Napicam arkadaşlar delirmek üzereyim??

kedilerbenimkankam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2022
264
-17
18
Arkadaşlar 2 bin TL birikmiş param vardı cuzdanimda sakliyordum cüzdanım da ortaliktaydi birden baktım sadece 200 TL kalmis kafayı yedim ağlamaya başladım ablam annem ben yaşıyoruz evde ablam siritiyor anneme dedim napicam ben senin parani dedi ablamla tartıştık almadim diyip duruyor cinler mi geldi aldı bu parayı ya deliricem ben hep o kırmızı cüzdana koyardım başka cüzdanım da koycak yerim de yok zaten kim alır ki bu parayı birsuru şey alcaktim gitti 2000 TL

Ablana sormadın mı neden gülmüş öyle itici itici , biyerde düşürmedigine emin misin peki o cüzdanla biyere gittin mi cafe vs kartını kimliğini çıkarırken yere düşürmüş olma?

Ablana sormadın mı neden gülmüş öyle itici itici , biyerde düşürmedigine emin misin peki o cüzdanla biyere gittin mi cafe vs kartını kimliğini çıkarırken yere düşürmüş olma?
Hayır gitmedim eminim orada duruyordu hep ablamdan başkası almış olamaz deliricem ya

Ablanızdan şüphe duymuşsunuz, daha önce böyle bir şey yaptı mı peki?
Bu iddialı bir itham, insan gözü ile görmeden birine 'o yapmıştır' nasıl der? Bazen gözün gördüğü bile yanıltabilir kişiyi.
Belki de başka bir yere koydunuz ama şu an hayırlamıyorsunuz.
Ama ablam yapmıştır kesin diyorsanız, davranışlarına bakın, harcamalarına bakın. Normalin dışında şeyler alıyor mu, zaten eksilen de 1.800 lira. Ne kadar fark edilir ki biri harcarken?

Hayır gitmedim eminim orada duruyordu hep ablamdan başkası almış olamaz deliricem ya
O an gülmesi de garip insan kondurmak istemez ama böyle daha önce yapmış mıydı çünkü direkt kesin o yaptı gibi bakmak bilemedim tam emin olmak için biraz ara heryeri sonra ablana sor neden güldün sorduğumda diye

Sürekli birsuru sigara alıyordu falcilara para yediriyordu şüphelendim ama aklıma gelmedi görmemiş olabilirim ama hissediyorum başka bir yere koymadım orada olduğundan eminim aldığım gibi oraya koymuştum illa görmem mi gerekiyor

Ne bileyim, abla sizin ablanız. Kendi geliri vardır belki, belki de siz haklısınızdır.
Uzaktan tahmin yürütmek kolay değil.
Aldıysa da söylesin, insan kardeşini aptal yerine koymamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…