Karşı taraf %100 güven veriyorsa ve bu zamana kadar güvensizlik yaratacak herhangi bir şey yapmadıysa bu şekilde düşünmeniz çok yanlış. Hani kendi içimde düşünüyorum ona belli etmiyorum deseniz neyse, ona da belli ediyorsunuz. Hem şımarır hem de kendini üst görür. Çok yanlış yapıyorsunuz. Spora siz de gidiyormuşsunuz o gidince işler neden değişebilir mesela.
Eskiden profil fotoğrafı değiştirdiğinde ben de kıskanırdım. Ama o dönemler sosyal medya hesabımda kendi fotoğrafım vardı ve bana profil fotoğrafında eşiyle düğün fotoğrafı olan, sevgilisiyle yanak yanağa pozu olan, biografisinde tanışma tarihi ve baş harfi yazan kişiler istek atıyordu. Onu geçtim eşi ile ortak açtıkları hesaptan mesaj yazan bile olmuştu. Nasıl yazıyorsun dediğimde eşim zaten burayı kullanmıyor o görene kadar mesajları siliyorum demişti. Uzun lafın kısası yapmak isteyen kişi her koşulda yapar. Kendini gereksiz kıskançlıklar ve şüphelerle doldurma. Hadi dolduruyorum elimde değil mi diyorsun, bari ona belli etme. Şımarır ve kendini senden üst görür.