kullanıyor..he tabi eskisi kadar kaliteli olmadıgı kesin..hangi marka eskiden oldugu gibi kaliteli ki..
Benim eski iş yerimde çkb takımı emsandı..hergün çokda sık kullanılırdı elde yıkamadan dolayımıdır bilmem ama pırıl pırıldı...Hatta mutfakcı abla kızının çeyizinede almıştı begendigi için..Aynı kişi bana hisar çkb aldıgını ve bıcakların paslandıgını söylemişti ona hala inanamıyorum ilk defa duydum hisar hakkında..
Karaca için hep kötü yorumlar okuyorum ama annemin arkadaşı çok çok memnun gerçekten sık kullanmasına ragmen pırıl pırıl oda ogluna ve kızına karaca aldı yine
Ben bu işin şans ve en çokda kullanıma baglı oldugunu düşünüyorum..Kendi adıma konuşuyorum ben çok dikkatsizim bu konuda :26:
Şuda bir gerçek çoğu komşumun evinde pazardan aldıgı yada milyoncudan aldıgı ucuz takımlar var onlar bile paslanmıyor Bizimkiler paslanırsa vay beceriksizligimize diyecegim En azından ben kendi adıma diyerek altını çiziyim tekrar

aynen ya bimilyoncunun takımları paslanmıyor çamaşır suyuna basınca parlıyo:)))))) canım inş ürünlerimiz iyi çıkar:)))))

hem karaca hem emsan kullandım. Gayet güzeller. Sizi üzmezler rahat olun...

Tabii ki de onlardan çok daha kaliteli ürün yapan firmalar var. Ama ben genel olarak memnun kalacağınızı düşünüyorum

ben çaydanlıklarımı korkmazdan tencerelerimi tefalden aldım.ikiside iyi marka.
ama bizim yıllardır kullandığımız tencereler emsandı hala durur.
emsan da çok eski bi marka iyidir kesin,kafanı yorma.

Annemin neredeyse tüm tencereleri emsan...
Yaklaşık 27 senedir kullanıyor..
Yıka yıka parlasın, inanılmaz memnunuz...
Benim tencerelerim hediye alınmıştı, Aker diye bir marka...
Ben o kadar memnun değilim desem, abartmış olmam..
Sadece 2,5 sene kullandım..
İçin rahat olsun bence...

canım ben 2010 yılında karacanın çeyiz setinden aldım hepsi birlikte satılıodu ya şuandada 9 aydır kullanan biri olaraktan gayet memnunum yani çatal bıçaklarım yemek takımım tencere takımım hepsini kullanıyorum bir sorun yok inşallah seninki de öle olur sıkma canını tabak çanak için bebeğim

canım bende emsandan karacadan hisardan aldım:) gayette iyi oldunu duydum herkezden annem kaç yıldır kullanıyor amca kızlarımda evlenirken onlardan aldılar:) burda yazan her yoruma bakarsak ohooo :)

Emsandan ben de küçük tencere seti aldım anneme güvenerek sorun yasayacagımı sanmıyorum ama Karacadan yemek takımı aldıysan eger ve yaldızlı bir takımsa aldıgın sorun olabilir. Abimin eşi sorun yasadı firmaya geri gönderdiler.Yerken kıtır kıtır ses geliyormus.Kullanamadılar bir türlü hiç desensiz baska bir porselen takım aldılar.İnsallah senin de basına gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…