sana oyle demesının sebebı senın onu reddetmen ama anlattıgına gore hala sana bır seyler hıssettıgını dusunuyorsun, mesela bunu hıssettırebılırsın ona olan bakıslarından veya bıraz daha yakın davranıslarından konusmalarndan, eger dogrudan anlasn ıstıyorsan acık acık konus senı reddetcegını sanmıyorum cunku o da aynı seylerı hıssetmıs ve cok bır zaman gecmemıs[/Q
sanırım haklısınız reddedildiği için cesaret edemiyordur yani amaç arkadaşlık olamaz memlekette arkadaş mı kalmadı da bu dönüp dolaşıp bana geliyor
Direk söylemene gerek yok ama konusmandan ona olan ilginden gösterebilirsin azcik daha yakin davranabilirsin zaten o anlar
Seninle sohbet etmeyi deseydin bari =)Az önce ilgimi göstermek adına adama senı özledim dedim ne diyeceğimi bilmiyorum neyimi özledin demiş ben bu çocuğu gebertirim
Az önce ilgimi göstermek adına adama senı özledim dedim ne diyeceğimi bilmiyorum neyimi özledin demiş ben bu çocuğu gebertirim
anem ne hoş ehehhee devamını duymak istiyor işteee
ehehe sen de az odun değilsin desem alınma amadevamında aptal hallerını, gülüşünü, bakışını özledım dedım insan ben de der demi benımkı nezaketsızlıkten odunluğa terpi etti
Tabiki gidip konusmalisin reddecegini sanmıyorummrb arkadaşlar
ben birinden çok hoşlanıyorum ama söyleyemiyorum bundan 4-5 ay önce bu çocuk benimle sevgili olmak istemişti benimde o sıralar kafam karışıktı reddettim arkadaş olalım dedim belli bir süre sonra bu bana napıyorsun nasılsın tarzında msjlar atmaya başlayınca niyetını sordum sadece arkadaşlık dedı sanırım böyle demesını beklemıyordum kı canım yandı, aslında ben ondan hoşlanmışım ama farketmemışm bazen buluşuyoruz onu her gördüğümde çok mutlu oluyorum yanından ayrılmak ıstemıyorum sankı o da ayrılmak ıstemıyor ve gülen gözlerle sürekli bana bakıyor aramızdakı arkadaşlık öte gibi ama emin olamıyorum. karşısına çıkıp ona olan hislerimi anlatmak ıstyorm ama ya arkadaş kalalım derse ya da ilerde ilk adımı ben attığım için değer vermezse daha çok üzülürmüyüm sizce ne yapmalıyım arkadaşlar fikri olan var mı ?
mrb arkadaşlar
ben birinden çok hoşlanıyorum ama söyleyemiyorum bundan 4-5 ay önce bu çocuk benimle sevgili olmak istemişti benimde o sıralar kafam karışıktı reddettim arkadaş olalım dedim belli bir süre sonra bu bana napıyorsun nasılsın tarzında msjlar atmaya başlayınca niyetını sordum sadece arkadaşlık dedı sanırım böyle demesını beklemıyordum kı canım yandı, aslında ben ondan hoşlanmışım ama farketmemışm bazen buluşuyoruz onu her gördüğümde çok mutlu oluyorum yanından ayrılmak ıstemıyorum sankı o da ayrılmak ıstemıyor ve gülen gözlerle sürekli bana bakıyor aramızdakı arkadaşlık öte gibi ama emin olamıyorum. karşısına çıkıp ona olan hislerimi anlatmak ıstyorm ama ya arkadaş kalalım derse ya da ilerde ilk adımı ben attığım için değer vermezse daha çok üzülürmüyüm sizce ne yapmalıyım arkadaşlar fikri olan var mı ?
Yaslariniz kac?
Legend is back.
Tabiki gidip konusmalisin reddecegini sanmıyorum
Bilmiyorum ya beni böyle süründürmek hoşuna gidiyor ya da istemiyor bi kıza bu kadar da yüklenılmez ki :)
Sahsen TDK sozlugunu oneririm sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?