aynı hatayı bende yapmıştım bundan iki sene önce.ve yıllardır sarı olan halimden vazgeçip koyu khveye boyadım daha sonra seninde dediğin gbi bu ben değilim dedim sürekli peruk gibi geliyodu saçım.üstünden bi ay geçmeden tekrar sarıya dönmek için kuaförün yolunu tuttum.oreal değil ama bu iyi kuaförlerin kullandığı saça daha az zarar veren açıcılar var onunla açtı saçımı tekrar,buna rağmen saçlarım cok yıprandı,ve küt kestirmek zorunda kaldımşimdi üzerinden çok zaman geçmesine rağmen yeni yeni düzeliyor saçlarım...sana tavsiyem biraz paraya kıyıp iyi bi kuaföre git yoksa oreal değerse saçların kopar
Sakin actirma derim 3 ay once saclarim yandi ve neler cektigimi anlatamam, koyu renktenrofleye dondum,belimdeki saclari küt kestırmek zorunda kaldım ve haftasonu sureklı koptugu lastık gıbı uzadıgı ve dokuldugu ıcın bıtkısel boyayla koyu kestaneye boyattım,cunku rofleye devam etseydi daha cok kopucakti dokulucekti,amacım bı kere boyatıp en az 1 sene boyatmamaktı ama o kadar sımsıyah kı ne yapacagımı bılemıyorum, sanirim seninki benimki kadar yanik degil,o yuzden sakin oynama derim, ama yipratmadan actiririm dersen onu bilemiyorum
of naptınız siz saçları mahvetmişsiniz.Sarı saç sevdasından vazgeçmeni tavsiye ederim.Lastik olan yerleri komple kestririp boyadan uzak durmalısın
dışardan bi çok insana tuaf gelebiliyor ama gerçekten sarı yani çok farklı ya sarışın görünce yolda böyle bakıyorum bi gün biri dövücek heralde kıskanclıkla bakıyorum çünkü ya mantıklı bi zaman aşımı varmı mesela 1 yıl sonra tekrar yaptırsam kopar mı çok korkuyorum kısalır saçım diye
dışardan bi çok insana tuaf gelebiliyor ama gerçekten sarı yani çok farklı ya sarışın görünce yolda böyle bakıyorum bi gün biri dövücek heralde kıskanclıkla bakıyorum çünkü ya mantıklı bi zaman aşımı varmı mesela 1 yıl sonra tekrar yaptırsam kopar mı çok korkuyorum kısalır saçım diye
saçlarına iyi bakarsan bi zaman aşımı yok ama orealli yerlere tekrar oreal değerse kopar saçın.. benim saçım şimdiyine sarı ama ben hiç oreal kullandırmadım 2 yıldır...çünkü ben koyu kahve yaptıkdan bi ay bile beklemeden açtırmıştım saçlarımı kopma olmadı ama püskül püskül olmuştu o yüzden kestirdim...sen bu süreyi biraz daha uzun tutup 3-5 ay gbi, bu süredede saçına bakım yaparsan kestirmeden açtırılabilir bence.
valla sarışınlara bende hep bakıyorum çok kıskanıyormsarı içimde hep ukte kaldı ama saçlarımı bi mavi siyah bi kızıl yaptığm için sarıya gitmem imkansız
kafayı yemek üzereyim :)
yani zaman geçsede geçmesede daha önceden oriyel değdiği için kopar diyorsun sanırım
sarıya donmek zor iştir bende koyu kumraldan dondum yavaş yavaş once kahveye sonra rengını 3 ton kırıp karamele aralardada platın balyajlarım var gyet güzel duruyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?