2 bucuk yildir ciddi bi iliskim vardi.. Birbirimize girip cikardik.. Neyse kisacasi askerde cok ilgiliydi sonra geldi buraya ıstanbul da yapti askerligini ama bir geldi sanki o bana yazanlar bana ıstanbuldan hediye gonderen o degilmis gibi daha sonra zaten anladim ve birazda evde problemleri olan bi insan askerden geldikten 3 4 gun iyiydik sonrasi gec msj atmalar falan.. 4 gundur konusmuyoruz hicbir yazdigima cevap yok ariyorum acilmiyo dogum gunu var bayramdan once hicbir msjima atmayan bi insana ne yapabilirim.. Cok sabirli bi insanim geleli 1 ayi gecti bana boguluyorum gibi bisi soyledi tamam ama bu benim sucum degil dedim yani sevdigini biliyorum cok seyde baristik ama simdi bilmiyorum cok ugrastim psikolojik sorunlari var diye hep de yaninda oldum ama yaranamadim simdiyse 4 gundur yok bana ayrilalim bile demiyo hicbisi yok nasil davranicam cok mutsuzum ya her gece aglayarak uyumaktan skldim artik cok yoruldum ama onu da cok seviyorum cok saskinim duzelmesini bekledikce daha da geri cekti yaninda oldukca beni istemedi..napicam
ne zaman duzelir bu artik..