Napardınız?

BradshawCarrie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.681
Puanlar
43
İyi geceler kızlarrr
Bi sorunum var sorun değil aslında da dönem dönem erkek arkadaslarınız yada eşlerinizie taktığınız ne yaparsa gözünüze battığı sanki aldatılıyomuş gibi hissettiğiniz oldu mu? Yada çok üstüne düştüğünüz sürekli yazıp nerdesin napıyosun dediğiniz her cümlesinden mana cıkarttıgınız? Bende bu ara bu var. Erkek arkadasim babasını kaybettikten sonra yas sürecine girmişti. Sımdı sanırım yas evresi bitiyor. Spora yazılacak. Bende ıkı yıldır gidiyorum. Yazılmasını ıstemıyorum cok ergence ve özgüvensizce biliyorum. Sanki beni beğenmeyecekmiş gibi hissediyorum….. yada ne biliyim nedenszce instagramdan whatsapta pp’yi değiştirdiğinde birilerine kendini gösteriyo gibi hissediyorum. Aklına sokuyorum gibi. Bu sefr üzerine düştüğümü bildiği için sürekli toparladıgım ıcın ıyıce bulunmaz hınt kuması moduna giiryor. Neden olabilir sizce böyle? Calisiyorumda boslukta da değilim aslında

Özgüven problemi bence rahat olmalısın kendine güven gidecek insan zaten hiç senin olmamıştır benim 15 yıllık bir ilişkim var gitsek de yada birbirimizi gideceğim diye tehtid etsek de yine birbirimize dönüyoruz

Ah ahh ben de sevgilim spora başlasın, bir salona kayıt olsun en azından diye kendimi yırtıyorum
Normal değil bu durum, daha önce yaşamadım da. Bunun 2 sebebi olabilir. Ya kendiniz öz güvensizsiniz, kendinizi beğenmiyorsunuz veya sevmiyorsunuz ya da sevgilinize güvenmiyorsunuz. Birincisi ise bunun sebeplerini öğrenin ve çözmeye çalışın. İkincisi ise ilişkinizi gözden geçirin.

Sevgilinizden önce kendinize güvenin bence, özgüven herşeydir. Kaybedecek bir şeyinizin olmadığını, bu tarz bir hata yaptığında otoban göstereceğinizi bilmeli.

Kalkıp ona da ya ben spora yazılmanı istemiyorum, beni beğenmemenden korkuyorum ya da kıskanıyorum vb tarzında derseniz eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürürsünüz.

Sana böyle hissettiriyorsa vardır bir sebebi doğru insan değildir diye düşünüyorum. Çünkü eşimle tanışana kadar bir çok ilişkimde o güveni tam hissedemiyordum adamlar hiç bir şey yapmamasına rağmen bir şekilde uzaklaşıp ayrılıyordum aonra da ben de sorun var ilişki yürütemiyorum sanıyordum.

Ben değişimin karşısında durmam.Bence olacak olan olur ve benim başıma birşey gelmesine o manada ben engel olamam.Ben sonraki süreçte kendi hareketlerime yön verebilirim.Basima gelirse üzülür bozulur itina ile kalbimden def ederim . Oturup olmadan kuramam

Yanımda şişko , bakımsız bir adam gezmesini ben istemem şahsen. Ben kendim bakımlı ve fitsem yanımdakini de öyle isterim. Sanki özgüven sorununuz var gibi geldi bana. Nasıl kadınlar kendine bakıyorsa erkelerde bakmalı,siz kendinize güvenmiş olsaydınız bu durumu bence hiç takmazdınız.

Özür dileyerek söylüyorum tamamen özgüvensizsiniz. Siz spora gidiyorsunuz sevgiliniz neden gitmesin ?

Napardınız diye sormuşsunuz. Ben spora gitmesine ve wp pp değişmesine bişey demezdim. Hatta biraz sapıtsa yeri var babasını kaybetmiş. Siz biraz töleranslı davranın ve bir şey demeyin mümkünse. Kendi kendinize de bir şey yapmayan adama kurulmayın saçmalamayın

`