En bastan anlatiyorum simdi benim 1.5 yillik bi sevgilim vardi surekli ayrilip barisiyoduk her ayrildigimizda ben yatak dosek hasta oluyodum psikologa gidiyodum filan.Son barismamiz bundan 5 ay onceydi 2 ay surdu ve gene ayrildik ama bu sefer oyle boyle degil . Simdi bu cocuk birincisi benden bi yas kucuk ikincisi serserinin onde gideni surekli bi mahkemesi bi olayi filan oluyor ama benim ilk asik oldugum kisi ve butun bunlara ramen ben vazgecemiyorum.son ciktigimizdada surekli 3 ekimde mahkemem var diyodu neyse bu bana 1ekimde ayrilmak istedigini soyledi ben delirdim sebebini soylemedi ama baya direttim ve bana mahkemeden sonra hapse giriceginin kesin oldugunu avukatin yanindan geldigini ve avukatin boyle soyledigini ve arkasinda kimseyi birakmak isteMedigini soyledi.bende sebebini sordum niye ne sbeple iceri Giricegini sordUM soylemedi ve 3 ekimde telefonu kapandi bidaha hic acilmadi .ben de vazgecmek icin aklimda tamamen bitirmek icin ugrasiyim bari deDim. 6 ekimde baska biriyle ciktim ama tabiki en buyuk hatam olDu daha da kotu oldum 2 ay sonra bos bi sebepten ayrildim ve deli gibi ozlemeye basladim ablasini ariyorum telefonu kapali babasini ariyorum kapali evini ariyorum kapalicocukuguNdan beri arkadasi olan birine sordum gercekten bende ulasamiyorum ailesine bile ugrasamiyorum dedI. Bu arada annemler onla tekrar barissam yada onu bulmak icin ugrastigimi gorseler gebertirler beni. Halasi bizim evin bi onunde oturuyo facebooktan msj attim ve cevap vermedi her gordugunde benimle konusan kadin cevap vermedi bana. Evine gitsem diyorum ne halde olduklarini builmiyorum ters tepki verirlerse cok utanirim kirilirim halasinin evne gidip sorsa cok cazgir bi kadin ayrica kesin annemlerin kulagiNa gider napicagimi bilmiyorum cok kotuyum ona ulasmak istiyorum ama hic bisey yapamiyorum yardim edin cidden isin icinden cikamiyorum
yaa sabıııırrrr!!!!! kac yasındasın sen???
emınım kucuktur yasın daha, ne ilk aşkı ne unutamamasından bahsedıosun sen. adam serserının onde gıdenı dıosun, hapiste diosun, bıde ulaşmaya calışıosun. napıcaksın acaba ulaşıncaa... aaaaahh aşkım senı cok ozledım ben sana içerde paşalar gıbı bakarım, temız don atlet getırırım sen ıyı ol yeter yıgıdım. çıkıncada iş bulamazsın kolay kolay ama olsun ben calışırım gene sana bakarım. hatta evlenırız, cocuklarımız olur. sen evde cocuklara bakarsın bende calışırım mı dıceksın??? la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil aziiiim....
bak ablacım, tatlım, canım kardesım.. sen kurtulmussun işte daha ne çomak sokup kurcalıosun. annem babam duyarsa gebertır demıssın. bende olsam gebertırım. öyle bı adamla evlenıp kendını heder edicegıne kızım ölsün daha ıyı derım. aklını basına al. kurcalama. kımse vazgecılmez değil. bırak yaaaa... sanki erkek kıtlığı var. doğru duzgun bırıyle çıkarsın. düşürme kalıtenı yaa
ağır oldu bıraz ama kusura bakma yani.....
En bastan anlatiyorum simdi benim 1.5 yillik bi sevgilim vardi surekli ayrilip barisiyoduk her ayrildigimizda ben yatak dosek hasta oluyodum psikologa gidiyodum filan.Son barismamiz bundan 5 ay onceydi 2 ay surdu ve gene ayrildik ama bu sefer oyle boyle degil . Simdi bu cocuk birincisi benden bi yas kucuk ikincisi serserinin onde gideni surekli bi mahkemesi bi olayi filan oluyor ama benim ilk asik oldugum kisi ve butun bunlara ramen ben vazgecemiyorum.son ciktigimizdada surekli 3 ekimde mahkemem var diyodu neyse bu bana 1ekimde ayrilmak istedigini soyledi ben delirdim sebebini soylemedi ama baya direttim ve bana mahkemeden sonra hapse giriceginin kesin oldugunu avukatin yanindan geldigini ve avukatin boyle soyledigini ve arkasinda kimseyi birakmak isteMedigini soyledi.bende sebebini sordum niye ne sbeple iceri Giricegini sordUM soylemedi ve 3 ekimde telefonu kapandi bidaha hic acilmadi .ben de vazgecmek icin aklimda tamamen bitirmek icin ugrasiyim bari deDim. 6 ekimde baska biriyle ciktim ama tabiki en buyuk hatam olDu daha da kotu oldum 2 ay sonra bos bi sebepten ayrildim ve deli gibi ozlemeye basladim ablasini ariyorum telefonu kapali babasini ariyorum kapali evini ariyorum kapalicocukuguNdan beri arkadasi olan birine sordum gercekten bende ulasamiyorum ailesine bile ugrasamiyorum dedI. Bu arada annemler onla tekrar barissam yada onu bulmak icin ugrastigimi gorseler gebertirler beni. Halasi bizim evin bi onunde oturuyo facebooktan msj attim ve cevap vermedi her gordugunde benimle konusan kadin cevap vermedi bana. Evine gitsem diyorum ne halde olduklarini builmiyorum ters tepki verirlerse cok utanirim kirilirim halasinin evne gidip sorsa cok cazgir bi kadin ayrica kesin annemlerin kulagiNa gider napicagimi bilmiyorum cok kotuyum ona ulasmak istiyorum ama hic bisey yapamiyorum yardim edin cidden isin icinden cikamiyorum
Hepinize ayri ayri cok teskkur ediyorum . Bu arada yasim 18 yazmayi unutmusum.universiteye 1.sinifa gidiyorum. Bana kizanlariniz oLmus ben de kendime kiziyorum bende uzuluyorum ama suan aklim sadece onu tekrar bulmaya odaklanmis durumda.Bana yalan soylemesine ihtimal bile vermiyorum cunku ailesindeki herkesle tanisiyorum . Ayrica yalan soylese butun sulalesi niye degistirsinki numaralarini. Bide simdi yeni bisey oldu bu da cok sasirtti beni. Halasina mesaj atmistim cevap vermemisti fakat bugun yilbasinda cekildigim resmi koydum facebooka ve halasi resmimi begenmis.ben ona msj attiktan sonra bi gun yolda karsilastik arabayla yanimdan gecti durmadi bile onceden olsa dururdu aMa . Acaba bak bak gayet mutlusun Merak ettigin yok zaten falan Mesajini mi veriyo yani of cok karisik kafam cidden delirmeye basladim artik.
bir anda oyle silemiyorum ki merak ediyorum nerde ne yapiyo belki dediginiz gibi degmicek ama sonradan Bekleyip gormedim diye pisman olmaktansansa yasayip gormeyi tercih ediyorum yanlis miyim?ne kaybedebilirim ki ? Ama dusukte olsa kazanabilme ihtimalim sevdigim insanla mutlu olabilme ihtimalim var he onu bulduktan sonra biz gecinemezsek hic bisey diyemem biter ama KaYbettiGim bisey de olmaz .ama iste ulasamiyorum hic bi sekilde ya ben takinti haline getirdim galiba ve onu bulmadan rahat edemem ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?